Lütfen hepsini okuyun ve bana yardım edin lütfen size ihtiyacım var?

Dört yıllık sevgilim üç ay sonra seni istemeye geleceğiz dedi ama şimdi bakıyorum soğu muş gibi biz zengin bir aileden geliyoruz çok şükür ama onun durumu bize göre daha düşük, ben hiçbir zaman bunu sorun etmedim etmeyeceğim de çünkü onu gerçekten sevdim, nedenini sordum niye soğuksun bu aralar neden gelecekten bahsetmiyorsun eskisi gibi diye, oda sana gerçeği söyleyecem dedi ben çok korkuyorum ya baban seni bana vermezse diye, ya ailen sen kızımıza iyi bir hayat kuramazsın derseler hep bunu düşünüyorum dedi bu yüzden çok korkuyorum seni istemekten dedi, ben hiçbir şeye sahip değilim dedi bana bir evin var araban var dedi, ben de bunlar sorun değil dedim zaten ailen sana yardım edecekler sonra da biz hayatımızı kuracağız dedim, ama bilmiyorum korkuyorum bu yüzden Siri ailenden istemeye çekiniyorum, ben şunu anlamıyorum niye üç ay önce evet hazırlan istemeye geliyoruz dedi ama şimdi böyle soğuk davranıyor ve korktuğunu söylüyor? Gerçekten korkuyor mu yoksa başka birini mi bulmuş siz nasıl anlıyorsunuz bu durumu lütfen bana yardım edin kafayı yicem☹️
Lütfen hepsini okuyun ve bana yardım edin lütfen size ihtiyacım var?