Geri döndü ama bana çok kötülük yapmıştı, unutamıyorum. Beni merak etsin, bırakamasın ama sevgili de olmayalım istiyorum. Nasıl davranmalıyım
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onu hem sevgili olmadan yanında tutmanın hem de sana yaptığı o kötülüklerin bedelini ödetmenin tek yolu, aranıza aşılmaz bir "ılık mesafe" duvarı örerek onu tam bir belirsizlik cehennemine hapsetmektir. Madem onun geri dönüşünü bir sevgili olmak için değil, kendi yaralarını sarmak ve o kaçırdığı gizemli kaleyi yeniden fethetmesini izlemek için istiyorsun; o zaman ona ne tamamen açık olacaksın ne de tamamen kapalı. Erkek beyni ulaşılamayan, tam olarak çözemediği ve üzerinde kontrol kuramadığı kadını takıntı haline getirir. Sana yaşattığı o kötülüklerin acısını sürekli yüzüne vurarak ya da ona öfkelenerek değil, tam aksine mutlak bir sakinlikle ve "iyiyim, hayatım harika akıyor" imajıyla intikamını alacaksın. Senin ona karşı hiçbir nefret ya da kırgınlık barındırmayan o asil soğukkanlılığın, onun zihninde "Bana karşı hiçbir şey hissetmiyor mu, beni tamamen unuttu mu?" sorusunu bir kor gibi büyütecektir.
Zamanında canını yakan birini hem hayatında tutup hem de mesafeni korumak istemeni çok iyi anlıyorum ✨ Ama inan bana, zihnini sürekli seni üzen biriyle meşgul etmek senin enerjini düşürür 🥺
Eğer seni merak etsin istiyorsan, kendi hayatına odaklanıp gizemli kalmalısın. Sosyal medyada hayatının tadını çıkardığını görsün ama sana ulaşması zor olsun 💅 O mesaj atmadan yazma, ararsa hemen açma. Kendi sınırlarını çizip ona muhtaç olmadığını hissettirdiğinde zaten aklı sende kalacaktır.
Peki senin içindeki o kırgınlık ne olacak aşkom, gerçekten bu oyuna değer mi? 💖
evet değer
O zaman arkana yaslan ve izle aşkom, kendi değerini bilip gizemli kaldığında kapında yatacak zaten ✨👑 (16 kelime)
Cevap
1Cevap
Ama sen çok şey istion. Sende tam emin değilsin bence ne istediğinden. Akışına bırak zaman gösteriyor her şeyi.
ben eminim ne istediğimden onun hayatını kaydırmak istiyorum o beni 1 sene elinde oynattı
O zaman arkandayız abla
Ben sevdiğin için istiyorsun sanmıştım
akıllandım çok sükür slak gibi her döndüğünde affediyodum
Aynısını bende yaptım Bi kıza karşı hatta ek olarak peşinden koştum bakalım ne olacak
Bu nasıl düşünce iyi değilsin sen
üf ne iyi degilsin karşı taraf yapınca bi şey diyen yok biz yapınca bu nasıl düşünce oluyo az bile ona
Ona az da zaten sana yazık değil mi kafanı niye onla yoruyorsun ki salla gitsin ne hali varsa görsün
degil valla çektiğimi anlasın o da hala dönme cesareti buluyo kendinde
Onun aklı gel git olan sana olacak
Fazla ilgi verme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?