AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Iliskinin ciddi bir tarafi kalmamis
Hayır. İhanetin affı olmaz.
Affedilmemesi gerekir
afetmesin zaten o kadar amatör biri işe yaramaz :D
Affetmem ciddi degildir o iliski
5 senedir beraberiz 2 senedir ayriydik
Ayrıca toksik
Kız senden hoşlanıyorum sen hiç hoşlandın mı diyince evet tatlı kızsın evlenilcek kızsın ds önce çıksaydın karşıma demiş kıza
Aklı onda demek ki go bebek derim napim
5 senelik ilişkiYa biz 2 sene ayrılmıştık o zaman konuşmuslar 1 ay. sonra bana döndü zaten.2 ay sonra kizin engelini kaldırmış kız yazmış sevgilim var bil demiş kız da yazmam rahatsız etmem demis benimki rahatsız etmiyorsun demiş kızda bitirmiş
Şimdi de kızı whatsappta çaldirip kapamış kız noldu diye yazmış cinsellik konuşmus benimki kız hoşlaniyormus hala o konuları konuşmamış benimkine sen hiç hoşlandın mı demiş evet tatli kızsın aslında evlcenilcek kızsın öndeceden ciksaydin karşıma biri var hayatımda demiş kız mutluluklar demiş benimki nereye gidiyon hemen vazgectin demek ki istemiyorsun demiş
Ve bı daha konusmamislar
Bu adamı bırakmalısın senden emin değil daha senden iyisini bulduğunu an vın turizm bunları görüp ilişkiye devam edersen kendine değer vermediğin için yine gidecek
Senden ayrıyken mi
Bizim 5 senelik iliskimiz 2 sene ayiryken kizla 1 ay flört edip bana döndü.4 ay oldu barişali kavga edince de kızı wja çaldırip kapamış diğer gün baristik.1hafta sonra yazmis kız benimki de konuşmuş işte 2_3 gun
Ne konuşmuşlar? Beraber tatmin mi olmuşlar
En son kız ciddiymis benimki evlenilcek kızsın da önce ciksaydin karşıma biri var hayatımda demiş kız istemiyince nereye gidiyon demek ki istemiyorsun beni hemen vazgectin demiş
Anlık azıp kızı kullanmış olabilir. He der geçersin. Ama bu yazdığın garip
Kız tek yasicakmis korkarsan çağır fkn demiş İşyerinde kıza senin dudağını boynunu heryerini yerim demiş cinsellik olarak. işte kız karşılık vermemis biri var mı demiş. napcan olup olmadığını demiş, hala hoşlaniyorsun benden deyip kizin sevdiğini anlamış benimki. kız sen hiç hoşlandın mı demiş evet tatli kızsın demiş sonra direkt aslında evlcenilcek... işte bana da sonrasi tuhaf geldi
Sevgilinle ilgilenmiyor musun neden başka kadına asılıyor. Tatmin edemiyor musun
Hala da birbrinin numarasıni silmemisler kız cinsellik konularına uzak ve konuşmamış bilmiyorum birde benimki biri varken konuşmamiz doğru değil deyince hemen vazgectin demek ki demis demiş iste
İlgileniyorum tabii ki
Cinsel olarak aç mı
Libidosu yüksek ama yani cinsel olarak aramiz çok iyi bı problem yok
Demk ki sandığın kadar iyi deği l
Kıza duygusal biseyi yok yani benden ayrılıp ona dönmesi imkansız değil mi
Hiç alakası yok ne duygusu 😊 arada fantezi yapmış işte. Sen nasıl yakaladın
Whatsappta okudum beni onun için bırakmaz değil mi
Hayır 😊 ama adamı iyi doyur heyecan aramasın. Seks yapabiliyor musunuz
Bağışlamam, AFFETMEM, hatırlamam.
