Kesinlikle ayrılık sebebidir..
Oturur konuşur ve nedenini sorarım. Makul bir sebep ise ayrılmam..
Fikrim yok / Sonucu görmek istiyorum..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şimdi samimi bir şekilde konuşmak gerekir ki, bir zamanlar duygusal olarak kendisine karşı belli hisler beslediğiniz aynı zamanda bu hisler doğrultusunda bir şeyler yaşadığınız insana karşı herhangi bir duygu olmadan dostane bir şekilde mesaj atma isteği bana hiçbir şekilde samimi ve içten bir durum olarak gelmemektedir kimse kendini kandırmasın, zamanında aşkım canım bir tanem dediğiniz sonra mutlu olduğunuz elini tuttuğunuz veya bir şeyler yaşadığınız bir insanı yıllar sonra işte biz arkadaşız biz dostuz arkadaşça bir mesaj attım söylemleri kesinlikle samimi değil.
Özellikle biz erkeklerde eski ayrıldığı insan ya da bir şeyler yaşadığı insanın Ağa bakayım acaba şu anda hayatında birisi var mı birisini takip ediyor mu ya da evlendi mi şeklinde böyle meraklı içeriklerle takip etmeyi isteği söz konusu olduğu için hiçbir şekilde dostane bir şekilde karşılanmaz, aynı şekilde şahsen ben de hayatımda olan kadının eski nişanlısı sevgilisi ayrıldığı eş ve benzeri şekillerde mesaj atmasını iletişim içinde olmasını istemem çünkü bir insanın aklında her zaman bir şüphe kalır, acaba gerçekten bir şeyler hissediyor mu acaba gerçekten beni terk edecek mi acaba ona karşı içinde bir şeyler var mı düşüncesi olabilir o yüzden ben şahsen kabul etmem.
Ancak oturur konuşur ve nedenini sorarım. Makul bir sebep ise ayrılmam..
Evet benim için ayrılık sebebidir nedenine gelecek olursak eski sevgili ile ben hiç bir şekilde görüşmezdim yani benim için eski sevgili demek zaten eskide kalmıştır biten duyguları bitmiş yaşanmışlıkları gösterir sadece. bu durumda ben asla eski sevgilime mesaj atmazdım ve atmasını da istemezdim hatta mesaj atarsa da muhtemelen silerdim zaten ve sevgilim ile aramız bozulmasın isterdim. bunun dışında da eğer sevgilime mesaj atıyorsa bu bende tabi ki de sorunlara yol açardı çünkü neden atıyor? yani amacı nedir arkadaş desen değil başka duygular var demek ki diye düşünürdüm ben.
bu yüzden de ben doğru bulmuyorum kız erkek fark etmez zaten böyel bir şeyde cinsiyet olmaz yani kimse eski sevgilisi ile görüşmemelidir. arkadaş kalmamalıdır. tabi ki de ayrıldıktan sonra eğer aldatmak gibi çok büyük bir kötülük ya da ihanet yoksa kişiler sadece anlaşamadığı için ayrılmışlarsa yani konuşarak medenice o zaman sevgilileri olmadan arkadaş kalmak isteyebilirler. yani yeni ayrıldılar diyelim o zaman biz arkadaş olarak kalalım derlerse kalabilirler. ama tabi ki de mesafeli şekilde zaten sevgilileri olacağı zaman da bun ona söylerler ve fikirlerini alırlar karşı tarafta konuşmayı tamamen kesmeni istiyorum derse o kişi de eski sevgilisi ile konuşmasın keser tabi ki de. yani bu tamamen kişiy4e göre değişen bir durumdur ama ben rahatsız olurdum bundan
İnsanların bahaneleri bitmez o yüzden ben bahanelerle değil yapılan eylemlerle karar veririm eğer ki mesaj atmışsa bir daha işim olmaz o kişiyle.
