- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeven bir kişi değil biriyle konuşmak, başkasına bakamaz bile. Senin ciddi ilişki olarak gördüğün erkek arkadaşın, maalesef senin ona baktığın gibi bakmıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yıl5 senelik ilişkimiz 2 sene ayriydik kızla 1 ay flört etmiş bana geri döndü
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAciz affetsin, zavallı affetsin, andaval affetsin, sığ beyinliler affetsin, benim okuduğum kitaplarda ihanetin affı olmaz diye yazar, gerçekte de tam olarak öyledir, daha açık bir deyişle ihanet affı değil, cezayı gerektirir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılYorumlarıni okudum da en ufak tartismanda geçmişleri tarayacak, yedek arıyor. Arkadaş çöpçü, 5 yıl tabi kolay değil de kimsede onurundan değerli değil. Gördüğüne şükret bu ayrılman için bir işaret değilse ne?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır affetmem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden affedeyim ki böyle bir insanı hemen yol veririm
213 Yorumla
Soran+1 yıl5 senelik iliskimiz ama
- +1 yıl
Farkeder mi eskiyle ne işi olur
- +1 yıl
e daha kötü 5 senelik ilişkide yaptıysa ilerde yine yapıcak affedersen eğer
Soran+1 yılWhatsappta çaldirip kapamış kız yazmış noldu kıza senin herterini yerim falan demiş kız hoşlanıyormus karışilik vermemiş ondan benimkine sen hiç hoşlandın mı demiş evet tatli kızsın aslında evlcenilcek kızsın öndeceden ciksaydin karşıma biri var hayatımda demiş kız mutluluklar demiş benimki nereye gidiyon hemen vazgectin demek ki istemiyorsun beni demiş kız da yazmamis
- +1 yıl
kız karşılık verseydi seni anında bırakıcaktı ama sen şimdi onu bırakmıyosun
- +1 yıl
Önceden çıksaydın karşıma keşke demiş yaa affetme onu
Soran+1 yıl@piceofcake kizdaha nasıl karşılık versin bence hiç bir şey için geç değil demiş benimki amaa hayatımda biri var deyince kız vazgeçmiş
- +1 yıl
Kız başka kadını duyunca geri basmış doğru olanı yapmış senin sevgilinde sorun.
Soran+1 yıl@piceofcake kız cinsel muhabbet etmemiş sadece benimki direkt anlamis hala hoşlaniyorsun benden demiş kiz evet hoşlanıyorum demis
Soran+1 yılEvet bende anlamadım kıza hayatımda biri var keşke padişah olsam seni gözdem yapardım demiş kzı mutluluklar demiş nereye gidiyon ya demiş kzı biri varken konuşmamız doğru mu demiş. değil demek ki istemiyorsun beni demiş (burada kıza blöf yapıyor gibi geldi ) kzı ben hep sana iyi yaklaştım beni çok iyi anladığını biliyorum demiş. benimki de hemen vazgeçtin demiş. kız da ne yapmamı istersin demiş. benimki de hiçç demiş kız da kendine iyi bak demiş bitirmiş. Dalga geçmemiş mi sence kızla
- +1 yıl
kızı ikna etmeye çalışmıs kızın yaptıklarında hata göremedim ama çocuk tam bi yvşk eğer kız vazgeçmeseydi (kendi öyle yazmıs) neyse yazmıstım zaten sonrasını
Soran+1 yıl@piceofcake kıza direkt seni yerim dememiş muhabbette etmisler öyle demiş. Kiz başka şehre atanmiz (1,5 saatmis) ne zaman gitcen tek mi kalcan korkarsan cagir demiş sohbetin başında. Birde erken uyu nice geç yatiyon kaç tane flörtün var da seni salmiyorlar demis
- +1 yıl
tamam sen kendini kandırmaya devam et o da bundan yüz bularak herkese yazsın cinsel konular açsın kızlardan yüz bulup buluşsunlar vs vs
+1 yılBu soruyu sorarak zaten kendine saygısızlık yaptığın net şekilde ortada bu iğrenç ilişkiyi devam ettirdiğin sürece hem yıpranıcaksın hem de kendine olan sevgi saygıyı her geçen gün daha fazla kaybediceksin
00 YorumlaHahahahahah kesinlikle affetmeyin sonunda siz affetseniz bile o kendini affettirmiyor başlayan her şey hiç oluyor giden günler geceler nedensiz yaşanan bir hayat kalıyor geriye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara baktım da senden olmaz. Ne desek boş ayrılman gerektiğini herkes söylemiş ama bunun için nasıl ayrılayım diyosun.