hayırdır abi Avrupalı mıyız
Kızla dalgasına cinsellik konuşmuş evlenilcek kızsın önce çıksaydın karşıma aam hayatımda biri var demiş sadece bunlar
Dalga geçmiş gibi kız istemeyince nereye gidiyorsun hemen vazgeçtin demek ki beni istemiyorsun demiş
oha kdmwjdkw sen ne dedin bunları görünce
Ciddiyet kalmamışki seni sevse bunu yapmaz
Sevgilim var demiş ama
Aklı kalmis galiba
Aklı kalmadi kızın encelini kaldırmış kız bayramda yazmış sevgilim var ama rahatsız etmiyorsun demiş kızda bitirmiş.1 ay sonra benimki whatsappta çaldirip kapamış kız yazmış çok tatlısın demiş senin heryerini yerim kız da pas vermemiş benimki kız hala hoşlaniyorum diyince aslinda evlenilcek kızsın öndeceden ciksaydin karşıma biri var hayatımda demiş kız da mutluluklar demiş benimki nereye gidiyon hemen vazgectin demek ki istemiyorsun demis kız da konuşmamis
uyanik ol biraz
Sence o çnu sevse ona dönmez mi
ikinizi de yakar o bence..3 bulur.
Direkt ayrıl mk bu ne
5 yıllık iliskimiz ne yapacağımı bilmiyorum
Ayrılmalısın aldatmak affedilmez
Aldatmadi kızla bişey yaşamamış kız hala hoşlaniyorum demiş sen hiç hoşlandın mı evet tatli kızsın aslında evlcenilcek kızsın öndeceden ciksaydin karşıma biri var hayatımda demiş benimki kzi mutluluklar demiş benimki nereye gidiyon hemen vazgectin demek ki istemiyorsun demiş kız konusmamis
Bilmiyorum bundan olmaz bence eski flörtüyle mesajlaşmak ne alaka bide evlenilecek kızsın falan demiş şaka gibi ve ayrıca bence senin bildiğinden fazlası vardır
Ben 5 senelik kız 1 ay konustugi biri biz 2 sene ilişkiyi bitirmistik o zaman. kiza heryerini yerim tek kalıcaksan korkarsan çağırirsin eve tarzi mesajlar atmış kız da sevdiği icin cinsellik konuşmamış
Yani o kıza niye evlenilcek kızsın demiş ben değil miyim yani bana cinsellik için kandırmaya çalışıyor gibi geldi ne alaka o kızla evlilik ynaiy.
Bu erkekten olmaz bacım
OLMAAAAZZZZ
Ayrıl ayrıl
Bunun sana faydadan çok zararı dokunur
Whatsappta tüm mesajları okudum sadece whatsappta konuşmuslar. Biz barişali 4 ay oldu 2 ay önce kızın engelini kaldırmis whatsappta kızds bayramını kutlamis kız tek yasicakmis benimi naptın evini tuttunmu ins güzel olur senin için çok sevindim iyi güzel konuşuyoruz da sevgilim var bil diyince Kız yazmam rahatsız etmem demis benimki rahatsız etmiyorsun demiş kızda kesmiş konuşmayı. iste şimdi de benimki biz tartistik o zaamn kızı whatsappta çaldirip kapamış kız da noldu diye sormuş öyle mesajlasmislar
Ama 1 günde barıştık kiz yanlışlıkla aradi sanip 1 hafta sonra yazmis yani konuştuklarında barismistik
Kız seninkine yüz verse seninki gider o kıza bu arada. Sevgilin varken eski flörtünle sphbet etmek ne kafayı mı yemiş. Engelini kaldırmış üstüne rahatsız etmiyorsun demiş. Bu erkekten olmazz ayrıll
Kız nasil yüz vermemiş benimki önce ciksaydin karşıma deyincr demiski bence hiç bı zaman geç değil benimki de sevgilim var demiş iste bence kız istiyor sevgilim yüz vermemiş gibi geldi bana
Sevgilin ona yüz vermeseydi engelini kaldırmazdı
Bilmiyorum sence amacı ne sevgilimin niye bunu yapıyor
Knk sevgilinin amacı seni aldatmak bence bu erkekten olmaz bu sevgilisi varken eski flörtüne yazan bir şerefsiz ayrıl mk
Kız suçlu değil mi peki
Knk sevgilisi olan kız değil ki. Sevgilisi olan senin sevgilin. Kız neden suçlu olsun eğer sevgilin engeli kaldırmasaydı kız ona yazamazdı zaten. Yani evet sevgilisi olan birine yazmak etik değil. Yine de sevgilin suçlu ayrılman gerek üzer bu
Beni çok seviyor ama asla ayrılmak istemiyor. O kızla tekrar konusma ihtimalleri var mı yani
Seni çok seviyor? İnan bana seni sevseydi o kızla muhattap bile olmazdı. Knk cinsel içerikli konuşmuşlar diyorsun ne sevmesi seni kullanıyor
Cinsel olarak sadece kıza dudağını boynunu heryerini yerim tek kalıcaksan korkarsan çağır eve demiş kız da pas vermemiş bunlara çünkü hoşlanıyormuş hala
Ayrıl.
