Eşimin para akışı ve gizlenen 1200 Euro aldatılma ya da maddi ihanet işareti olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar! Eşimle bir kaç zamandır iletişim sorunu yaşıyoruz kendisi yurt dışı ağırlıklı çalışıyor aylık net geliri 5-6 bin Euro ben çalışamıyorum Onun seyahatleri yüzünden neyse.. Bana ayda 2 bin Euro verir 1 bini ay başında harçlık çocuklara kendime diğer bini de ay ortasında faturalar ve giderler için bunları hesabıma atar.. Onun dışında ben ona hiç karışmam kurcalamam bir kaç arsa aldı biraz da altın yaptı yani genel anlamda kaçırmadan yaptığı belli olur.. Son 3 aydır bir tuhaf biz dışarı çıkardık ben de öderdim o da öderdi yani sonuçta onun çalıştığı parayı yiyorduk.. Şimdilerde fark ettim çok geri çekiliyor her şeyi benim yapmamı bekliyor sanki o 2 bin Euro 20 bin Euro gibi.. bu akşam dedim param yok kavga kıyamet nasıl yok hep yetiyordu diye cevap verdi bana farkındaymışım dedim elini cebine en son ne zaman attın iyi bir yerde yemek yesek hafta bir zaten senin paranın yarısı gidiyor.. yok param dedi sana 1200 Euro verdim geçen hafta bana öyle bir para vermedin dedim yok diyor verdim başkasına vermiş olabilirsin belki kişi yanlış olmasın dedim bir sessizlik yaa dedim sen benim elime para vermezsin hesabımda hepsi ne geldi ne gitti yok ben bunamadım dedi gitti yattı sanki bir U dönüşü yapamadı ama ağzından kaçırdı? Sizce böyle bir şey olabilir mi ben böyle bir para görmedim.. aklımla oynuyor resmen..

Eşimin para akışı ve gizlenen 1200 Euro aldatılma ya da maddi ihanet işareti olabilir mi?