02 Yorumla
Soran+1 yılO beni seçti kıza hayatımda biri var demiş
- +1 yıl
Tam gurursuz kadın örneğisin
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnce kız yazdi falan demissin ne önemi var sonuç konusmus hemde cinsellik varincaya kadar ileri gitmiş bu durumda onu affedebiliyosan kendine saygin yok o da bu saf sorun etmiyo zaten diye seni habire aldatir
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece senin dudağını boynunu heryerini yerim çok tatlısın demiş kız pas vermeyince benden hala hoşlaniyorsun diyip söylemiş biri var hayatımda diye
Cevap sahibi+1 yılSadece oyle dediyse sorun yok s*kssydi kotuydu
+1 yılAslaaaaaa bu nasıl soru affı olmaz aldatma bu bildiğin
15 Yorumla
Soran+1 yıl5 senelik ama iliskimiz sozlencez. kızla blz 2sene ayriyken 1 ay konusmus sadece kiz onu seviyormuş işte çok tatlısın senin heryerini yerim evine çağır korkarsan tarzi şeyler söylemiş kızı ciddi görünce de evlenilcek kızsın öndeceden ciksaydin karşıma biri var demiş kzi gitmiş gitme hemen vazgectin demek ki istemiyorsun beni demiş kız da konuşmamis.
- +1 yıl
Ayrıl ablacim
Soran+1 yıl5 senelik ilişki nasıl sileyim sadece bunun için
Soran+1 yılBana ciddi değil ve kızla dalga geçmiş gibi geldi
- +1 yıl
Hani bunun için silmeyeceksin, ne için sileceksin merakimdan soruyorum. Gerçek sevgi de şüphe yoktur.
+1 yılAsla affetmem. Gercekten sevse yapamazdı zaten. Aklı onda kaldı demekki
17 Yorumla
Soran+1 yıl5 senelik iliskimiz 2 sene ayriydik kızla 1 ay flört etmiş yapamayip bana döndü
- +1 yıl
Sen ne düşünüyorsun bu konuda
Soran+1 yılKiz cinsellik konuşmamış benimki hoşlandığı analmis evlcenilcek kızsın öndeceden ciksaydin karşıma biri var hayatımda demiş sence bu normal mi
- +1 yıl
Asla normal değil ya. Kıza iş atmış farkındamısın. Olmaz bu adamdan
Soran+1 yılİş atmış derken
- +1 yıl
Yani kızdan hoşlanmış anlasana ama sen varsın diye kabul edememiş.
Soran+1 yılBende diyorum ki biz ayrıyken konuşmuş benimki ayrılmış zaten şimdi hoşlanması imkansız
+1 yılAbla nasıl affedeceksin beyefendinin aklı orada
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var 5 senelik iliskimiz 2 sene ayriyken tanismislar onla o da 1 ah sürmüş 4 ay oldu barişali
Soran+1 yılWhatsappta çaldirip kapamış kız yazmış noldu kıza senin herterini yerim falan demiş kız hoşlanıyormus karışilik vermemiş ondan benimkine sen hiç hoşlandın mı demiş evet tatli kızsın aslında evlcenilcek kızsın öndeceden ciksaydin karşıma biri var hayatımda demiş kız mutluluklar demiş benimki nereye gidiyon hemen vazgectin demek ki istemiyorsun beni demiş kız da yazmamis
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılırım. Kiminle mesajlaşmak istiyorsa mesajlaşır. Silerim hayatımdan.
01 Yorumla
Soran+1 yılKıza hayatımda biri var demiş ama
Oha :) dikdirsin gitsin onla mesaj lasin benle bidaha msjlasamaz heralde bitirme sebebi
04 Yorumla
Soran+1 yılKizi whatsappta çaldirip kapamış yanlışla sanırım kız da yazmış kız hala seviyormuş kıza evlenilecek kızsın öndeceden ciksaydin karşıma biri var hayatımda demiş kız mutluluklar demiş benimki nereye gidiyon hemen vazgectin demek ki istemiyorsun beni demiş
Soran+1 yılNeden evlenincez diyor
+1 yılSaçmalığın daniskası.. tez vakitte yol verilmesi gerekir.
