Lütfen hepsini okurmusunuz?

Yedi yıllık bir arkadaşım var ve bu arkadaşımla ara ara konuşuyorduk bir ara baya samimi olduk her gün konuşur olduk hatta sonra evlendi ve artık konuşmamız azaldı haliyle eşi ile vakit geçirmek istiyor olabilir tabiki ama arada bir mesaj yazacak kadar da mı hatırım yok bir iki ay yazmadım bu yüzden sonra o bana yazdı ve zor zamanlar geçirdiğini söyledi kayınpederi ile alakalıymış bende dedemi kaybetmiştim o zaman zarfında ikimizinde zor zamanları olmuş yani her neyse bana hamile olduğunu söyledi o konuşmamızda tebrik ettim o konuşmamızdan sonra ara ara bebeğin ve kendisinin nasıl olduğunu sordum o da bana bir kere yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam sonra biraz zaman geçti ve instagramda storysini gördüm doğum yapmış bende wpden yazdım tebrik ettim kendisini sonra o konuşma öyle bitti işte ramazan bayramında yazmıştım en son ondan sonra daha yazmadım o da yazmadı insan doğum yaptığını da haber vermez mi yani (storyi doğum yaptıktan 3 gün sonra atmış) toparlanmış her şey yolunda her şeyi geçtim ben o düğününde tek kalmasın diye (bütün arkadaşları olarak İstanbul'da oturuyoruz) ailemi ikna edip İstanbul dışına gittim ve hiçbir arkadaşı yoktu benim dışımda nankörlük değil mi bu yaptığı hayır konuşmak istemediğini söylese konuşmam zaten ama binde bir de olsa yazıyor ve benden daha samimi konuşuyor sanki aramız çok iyiymiş gibi bu hikayeden ne çıkartıyorsunuz acaba yani adım atan ben olduğum için suçlu hissediyorum kendimi sanki buna değmezmiş gibi hissettirdi hep
Lütfen hepsini okurmusunuz?