Eski sevgilimi nasıl geri kazanabilirim?

Herkese merhabalar.
Aramızda yaklaşık 3 saatlik yolun olduğu bir uzak mesafe ilişkisi içerisindeydik. Onunlayken onu düşüncelerimde dahi aldatmadım, merhametimden ödün vermedim. Her zaman en iyi niyetimle yaklaştım ve asla yalan söylemedim. Ne olduysa bilmiyorum 5 aylık ilişkimiz bitti. Kendisi bitirdi. Ayrılmamızda büyütülecek bir sebep yoktu ve bana sürekli onu darladığımı söylüyordu. O ayrıldıktan sonra defalarca ona geri gitmeye çalıştım. Her seferinde iletişim kurmak istedim ama buna asla izin vermedi. Bir kez olsun konuşmamıza izin vermedi ve yaklaşık 2 ay sonra da sevmediğini söyledi. Bunun üzerine sadece 2 defa konuşmak istediğimi belirttim. Lâkin terslenince bir daha yazmadım. Yaklaşık 4-5 aydan beri bir kez olsun aklımdan çıkaramıyorum. Aslında ben onu gerçekten çok seviyor ve çok da özlüyorum. Sizce onu nasıl geri kazanabilirim? Bana çok çok sağlam fikirler verebilecek biri olursa, benden ne dilerse dilesin elimden geleni yapacağım. Lütfen... Yardımınıza çok ihtiyacım var.. (her yerden engelledi beni bu arada)
Eski sevgilimi nasıl geri kazanabilirim?