011 Yorumla
Soran+1 yılKız cinsel konulae konusmayip sen hiç hoşlandın mı demiş evet tatli kızsın aslında evlcenilcek kızsın öndeceden ciksaydin karşıma biri var hayatımda demiş. Kiz mutluluklar demiş nereye gidiyon hemen vazgectin demek ki istemiyorsun demiş. Anlayamadim
Soran+1 yıl5 senelik iliskimiz kızla biz 2 sene ayriyken 1 ay konusmus
- +1 yıl
5 senelik ilişkinizde 2 senelik ayrılık nasıl oluyor
Soran+1 yıl5 sene ayrılmadan beraberdik 2 sene boyunca da ayri kaldık liseden tanışıyoruz
- +1 yıl
Ayrı kaldınız yani şehirler ayrıydı?
Soran+1 yılYok konuşmadık bitirdik benim hatalarım vardıayrıldık sonra geri döndü hala aşığım diyip
Soran+1 yılişte en son bu kızla ayrılıp döndü 4 ay oldu barişali
Soran+1 yılO konuştuğu kızın numarasıni da silmemis hala
- +1 yıl
Olmaz böyle
Soran+1 yılNe yapmaya çalıştığını anlamıyorum
- +1 yıl
Erkek dediğin sevdiğine koşulsuz sadık olmalıdır, olmak zorundadır. Kadın için de geçerli bu böyle diyorum gerçi ama. İkili ilişki yani.
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBu ılıskı coktan bıtmıs eskıye dönüş baslamıs
08 Yorumla
Soran+1 yıl5 senelik iliskimiz 2 sene ayriydik 1 ay flört edip bana döndü o sürede
Soran+1 yılKavga edince de kızı whatsappta çaldirip kapamış cinsellik konuşmak istemiş kız duygusal yaklaşınca evlenilcek kızsın öndeceden ciksaydin karşıma demiş hayatımds biri var demis ona donmek istese böyle der mi
Soran+1 yılKız istemiyince de dalga geçmiş resmen demek ki istemiyorsun beni hemen vazgectin demiş
- +1 yıl
Sende ınandın mı Zıhnıyetı bellı onun
- +1 yıl
Yarın senle tartısınca yıne gıdecek
Soran+1 yılMesajlari okudum hepsini zihniyeti ne sence
Soran+1 yılHayır kız istememis nasıl gitsin
- +1 yıl
La sokim 5 senene ya sal milletin yakasını 😀
+1 yılAsla affedilmemesi gerekiyor affedince tekrarını yapmaktan hiç çekinmezler daha da ileri giderler
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılhayır, işin içinde aldatma varsa affedilmez. bir kere affetti hep affeder diye düşünüp devam da eder
10 Yorumla Asla. Yaşamış olabilir. Benimleyken niye mesajlaşsın?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAffetmem, benimleyse cinselliği de benimle konuşacak, iltifatı da bana edecek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılne affetmesi ya koydum mu tekmeyi flörtünün yanında bulur kendini
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Affetmem dünyada sadece o erkek gibi affetmek saçmalık yol veririm
00 Yorumla
+1 yılAffet kesinlikle mesajlaşmış kucağına gitmemiş ya😒
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsla ve asla güven sadakat iki taraflı olur ben dikkat ediyorsam oda etmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen sal ak misin kizim ya erkekler sizi parmaginda oynatiyor hala ayrilmiyorsun angu t gibi soru soruyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılKızi whatsappta çaldirip kapamış kız yazmış ama noldu diye
Cevap sahibi+1 yılkendini kandirma emin ol erkekler cok kotuler sakin direk ayril resti cek o hay vana
Soran+1 yılşu an konuşmuyorlae kıza evlenilcek kızsın da önce ciksaydin karşıma biri var hayatımda demiş kız mutluluklar demiş benimki nereye gidiyon hemen vazgectin demek ki istemiyorsun beni demiş kız da yazmamis
Cevap sahibi+1 yılbu cocuga ayar cek yoksa seni aldatacak bu boyle diyen erkekten hayir gelir mi allah askina baskasini bul
