Lütfen hepsini okuyup yardımcı olur musunuz?

Uzun olacak farkındayım ama erkek psikolojisini anlamam için yorumlarınız çok önemli okuyun lütfen

Nişanlımla ilk tanıştığımız zamanlarda biraz geçmişinden bahsetmişti, ailesini bir kızla tanıştırmış, sonraki süreçte evlilik yoluna gireceklerken kız ayrılmış bundan. Ben de şüphelenmiştim “içinde mi kaldı, unutamadın mı” demiştim, o da ilk “unutmasam ne olacak ki ayrıldık geçti gitti” dedi, sonra ben tepki gösterdim “aklında biri varsa doğru değil birilerini tanımaya çalışman” dedim. Toparlamaya çalıştı “sadece bana attığı kazıklar aklımda, onu istemiyorum kız bana geri dönmek istediğinde kabul etmedim zaten ayrıl-barış yapıp duruyordu gururumu incitti bir daha barışmadım” dedi.

Sonra zamanla flört sevgili derken biz ciddiye bindik nişanlandık bir aya evleneceğiz evimiz eşyalarımız hazır.
Ve bu çocuk bana laf arasında dedi ki “aslında ben o kızı unutamıyordum, sen unutturdun bana” dedi. O an içimde bir şeyler çöktü böyle kötü oldum ama belli etmedim, önceden farklı konuşmuştu unuttum demişti bunu yüzüne vurdum, o da “kabul edemiyordum o zaman ama sen unutturdun” dedi.
Ne hissetmem gerekiyor yorumlarınız ne
Güncellemeler
8 gü
Bir de şuna inanamıyorum. O kızdan sonra bir kaç kişiyle konuşmuş hatta biriyle yine nişanlanıcak gibi olmuşlar. Bütün bunlara rağmen unutamamış ilk sevgilisini. Üstünden bir sürü koz gelmiş geçmiş yine unutamamış. Ben mi unutturdum yani buna inanamıyorum o kadar koz unutturamamış, ben mi unutturmuşum
Lütfen hepsini okuyup yardımcı olur musunuz?