o yoldan geri dön
Ya kızla dalga geçer gibi konusmus ama
Affetmem
5 yıllık ilişki?
Fark etmez
Hayır, uzak dururdum
Kıza hayatımda biri var demiş ama
Ayrılırım
5 senelik sevglim
Ayrılığın affı olmaz
İhanetin*
Canını okurum
Yanlışlıkla yapmmıştır 😂
Asla beni aldatmış sayılır sonuçta
Sizin bir cansel birlikteliğiniz var miydi
Cinsel*
Ayrılırdım
Sanmıyorum
Hayır
Hayır
Affetmem cano
Tabiki affetmem
Sence?
Enayi miyim ben
çooox cekici bir durum
Ne affetmesi boğarm 😅
Asla
hayır direk biter.
Affedemem.
asla
Hayır affetmem
Hayır.
Affetmem. Ayrılırım
Hayır
Affedersem kendime saygım kalmaz
Ayrilirim
ne erkek ne kadın için affedilecek bir durum değil
Affetmem kş
Affetmem
evet.
afetmem
Memnun edemiyorsundur
adam maymun istahli
Hayır
Assla
bir o kalmıştı mk
Asla
5 senelik iliskimiz ama sozlencez
Knk kusura bakma ama mal mısın adam seni aldatıyor hâla 5 senelik ilişkimiz var sözlenecez diyosun. Aklını başına al
yollar onundur artik
Oooooov asla
5 senelik iliskimiz
İğrenç
Hayır
Affetmem
ihanetin affı olmaz
Kızı cınsellık için saçma iltifatlar vs demiş önce tanışsaydık evlenilcek kızsın gibi kızım hoşlandığımı biliyormuş
*Kızın hoşlandığını biliyormuş
vaktin varsa sesli konusalm gizliye acik benim bazen hic tanimadigin biriyle dertlesmek istersin
Asla
Ama ciddi bı ilişkimiz var 5 senelik
5 senelik olsa bile bence ayrilmalisin attığı mesajlar normal sıradan naber nasılsın da değil cinsel ve iltifat demişsin
Tam olarak kiz tek yasicakmis korkarsan eve çağır çok tatlısın senin heryerini yerim demiş kız karsilik vermemis benimki de hala hoşlaniyorsun benden demiş kiz evet sen hiç hoşlandın mı demiş evet tatli kızsın aslında evlcenilcek kızsın öndeceden ciksaydin karşıma biri var hayatımda demiş kız mutluluklar demiş. Benimki nereye gidiyon demek ki istemiyorsun beni hemen vazgectin demiş kız konuşmamış
Tabiki hayir
5 sene oldu ama
5 sene once mi konusmus
5 senedir sevgliydil ayrıldık 2 sene hiç görüşmedik. O kızla o süreçte 1 ay konuşmuş ayrılır ayrılmaz da bana döndü bana aşık olduğu için bitmiş zaten kıza öyle demiş mesaj da
4 ay oldu İşte barışalı kızı whatsapta arayıp kapamış öyle mesajlaşmışlar
Anladim degisik aramasi falan
Yanlışlikla aramış hemen kapatmış
Inandirici degil😀
Biz kavga edince aramıs kız da yanlışlıkla sanmış 2_3 sn calmis
Soruyu beğendim sor
Etmem