Ciddi ilişkin olsa ne eski flörtü ne baskasi ile konusmaz yol yakinken ayril bence
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 senedir liseden beri sevgiliyiz 2 senedir ayrıydık o süreçte 1 ay görüştüğümü bi kız onu terkedip bana geldi benle ciddi yani
Soran+1 yılHemen bulmamış 2 sene ayrıydık o süreçte
Gizli Üye(25-29)+1 yılaldatmış kanka direkt neden aldatmayı affeder misiniz diye sormadın
013 Yorumla
Soran+1 yılBana kız ondan hoslaniyor diye dalga geçmiş gibi geldi
Cevap sahibi+1 yılsfghsfsgh kendimi kandırma şeklim
Soran+1 yılBizim 5 senelik ilişkimiz kız hoşlanıyorum d sen hiç hoşlandın mı demiş benimki evet tatli kızsın aslında evlcenilcek kızsın da önce ciksaydin karşıma biri var hayatımda demiş kiz mutluluklar demiş benimki nereye gidiyon ya hemen vazgectin demek ki istemiyorsun beni demiş
Soran+1 yılSence bu dalga geçme değil mi öncesinde de kız evde tek yasicakmis korkarsan çağır demiş
Cevap sahibi+1 yılhhahahhahah sen yatakta bassan şey dersin, kızla dalga geçmek için çağırmış kızı yatağa :D
Soran+1 yılİşte dalga geçiyor dedim kızın duygulari var biliyor cinsellik yaşamak için dalga geçmiş resmen
Cevap sahibi+1 yıltamam o zaman sen sevişsinler sorun yok mu diyorsun, ayrıca birlikte olduğun adamın bi kızın duygularıyla oynaması, hayatında sen varken başkasını cinsellik için kullanması hoşuna mı gidiyor?
Soran+1 yılHayır tabii ki de istemem ama duygusal bişey olması daha çok uzerdi
Cevap sahibi+1 yılcinsel aldatmasını affederim ama duygusalı affetmem mi diyorsun
Soran+1 yılÖyle de değil bı anlık konusmus sürekli devam eden bişey olsa ayrılırım
Cevap sahibi+1 yılsfgsfsg ayrılmazsın emin ol
Soran+1 yılNerden biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılbelli baksana muhtaç bi tipsin aldatsa da cinsel olarak peşini bırakmazsin sen
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin ciddi ilişkin ne kadar sürelik ve nekadar ciddi
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 senelik iliski 2 sene ayriydik kızla 1 ay flört etmiş yapamayip bana döndü 4 ay oldu işte sozlencek kavga edince kızi caldirio kapamış barıştık hemen ama kıza evine çağır korkarsan heryerini yerim çok tatlısın demiş
Cevap sahibi+1 yılBu o kızla duygusal değilde cinsel bir istek üzerinde konuştuğunu gösteriyor. Sizin kavga ve ayrılmalarınız bide aranızda mesafe varsa şu an bekarda yapmıştır. Onun seni sevdiğine güveniyor sende onu seviyorsan olayı bildiğini söyle tepkisine bak senden özür dilersede sende bu saatten sonra çok sık kavga etme sahip çık ciddi adımları atın sende biraz mutlu et onu anladın işte biraz heyecan tatmin olsun ilişkinde seviyorsa evliykenden doygunluk olursa sadakat olur. Doygunluk olmayan ilişkide en sadık olanı bile hata yapar
Soran+1 yılPeki 5 senelik ilişkide başka biri için seni terkedip 2 ay sonra binpisman geri gelse affeder misin
Cevap sahibi+1 yılYani şöyle her insan kendi ilişkisini en iyi kendi bilir benim hatam çoksa ihmal etmişsem kavgalar etmişsem aşağılamışsam boşvermişsem veya buna benzer şekilde kötü umursamaz davranmışsam tabiki affederim çünkü biraz bende haketmişimdir. Ama her yönüyle tatmin edici bir ilişki yaşıyorken herşen dört dörtlük olmasada gayet iyi giderken macera aramak için ayrılmışsa affetmem. Çünkü aynı hareketi ilerde de yapabilir bir anda
