Eski sevgilimi tekrar nasıl kazanabilirim?

Eski sevgilimle okuldan tanışıp, yaklaşık 4 sene çıktık. Elbette çok kavga ettik bu 4 senede. Ama sonunda hep birleştik. Son kavgamızda ben yol vermiştim. Okul bitince hiç görüşmedik. Ama instagram storylerime cevap veriyordu, konuşuyorduk ama hoşlandığı vardı. Birgün engelledi beni. 3 ay sonra felan istek attı tekrar. Sonra tekrar storylerime cevap vermeye başladı. Bende dayanamayıp unutamadığımı söyledim. Oda kendini affetirmelisin dedi. Bende affettirmek için buluşma ayarladım. Ama mesajlarıma 9 saat aralıkla cevap vermeye başlayınca, dayanamadım. Bu benim tanıdığım eski sevgilim değil dedim. 3 ay aralıkla yazdım hep. Ama pek umrunda olmadı. Son yazışımda bana; "bende seni unutamadım ama aslında seni değil seni nasıl sevdiğimi unutamadım. Senden sonra 3 sevgilim oldu. Ama seni unutamadım. En yakın arkadaşımla beni dışladığın günleri unutmadım. Yaşadığım şeylerin sorumlusu sensin. Seni hiçbir dünyada affetmeye niyetim yok." dedi. Sonra 1 ay boyunca snapleştik. Ama bugün snap attı artık kullanmıyorum diye. Instagramını&instagram private hesabını da birini kapatmış birini tamamen dondurmuş gibi duruyor. bir önemi var mı bilmiyorum ama, bunları yaparken beni arkadaşlıktan çıkarmış sadece 300 kişi arasından. Sizce napmalıyım? Oda unutamamış mı? Affettirebilir miyim kendimi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Eski sevgilimi tekrar nasıl kazanabilirim?