Uzak mesafe ilişkimde mesajla flört eden eximi affetmeli miyim, tekrar güvenilir mi?

1 yıl uzak mesafe ilişkim vardı 2 yıl tanışıyoruz 1 yıl arkadaş 1 yıl sevgili olduk kavgalar falan oldu ayrıldık 1 ay geçti o sıralar bir kızla flörtöz konuşmuş biz tekrar barıştık o kızla 2 gün konuşmaya devam etmiş ben de bunu öğrendim ayrıldım 2 hafta geçti it köpek gibi pişman her şeyimi hesaplarımı sana veririm ne olur beni affet gerçekten seni seviyorum bağlanmaktan korktum falan dedi baya yalvarıyor bana ben yok diyorum affetmem diyorum yine diyor ki biliyorum hemen olacak bir şey değil bana zaman ver güvenini kazanmaya çalışayım en azından denemek istiyorum ne olur diyor napmalıyım

Güncellemeler
7 gü
1 yıl uzak mesafe ilişkim vardı 2 yıl tanışıyoruz 1 yıl arkadaş 1 yıl sevgili olduk kavgalar falan oldu ayrıldık 1 ay geçti o sıralar bir kızla flörtöz konuşmuş biz tekrar barıştık o kızla 2 gün konuşmaya devam etmiş ben de bunu öğrendim ayrıldım 2 hafta geçti it köpek gibi pişman her şeyimi hesaplarımı sana veririm ne olur beni affet gerçekten seni seviyorum bağlanmaktan korktum falan dedi baya yalvarıyor bana ben yok diyorum affetmem diyorum yine diyor ki biliyorum hemen olacak bir şey değil b
Uzak mesafe ilişkimde mesajla flört eden eximi affetmeli miyim, tekrar güvenilir mi?