Gizli Üye(36-45)+1 yılAffetmem çünkü devamı geliyor kimse kimseyi kandırmasın
00 YorumlaYa bir kere ciddi bir ilişkiyse böyle bir şeyin var olmaması bile gerekiyor. Bence affetme!
01 Yorumla
Soran+1 yıl5 sene sevgiliydik liseden beri benşm hatalarımdan dolayı ayrıldık 2 sene önce hiç konuşmadık. Bu o süreçte bu kızla 1 ay konuşmuş ve yapamayıp bana döndü hemen 4 ay oldu barışalı geçen bayramda kızın engelini kaldırmış kız yazmış whatsapta konuşmuşlar söylemiş bil diye kız konuşmamış şimdi de kızı çaldırıp kapamış whatsapta kız da yazmış konuşmuşlar İşte
+1 yılben affetmisdim böylece saygisizlasti ve beni asla ciddiye almiyodu bende ayrildim sindide köpek gibi pesimden kosuyo oyüzden affetme
00 Yorumla
+1 yılHiç bir gerekçesi yok ortak cocuk yok bir sey yok neden yazacakmis. ve bunun Arkasi gelir.
03 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay oldu barişali 2 ay önce Kizin engelini kaldırmış kizda bayramda yazmış kız atanmis tek evde kalicakmis naptın evini tuttunmu diye sormuş benimki ins güzel olur senin adına sevindim vs demiş sonrada iyi güzel konuşuyoruz sevgilim var bil canım diyince Kız yazmam rahatsız etmem demis benimki rahatsız etmiyorsun demiş kızda kesmiş konuşmayı
Soran+1 yılŞimdide kızı whatsappta çaldirip kapamış kız yazmış tek mi kalican korkarsan çağır demiş senin heryerini yerim demiş çok tatlısın falan kız da cinselik konuşmamış benimki hala hoşlaniyorsun benden demis kız evet demiş sen hiç hoşlandın mı benden. evet demiş tatlı kızsın aslında evlcenilcek kızsın öndeceden ciksaydin karşıma biri var hayatımda. kiz da mutluluklar demiş nereye gidiyon hemen vazgectin demek ki istemiyorsun beni demiş
Soran+1 yılHepsi bu konuşmaların
Gizli Üye(25-29)+1 yılha 5 sene 5000 sene. kendine saygin varsa ayrilirsin unutmak cok zor demeyeceksin zamanla unutulur ha kendini bu iliskiye layik gpruyorsan bir sey diyemem
04 Yorumla
Soran+1 yılKızı whatsappta çaldirip kapamış kız yazmış noldu dgie benimki yazmamis ilk
Cevap sahibi+1 yıltamam olsun yüz vermemeliydi engel atmalıydı yorumları da okudum ayrılıp sana geri dönmüş kızla flörtleşip. yani böyle bir şeyi benim midem kaldırmaz
Soran+1 yıl5 sene sevgiliydik 2 sene ayriydik biz baya uzun bı sure ama hala numarasıni silmemesi iste
Cevap sahibi+1 yılya tamam bak anlıyorum seviyorsun ama gururunun da olması lazım
+1 yılGururuna yediriyorsan , seni sevmeyen bi insanla olmaya devam etmek istiyorsan affedersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmiyor değil 5 senelik iliskimizde 2 sene ayriyken onla 1 ay konusup yapamayip geldi. Kızla cinsel konulara girmis tek kalican korkarsan çağır demiş kız hoşlanıyorum hala sen hiç hoşlandın mı demiş evet kizsin aslında evlcenilcek kızsın öndeceden ciksaydin karşıma biri hayatımds demiş kız da mutluluklar demiş nereye gidiyon hemen vazgectin demek ki istemiyorsun demiş dalga geçmemiş mi sence?
Bunun sorulması bile saçma asla affetmem palavralara ayıracak vaktim yok
10 Yorumla
+1 yılkesınlıkle affı olmaz oldu olacak onlarlada evlensın..
00 YorumlaBüyük konusmayacam başıma gelir melir uğraşamam
00 Yorumla
+1 yılBence ilerde de olur ve sonu aldatmaya kadar gider dikkatli ol.
00 Yorumla
+1 yılAffederim ama 1 şartla...
