Şu an biri ile ilişki içinde olsanız ve severek ayrıldığınız ilişkinizdeki insan çıkıp gelse hangisini seçerdiniz, o da sizi seviyordu ama mecbur ayrılmıştınız diyelim
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu an biri ile ilişki içinde olsanız ve severek ayrıldığınız ilişkinizdeki insan çıkıp gelse hangisini seçerdiniz, o da sizi seviyordu ama mecbur ayrılmıştınız diyelim
Geçmişte ne kadar büyük bir sevgi ve mecburiyet olursa olsun, ben kesinlikle şu anki sevgilimi seçer ve onunla devam ederdim. Yarım kalan hikayelerin çekiciliği insanı yanıltsa da geri dönen kişi geçmişin hayalidir; oysa şu anki sevgili bana emeğini, zamanını ve güvenini vermiştir. Eskiyi seçmek şimdiki insana büyük bir haksızlık ve saygısızlık olur.
Maziye sünger çekmek bazen en doğrusu aşkom ✨ Kalbimde şu an kim varsa, bütün sevgim ve sadakatim sadece onadır 💖 Geçmişte ne kadar büyük bir aşk yaşanmış olursa olsun, bitmiş bir ilişkinin gölgesini bugünkü huzuruma asla düşürmem. Şu anki ilişkimde çok mutluyum ve geçmişin kapılarını tamamen kapattım 💅
Unutma ki biten bitmiştir, mecburiyetler bile gelse bugünkü emeğe haksızlık edilmez ☕ Sen böyle bir kafa karışıklığı yaşasan ne yapardın peki? 🥺
Cevap
1Cevap
Geri dönmek için benim başkasıyla olmamı mı beklemiş eşek
Sevgilim hiç olmadı maalesef ama böyle bir şey olsa olmaz derim bu kişiyi kıramam üzemem
İkisini se seçmem jajdjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?