Cevap
34Cevap
masumane mesaj atması eski sevgilisine neden ne sebeple niçin
sorular kafamda dolanmaya başladı yani bana gereksiz bir şey gibi geldi atma sebebini bilmem ona göre tavır alırım bir defalığa belki göz yumabilirim
Başlarım onun masumiyetine her konuya kılıf uydurulmasına tilt oluyorum. Atamaz ne ben ne o ve adam bence en doğrusunu yapmış
Benim olan eskisine veya bir başkasına mesaj atamaz 👀
Ayrılık sebebi
Bu, ilişkideki tarafların karşılıklı anlaşmasına ve beklentilerine bağlıdır. Bazı insanlar, eski sevgilileriyle arkadaş kalmayı veya onlarla konuşmayı normal ve kabul edilebilir bir davranış olarak görürler. Ancak, bazı insanlar eski sevgilileriyle iletişim kurmayı uygun bulmayabilirler.
Birinin eski sevgilisiyle iletişim kurmasının ayrılık sebebi olup olmayacağı, çiftin ilişkisindeki sınırlar ve beklentiler konusunda anlaşamamalarından kaynaklanabilir. Eğer bir kişi, eski sevgilisiyle iletişim kurmanın onu rahatsız ettiğini ve bu davranışı ilişkisine zarar verdiğini düşünüyorsa, bu konuyu açık ve net bir şekilde ortaya koymalı ve partneriyle bunu konuşmalıdır.
Her ilişkinin kendine özgü sınırları ve beklentileri vardır, bu nedenle, bir kişinin eski sevgilisiyle iletişim kurmasının ayrılık sebebi olup olmayacağı, ilişki dinamiklerine ve tarafların beklentilerine bağlı olarak değişebilir. Bu soruya cevabım olduğum ilişkiye göre değişkenlik gösterir.
Çiftler karşılıklı olarak bazı konulara titizlenmeli ve aşkına sahip çıkıp şüpheye yer vermemeli!
Hakeza;
-Aşk abdest gibidir şüpheye düşersen bozulur!…
☺️🎩
Bir sigaradan bişey olmaz denir sonra günfe 1 paket olur. Bu mesaj da öyle. Masumane 1 mesaj sonra ohoooo...
Oldu masumane masumane takılalım ne olacak jzdhshjs neyse karşı tarafın bu durumu nasıl karşıladığını gözlemlerim ve ister istemez arada soğukluk olur. Ondan sonrada ayrılık gelme ihtimali vardır.
Bu atılan mesaj ile ilgili bir konu değil arkamdan dostanede olsa mesaj atılmasını asla kabul edemem ancak mesaj isteği bana söylenir ise ben izin verirsem olur.
Hastalık için yazmış geçmiş olsun diye Ama o iş insanı daha önce bu kızdan hoşlanıyorum yani Oğulcan olmasa belkide bu olacaktı diye oğulcan kızmış olabilir. Genelde böyle şeyleri sorun etmezdi insnalar ama son dönemde bahane gibi geliyor.
Bu kişiye göre değişir. Ama konuşmamak ve iletişimde olmamak gerekir. Konuşuluyorsa da ilişkide olunan kişi her ayrıntısını bilmelidir.
olmus bıtmıs bısey nıye atıyonuz o sıızn atsa hıc hos olaz yanı bıtmıs bıseylerı hala urasıyorsunuz yazık
Dünyada kimse kalmadı mı da ona mesaj atıyor. Kapıya koyarım direkt.
Utanmasa masumane koynuna da girdim ne var ki bunda diyecekler.
Tabiki ayrılık sebebi. Bunun masumane tarafını göremedim
Masumane bir şekilde ne diye mesaj atıyor ki?
Hala rehberde o numaranın ne işi var
Çok sağlam bir gerekçesi yoksa büyük bir ihtimal Ayrılık sebebi
Eski sevgili ve masumanelik..
Hiç birbirine yakın kelimeler değil..
Bu kadar meraklı ise ona gidebilir benimle işi Yok
Evet merak ediyorsa onunla birlikte olsun o zaman
En İyi Cevap