11 Yorumla
Soran+1 yılNe şartı
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek arkadaşım tam bu sebepten dolayı ayrıldı benden. Hicbir şekilde affetmiyoor🥺
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl gördü
Cevap sahibi+1 yılTanıdıklardı, söylemişler sevgilime
Normali bile kabul etmem
01 Yorumla
Soran+1 yılKıza senin dudağını boynunu heryerini yerim çok tatlısın ya demiş kız tek yasicakmis evde tek mi kalıcan korkarsan çağır demiş
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha neler. Sevgililikte böyleyse evlilik nanay
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden evlenince tam tersi olur diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bak benden sana bir hayat gerçeği deneyimleyerek de öğrenebilirsin tabi. Kimse kimseyi değiştiremez, değişmez. Evlilik sihirli değnek değil. Hayal kırıklığı yaşar üzülürsün
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe diye mesajlaşır ki?
07 Yorumla
Soran+1 yılKısaca anlatayım bizim 5 senelik iliskimizde 2 sene ilişkiyi bitirmistik o zaman 1 ay konustugu bı flörtü kız sonra onu engelleyip bana döndü. Bayram da kizin engelini kaldırmış kız da yazmış biraz konusmuslae benimki canım iyi güzel konuşuyoruz da bil sevgilim var demiş kız da yazmam rahatsız etmem demis benimki rahatsız etmiyorsun demiş kızda bitirmiş
- +1 yıl
Tamam bir şey yok o zaman, devam et.
Soran+1 yılŞimdi de kızı whatsappta çaldirip kapamış kız yazmış ilk kız tek yasicakmis evde korkarsan çağır senin heryerini tarzı şeyler söylemiş kız hala seviyormuş konuşmamış onları Benden hala hoşlaniyorsun demiş kız hiç hoşlandın mı demiş evet tatli kızsın aslında evlcenilcek kızsın öndeceden ciksaydin karşıma biri var hayatımda demiş kız mutluluklar demiş benimki nereye gidiyon hemen vazgectin demek ki istemiyorsun beni demiş kız da yazmamis
Soran+1 yılHani 2_3 gün mesajlasmislar işte en son benimki iliskim var deyince de bitmiş
- +1 yıl
Tamam boş ver o zaman
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Devam et.
Daha neler , imkansız
012 Yorumla
Soran+1 yıl5 senelik iliskimiz
Soran+1 yılBen 5 senelik kız 1 ay konustugi biri biz 2 sene ilişkiyi bitirmistik o zaman. kiza heryerini yerim tek kalıcaksan korkarsan çağırirsin eve tarzi mesajlar atmış kız da sevdiği icin cinsellik konuşmamış
Soran+1 yılHala hoşlaniyorsun demiş benimi kiz da evet sen hiç hoşlandın mı demiş. evet tatli kızsın aslında evlcenilcek kızsın öndeceden ciksaydin karşıma biri var hayatımda demiş benimki. kız mutluluklar demiş. benimki nereye gidiyon hemen vazgectin demek ki istemiyorsun demiş kız konusmamis
Soran+1 yılBiz 2 sene ilişkiyi bitirmistik o zmaan 1 ay konustugu bı kız bizim 5 sene oldu
Soran+1 yılHemen yapışmadi 2 sene olmusti ayrilali. İşte kız konuşmamış ama ikis de hala silmemis numaralarını
Soran+1 yılZaten biz ayrı değildik anlamadin sen o kızla biz 2 sene ayriyken tanısti bitirdi bana döndü. Şimdi 4 ay oldu barişali kavga edince kızı whatsappta çaldirip kapamış kız da yazmış öyle şimdi konuşmuşlar ve konuştuklarında biz barışmistik
Soran+1 yılşu an zaten konuşmuyolar benle sevgili hala
+1 yılAffetmeyi geçtim gebertirdim onu gebertir
06 Yorumla
Soran+1 yıl5 senelik iliski 2 sene ayriydik kızla 1 ay flört etmiş yapamayip bana döndü 4 ay oldu işte sozlencez kavga edince kızi caldirio kapamış barıştık hemen ama kıza evine çağır korkarsan heryerini yerim çok tatlısın demiş
Kız ciddiymis seviyorum demiş o da evlenilcek kızsın önce ciksaydin karşıma biri var demiş istememis kız hemen vazgectin demek ki istemiyorsun beni demiş benimki
