Hepsini okuyup yardımcı olur musunuz lütfen?

Çok sıkıldım ben ya bu hayattan her şeyden hiç bir şey yapmak istemiyorum yapıyorum bir şeyler zevk vermiyor ama, depresyon mu oluyor bu bilmiyorum. 2 aydır clublara takılmaya alkol almaya başladım böyle bi hayat da beni mutlu etmedi, etmiyor aksine yanlış yolda olduğumu biliyorum kendimi çok kaptırdım bu 2 ay da her hafta sonu gidiyorum cluba içiyorum insanlar tanıdım birsürü biri ile bliktelik yaşadim. Diğerleri ile bir şey olmadı ama şimdi hiçbiri yok yazmiyorlar aramiyorlar. Ben eskiden böyle değildim bozulduğumun farkındayım ama nasıl düzeleceğimi bilmiyorum. Yakinlaşmazdim herkesle şimdi o kadar saldım ki kendimi. Çalışıyorum bir işte bu sene üniversite sınavına girecem matematik den özel ders almaya başladim şu son 3 ay kala. Plan yaptı hocam mesela bugün öğlen derse gittim ders bitti eve gitmem gerekiyordu 5 de derse başlamaliydim planına göre ama geç geldim arkadaşla görüştüm bu da benim yeni tanıdığım biri. Ne yapıyorum ben bilmiyorum nasıl çıkacam şu an olduğum durumun içinden bilmiyorum. İstek yok heves yok. Kendim için bir şeyler yapayım dedim hoca tutarsam belki çalışırım diye ama hevesim isteğim yok. Karakterim kişiliğim çok değişti çok kötü şeyler yapmaya başladım bi psikyatriye ya da psikologa gitmem gerekiyor mu sizce depresyon hapi vs bir şeyler verirler belki

Güncellemeler
+1 yıl
5 senedir 1 tane kız arkadaşım var sadece onunla görüşüyoruz 2 3 ay da bir evli kendisi çocuğu var. Yani normal arkadaşlarim yok uzun süreli liseden vs yalnizliktan mi böyle oldum bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
İntihar düşünüyorum cesaret de edemiyorum
Hepsini okuyup yardımcı olur musunuz lütfen?