- +1 yıl
Ya böyle karaktersizin peşini bırak seni üzer yapma bunu kendine
Soran+1 yılKızla sadece cinselik için dalga geçmemiş bana öyle geldi
- +1 yıl
Sebebi ne olursa olsun hayatında sen olduğun halde başkası ile konuşması bile yanlış
Soran+1 yılEvet ama 5 sene o kadar anı sırf bunun için nasıl ayrılırım
- +1 yıl
İleride daha beterini yapar inan bana ve hayatın mahvolur ne ilişkiler bitiyor 5 sene normal
+1 yılhiçbir şekilde affı yok
05 Yorumla
Soran+1 yıl5 senelik iliskimiz ama
- +1 yıl
hayatım 5 senelik ilişkin başka bir kızla cinsel içerikli konuşuyor ve bunu şanslısın ki farketmişsin gerçekten böyle sadaktsiz bir herifle ömür mü geçireceksin sırf 5 seneni verdin diye? Zararın neresinden dönersen kardır
Soran+1 yılKıza cinsel olarak senin dudağını boynunu heryerini yerim ister misin demiş sadece kız konusmayip hoşlanıyorum senden deyince evlenilcek kızsın öndeceden ciksaydin karşıma biri var hayatımda demiş kız istemiyince de hemen vazgectin demek ki istemiyorsun demiş benimki
- +1 yıl
ve bunlar seni üzmedi mi?
Soran+1 yılÜzdü tabii ki ama tuhaf geldi dsaha çok
Hayır gebersin inşallah.
01 Yorumla
Soran+1 yıl5 senelik iliski 2 sene ayriydik kızla 1 ay flört etmiş yapamayip bana döndü 4 ay oldu işte sozlencez kavga edince kızi caldirio kapamış barıştık hemen ama kıza heryerini yerim çok tatlısın vs demiş Kız ciddiymis seviyorum demiş o da evlenilcek kızsın önce ciksaydin karşıma biri var demiş istememis kız hemen vazgectin demek ki istemiyorsun beni demiş benimki
+1 yılAffetmem bu aldatmaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 senelik iliski 2 sene ayriydik kızla 1 ay flört etmiş yapamayip bana döndü 4 ay oldu işte sozlencez kavga edince kızi caldirio kapamış barıştık hemen ama kıza evine çağır korkarsan heryerini yerim çok tatlısın demiş
Kız ciddiymis seviyorum demiş o da evlenilcek kızsın önce ciksaydin karşıma biri var demiş istememis kız hemen vazgectin demek ki istemiyorsun beni demiş benimki konuşmamis kiz
Soran+1 yılKızla cinselik için dalga geçmsi gibi geldi bana
- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBunu affeden aldatmayı da affeder
05 Yorumla
Soran+1 yıl5 sneelik ilişkimiz
- +1 yıl
5 senelik ilişkinizi çöpe atan taraf sen değilsin o.
Soran+1 yılOlay şu kızla cinselik için dalga geçti gibi geldi bana 2 sene ayriydik kızla 1 ay flört etmiş yapamayip bana döndü 4 ay oldu işte sozlencez kavga edince kızi caldirio kapamış barıştık hemen ama kıza heryerini yerim çok tatlısın vs demiş Kız ciddiymis seviyorum demiş o da evlenilcek kızsın önce ciksaydin karşıma biri var demiş istememis kız hemen vazgectin demek ki istemiyorsun beni demiş benimki kız istememis
- +1 yıl
Tyt Türkçe sorusu
Soran+1 yılUzun hikaye bu kadar oluyor ne düşünüyorsun
Etmem.. defolup gidebilir
00 Yorumla
+1 yılOna sor neden böyle bir şey yaptın diye?
00 Yorumla
+1 yılKabul edilecek bişey değil
00 Yorumla
+1 yılNaneyi yemedi mi şimdi o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılahah :D işim olmaz.
00 Yorumla Affedemem aklı eski kalan biriyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılHayır affetmem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ben varsam kimse olamaz. Affetmem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Affetmem
00 Yorumla
+1 yılKapının önüne koyarım niye affedeyim :D
00 Yorumla
+1 yılHayır. Sektirsin gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır gitsin onla konulsun
00 Yorumla
+1 yılAyrılırdım ben kaldıramam
00 YorumlaHayır tabii ki de
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım