Soruma hoş geldiniz,
Sizin için aşk neye benziyor?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soruma hoş geldiniz,
Sizin için aşk neye benziyor?

Aşk yeşil erik gibidir:
Heytttt bee 😂
Oy oy oy oy çok güzel tatlı hoş yazmışsınız kendiniz gibi. 😅 Sizi uzun zamandır görüyorum burada nickiniz çok tanıdık 😅 eskisi gibi sorulara denk gelemesek de görüyorum sizi 😅
Bayıldım vallahi 😅 Ben de çok seviyorum yeşil eriği 😅 özellikle ağaca çıkıp toplamak 😅
Hala da alırım ağaçlara😅 ama üç beş tane beni kesmez en az 750 gram yerim yani 😅 küçükken kaçıyordum ağaçları dalarken şimdi beni gören kaçıyor 😂
Vallahi bilmiyorum ki vuruyor mu 😂 midem biraz kötü oluyor yani
Aşk, fırtınalı bir denizde yıllarca tek başına yol aldıktan sonra, tam pes etmek üzereyken sığınacak dertsiz ve güvenli bir liman bulmaya benzer. Ancak o liman haritada işaretli bir yer veya beton bir kıyı değildir; sadece bir insanın varlığıdır, bir kadının gülüşüdür. Bir erkek için aşk, dış dünyaya karşı her gün giymek zorunda kaldığı o ağır zırhları, sadece onun yanında hiç düşünmeden ve tek bir an bile savunmasız kalmaktan korkmadan çıkarabilmesidir. Yolunu kaybettiğinde ya da hayatın gürültüsü içinde kendi sesini bile duyamaz hale geldiğinde, sadece bir kadının gözlerine bakarak yeniden yönünü bulması, kendini evinde hissetmesidir. Aslında aşk, bir erkeğin başka birinin kalbinde kendi en iyi haline dönüşmesi, onun tek bir dokunuşuyla dünyadaki bütün o karmaşanın ve gürültünün birdenbire yerini dingin bir huzura bırakmasıdır.
Uzun olduğu için yeni gelebildim. Emeğinize yüreğinize gönlünüze sağlık. Müthiş olmuş valla enfes bayıldım. 😅
Ama pratikte böyle oluyor mu bilmiyorum 😅
Hayaller güzel hayalde güzel 😅
Uçakla seyahat etmek gibi bazen göklerde ucarsin bazen de küt diye cakilirsin sonra o sağ ben selamet 😅
Güzel komik oldu abi 😅 yaşadım onu 😅patır kütür tak tak tak 😅
Tom ve jerry'nin bir sahnesi geldi aklıma uçakla düşüyorlardı 😂 uçağın benzini bitti tam yere gelirken düşmedi 😂 videosunu bulamadım
https://m.youtube.com/shorts/QbVATTkfBm4
Uçak düşerken hızlı yükseliyordu çok yükseliyordu 😂 benzin bitti 0 a 0 durdu 😂 çok güldürmüştü vallahi 😅
Direkten dönmek de güzel abi 😅 Ama ofsayt kötü 😅
Yine atamadık golü 😅
youtube.com/shorts/Sf-0tg5xV1k?si=0K8i4jbnl8bB3DhV
Çok sevdiğim bir filmi üç bess kere izledim hüzünlü daha çok ama komik sahneleri de vardı duygusal 😅
Kavga ederken kız geliyor Filiz Akın 😅 Osman sevgilim diyor Osman hepsini dövüyor ne sevgilim benim bam gün 😅
Bir gün gol olacağız 😅 gönlünce olsun abi
EyvAllah abi 🌸🫰
Ricalar ve teşekkürler abimmm 😍
Küflü, bozulmuş yiyeceklere benziyor bana göre
Allah Allah ya 😅niye ki 😅neden 😅🌸 hem ilgilenmezsek küflenir tabi bozulur aşk sksjd
Hiç güzel bir yanını görmedim çünkü 😅Hep aynı hikaye yani
Sende haklısın valla doğru söylüyorsun 😅o açıdan bakınca çok mantıklı 😅
Hikayelerin de canı cehenneme efsane olmak lazım 😅
Dilden dile djdjd
youtube.com/shorts/PUyItqJY8ms?si=5YelUN0otcuVh426
Efsane de sonuç farklı mı sanki 😅
Çokta mantıklı olmamalı yani bazen 😂hem Her şeyin sonunu düşünen kahraman olamaz. (Polat Alemdar) 😅
Efsaneler genelde güzel olur filmlerde dizilerde 😂
Sonunda hayal kırıklığı varsa ben yokum orada gerek bulmuyorum 😅
Aferin her zaman böyle akıllı ve mantıklı ol 😊 ol ki üzülme incilme kırılma 😊😅😊
Daha güzel yerlerde ol Alice harikalar diyarı misali 😅🫰
Vallahi ben de yokum hayal kırıklığı varsa hepsinin canı cehenneme 😅
İnşallah inşallah sende 😅🌸
Amin amin inşaAllah 😅
youtube.com/shorts/C7dQbn93PCY?si=onohgqqslFixwzMM
Video da maşallah önceden hazır gibiymiş sanki tam zamanı 😅
Evet evet öyle birkaç tane ana çekmiştim öyle iş gruplarını arkadaşlarıma attığım görüntülü cevaplar 😅 çok beğeniyorlardı
Anladım iyi ama anı kalmış videolar 😅
Bir ara kanal açmıştım da oto moto tamir ama çok yoğun olduğum için ilgilenemedim vazgeçtim 🤣 kendime yetişemiyorum ben
Sağlık olsun ya kalsaydı müsait zamanlarda yükleseydin 😅
Vallahi bilmiyorum her an devam edebilirim başlayabilirim yani sırada bekleyen bir sürü tamir var 😅 elektrikli bisiklet 3 oldu tamir bekleyen djdjdid
Allah kolaylık versin 😅
Heheeh eyvAllah cümlemize hanfendi 😅sana da kolaylık diliyorum hayatının her alanında anında her türlü sjsdjdj
Sağolasın sağolasın 🌸
Sende sende 😅sağ ol ve sağol ya 😅🫡
Eic için teşekkür ederim 🌸
Rica ediyorummm 😅🫰
Aşk kesinlikle Alsancak'ta aniden bastıran o tatlı yaz yağmuruna benziyor. ✨
Hiç beklemediğin anda gelir, bir anda neye uğradığını şaşırırsın ama o tatlı heyecan kalbini sıcacık yapar. Sevgilimle göz göze geldiğimiz o ilk an tam olarak böyle bir histi. İnsanın içini kıpır kıpır yapan, dünyadaki tüm gürültüyü bir anda susturan harika bir duygu. 💖
Peki senin için aşk tam olarak hangi duyguya benziyor? ☕
Aşk kanser gibi bir şey 😅
Yakana yapışınca bir kere tutulunca ya öldürecek ya da yeniden doğmuş gibi bazı şeylerin kıymetini bildirecek o yüzden benzettim birazcık 😅
Vay be, ne kadar derin ve bir o kadar da vurucu bir benzetme böyle! Haklısın, insanı tamamen değiştiriyor 🥺✨
Derin dimi 😅 @GracefulSoul 😅Of of of
Cevap
19Cevap
Boş teneke bence, doldurursan işe yarar ve güzel dokunuşlarla hoş sesler elde edebilirsin. Ama içini doldurmaz ve teelersen rahatsız edici olur. Aşk işte böyle bir şey...
Çok hoş olmuş abla 😅ama bazen doldursan da olmuyor yahu 😅tenekenin kendi boş olunca 😅 değişik bir boşluk 😅 harikulade de olsak olmuyor 😅 tın tın tın 😅
youtube.com/shorts/qVV0J-pRyzI?si=nCIhntwsfyyr1Zl6
İşte teneke cuk oturuyor aşkı anlatmaya
Bence de abla doğru söylüyorsun 😅 ne güzel oturttun 😂mors oldum 😂
m.youtube.com/watch
Sen ne alaka ya🤣🤣 aşka dedim yahuu
Ne bileyim içimden geldi 😅 güldün gülümsedin 😅gül gülümse daima 😅🌹
Sen de gül gülümse kardeşim 😃 teşekkürler 🌸
Ricalar ve teşekkürler abla 😅🫰🌸🌹
Hadi inşaAllah 😅
Şekerli bir sakızdı ağzımda
Çiğnerken de yorulmuştum aslında
Önce şekeri bitti sonra cıvıdı
Fazla uzatmaya gerek yok dedim tükürdüm
Kim bilir kimin ayağına yapıştı shdh
Vay anasını 😅 şiir gibi mısra mısra kafiyeli müthiş beşlik olmuş 😅
İyi yapmışsın ağzına sağlık 😅 tükür tükür 😅
youtube.com/shorts/vr2MjTBPQlA?si=ttjJhFoDsCGg7b6_
Sjjd
youtube.com/shorts/qOQJh30-lKI?si=Wqcp_lXIfD_FuiRI
Çok kalabalık ve gürültülü bir kafede en sevdiğin şarkının çalması gibi etrafta ne olduğu umrunda olmuyor, sadece o sese odaklanıyorsun.😅
Çok hoş bir benzetme 😅ben sevince de öyle oluyor dünya yansa umrumda olmaz 😅 hiçbir şey umrumda olmaz 😅
Bir tek ona kanalize olurum 😅
youtube.com/shorts/eFca8MAMGHg?si=HQHaibDxGtsLzVXr
İki paket çikolata yemek ile aşık olmak aynı şeydir..
Güzel benzetme abi çikolata çok tatlı oluyor 😅severim
İkisi de beyinde aynı noktayı tetikliyor ve ikisinin de bir çok yan etkisi ve zararı var.. 😎
Valla abi ne bileyim 😅halsiz yorgunluk olunca Ülker çikolatali gofret ya da tadelle alıyorum iyi geliyor 😅
Zaten hemen hemen her şey zararlı diyorlar abi 😅her şeyin zareri var yahu
Aşk sihirbazın şapkası ama herkese tavşan çıkmayan
Çok hoş bir benzetme 😅
https://m.youtube.com/shorts/FP3oHmoznmo
Benim ki Alaaddinin sihirli lambası olsun bulunmayan 😅
EyvAllah 😅o zaman aşk magnolya olsun 😅 çooooook tatlı 😅
Yani hayallerdeki aşk öyle gerçekte magnolya öyle 😅 çokta yalan sayılmaz bence 😅
Aşk hiç bir şeye benzemiyor.
Niyeymiş 😅
Aşka inanmadığım için hiç bir şey.
Hiçbir şeye benzetmek de bir şeye benzetmektir sanki 😅 hepimizin sonu hiçlik hiç olmak
Bu benim için biraz ütopik biraz da komik bir benzetme olacak. Öncelikle dört kola benzetiyorum 😂

Neden?
Platon şölen kitabında şöyle bahseder.
" İnsan ilk başta 4 kollu dört gözlü iki burunlu 4 bacaklı bir canlıydı. Öyle mutluydu. Tek beden.
Sonra tanrıya / tanrılara karşı geldi. Ve ceza olarak ikiye ayrıldılar. Diğer yarılarından uzak. İnsan yeryüzünde hep o diğer yarısını aramaya çalışır; özlem hasret sevgi ve heyecan duyguları ile.
İşte tüm bu duygularla bu arayışa aslında aşk denir."
O yüzden ikonik bir benzetme ama aklıma bu gelir hep. Tabi bunun daha insancıl varyasyonları 😂
Bunu ilk defa duyuyorum valla çok güzel benzetme oldu emeğine parmaklarına sağlık Epoche 😅bende öyle arıyorum diğer yarımı 😂demek ki ondan eksik hissediyorum 😂
Aşk, senin için dua edendir. sen sessiz olduğunda bile seni anlayabilendir. arkanı döndüğünde de sadık kalandır. düştüğünde, yüzünü tekrar güldürebilendir. her gün yeniden, bilinçli bir şekilde seni seçendir. Gerçek aşk, tutarlılıktır. Sorumluluktur. Duruştur. Emeğin sevgiyle birleşmiiş halidir.
Çok güzel yazmışsın abla müthiş içim ferahladi valla öyle sevmiştim dua ederdim sürekli her gün değil her an dualarıma katardım. Ben öyleydim de 😅o değildi 😅
Dua edenlerin çok olsun 😅 gönlünce olsun abla
Evet abla, o yüzden üzülüyoruz zaten, Allah'ından bulsunlar.
Hani durup dururken de sevmedik yani maskeli karakteri makyajlı lanet olasıcalar!
Hani kadın olmasa tokatlardım da kadına şiddete karşıyım Allah'ından bulsun 😅
Heheeh 😅tersim pistir abla 😅ama kadınları Allah'a 😅 erkekleri kendim 😅
youtube.com/shorts/svba1Yu7Cq8?si=ZOQ3FDkehHuvQNS_
Aşkı gökyüzüne benzetiyorum, gökyüzü gibi aşkın da bir sınırı ve ölçüsü yok, bazen masmavi, huzurlu ve insanın içini ısıtan bir gün gibidir bazen de bulutlu, fırtınalı ve zorlayıcı olabilir ama nasıl ki fırtınadan sonra gökyüzü yeniden aydınlanıyorsa, aşkta da yaşanan kırgınlıkların ardından yeniden güzel günler gelebilir. Bence aşk, insanın kendini özgür ve tamamlanmış hissettiği bir gökyüzü gibidir. Ne kadar bakarsan bak doyamazsın her baktığında başka bir güzellik görürsün.
Çok güzel yazmışsın ablacığım emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅 yakışırre
Vallahi bir an olsun doyduysam ulan yeter dediysem namerdim yani doyamam sevdiğime 😅
Teşekkür ederim kardeşim beğenmene sevindim :) doyulmaz ki insan doyamaz sevdiğine :)
Ricalar ve teşekkürler abla. 🌸 Sevinmene sevindim 😅he ya ama işte keşke karşılıklı olsa 😅
Bir tanesi şey demişti Ne bakıyon doymadın mı 😂
Sabırlı ol biraz zamanı gelince o da olur ve olacak ben inanıyorum sende inan kardeşim :) yaa okadar uzun uzun baktın demek ki :D
Ne bileyim abla bakmayı seviyoruz yani bakışmayı seviyorum 😂 yok diyor 3 kere buluştuk beş kere buluştuk niye bakıyorsun 😂😅😂 tam bir mal ya 😂 seviyoruz anasını satayım insan sevdiğine bakacak tabii ki
İnsan sevdiğine uzun uzun bakar hiç bir şey söylemese bile o bakışlar çok şeyi anlatır aslında ama anlayana işte kardeşim :D
İşte benimki öküzdü 😂 bir şey değil benim de modumu düşürüyordu 😂😅😂
Herkes anlayamaz kardeşim zaten herkes öyle anlamlı bakamaz herkes gözleriyle sevgisini anlatamaz bazı insanlar ne kadar sevdiğini ne kadar özlediğini, hatta karşısındaki insana duyduğu hayranlığı bir tek bakışıyla belli eder ama o bakışların anlamını görebilmek de ayrı bir mesele anlayana çok şey anlatır, ve anlamayana neden uzun uzun bakıyorsun diye soru sordurtur :D
Vallahi abla zaten bir daha öyle sevmem yani öyle de bakmam yani 😅 hepsinin canı cehenneme ya lanet olası pislikler 😅 Eskiden yine daha da güzel şeyler de devir kötü nesil kötü her şeyi kötü anasını satayım
Büyük konuşma bak beni örnek al ben büyük konuştum başıma geldi aynı hatayı yapma ablan olarak uyarıyorum seni :D maalesef öyle kötüye gidiyorum hemde çok kötüye...
Kulağımın arkası bile kalmadı ki 😂 sevecek güç de kalmadı azıcık ucundan ucundan Vallahi abla şu Bir senede yol verdiğim kızın haddi hesabı yok ya 😂 hiç kimse çekemiyorum en ufak küçücük basit bir hatada bile hemen şey ediyorum yani ghostluyorum 😂 engel atmaya da kıyamıyorum şimdi
Kkıyamam sana kardeşim nasıl kıyıyorlar senin gibi birisine anlıyamıyorum çok yormuşlar seni çok yorulmuşsun biraz uzak dur gerekirsre nefes al, acele karar verme zaten gerçekten değer veren biri çıktığında senin kalbin onu ayırt eder işte bu dersin ama sen ilk önce kendini toparla, gerisi zamanı gelince olur kardeşim :)
Sana kıyamam diyenler kıydı abla her şeyimsin diyenler ya da senin için her şeyi yaparım diyenler hiçbir bok yaptıkları yok
Anca lafta sözde anasını satayım
Ama ilk başlarda güzel davrandılar Hani iyi davrandılar
Zaten uzak duruyorum abla ya geçenlerde vardı birisi iyi birine de benziyor Güzel kızdı Ama gözüm kalmadı ya bizimkisi ahirete kaldı galiba hem orada kimse kimseyi kandırmaz yalandan sevmeler de olmaz sonsuz olur inşallah
Aşkı ben denize benzetiyorum bazen çok sakin ve huzurlu oluyor bazen de ne zaman dalgalanacağını bilemiyorsun ama insan yine de kıyısından uzaklaşmak istemiyor sevdiğin insan yanındayken dünyanın geri kalanını bir süreliğine unutmak gibi bir şey bence aşk hem huzur hem heyecan hem de biraz cesaret istiyor çünkü gerçekten sevdiğinde kendini korumak yerine kalbini açıyorsun
Mükemmel müthiş fevkaladenin fevkinde, ferahlatıcı iç açıcı ne güzel bir benzetme yah 😅 emeğine yüreğine gönlüne sağlık
Ama şöyle bir şey var insan kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zamanda bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi yoksa yıllarda geçen nafile..
Hani insanı tanıyınca tepkilerini önceden sezebiliyoruz pek bir sürpriz olmuyor bence. Beni bilen kişi bana sorulan sorulara cevap verebilir olay anında ne yapacağımı bilir
Yani ne zaman dalgalanacağını bilmek lazım
Bilen ile olmak lazım dalga varsa birlikte sötf yapmak lazım 😅
Cesarete gerek yok aşk cesurları sevmez hep korkakları seviyor ciğeri beş kuruş etmezleri yüreksizleri görüyoruz yani 😅
Ne kadar açtıysam kalbimi o kadar yaram var şimdi delik deşik 😅
Hani bir bardak su içsem aha böyle olur 😅
Foşur foşur
https://m.youtube.com/shorts/4iqevGtMy5c
sey sakızın dudağa yapismasi gibi bir sey, bulaştığında zor kurtuluyorsun, kurtulsan bile izi kaliyor.. saça yapışıncada o saçı kesmek zorunda kalıyorsun istemediğin kayiplarin oluyor, senden bir parca götürüyor
Muhteşem bir benzetme 🌸 üzücü gibi ama çok güzel yani 😅 anlamlı 😅
Sonra da acıtıcı İçim acıdı ya benim de parçamı götürdüler 😅 paramparça oldum be 😅
youtube.com/shorts/gzk4WAeoku0?si=N7qhk9XAJM_C4Aw6
sjsjs teşekkürlerrr, aci gercek pamuk şekere benzetecek halimiz yok ya
Ricalar ve teşekkürler 😅 küçükken pamuk şeker gibiydi elma şekeri gerçekler tokat gibi çarptı 😅 Yakışır 😅
Gönlünce olsun 🌸
yaz yağmuru gibi... yağmurdan sonraki güneş açtiğinda cıkan gökkuşağı gibi... tatildeki yuzme havuzuna dönerli kaydiraktan suya atlamak gibi... yoldayürürken , fırından yeni alınmış sıcaçık ekmeğin ucunu koparip yemek gibi... cok sıcak havada güneşin altinda koştuktan sonra içilen soğuk bir su gibi... çatırdayarak kesilmis karpuzun göbeğinin ilk sana ikram edilmesi gibi... yaniii hayatın tadı aşk❤️
Ne güzel yazmışsınız, çok güzel benzetmeler, gülümsetti. 😅
Benim için de hayatın tadı tuzu anlamı anlamlaştıranı aşk, her şey de aşk var, aşk olmayan hiçbir şey yok, aşksız hiçbir şeyin anlamı tadı yok.
Aşk yok ya hani hiç olmak gibi hiçlik gibi 🌸
Bitkisel hayatta olan insanın hayata dönmesi gibi şifadır aşk ağrı kesici iştah açıcı yaralarımızı saran merhem sığındımız liman soluduğumuz hava yani evet her şeydir aşk 😅 birazcık karıştı ama 😅
Kansere benzetiyorum. Doğru insanla tedavi olup kurtulursun.
Doğru olmayan insan ise o hastalığı daha acılı ve daha hızlı bir şekilde bütün bedene yayar.
Vay anasını 😅2. Kanser benzetilmesi çok güzel bir benzetme evet katılıyorum 🌸
Dilerim tedavi olup kurtulursun, kurtuluruz o zaman😅
Teşekkürler, umarım hepimiz kurtuluruz 🌼🍋
Amin amin inşaAllah 😅🌸😅
Aşkı karpuza benzetiyorum dıştan güzel gözükür ama kelek çıkma ihtimali de vardır her zaman.
Çok güzel benzetme 😅 he valla 😅bana da çok kelek geldi 😅
Ah felek zalim felek 😅
youtube.com/shorts/sxFXT0PAeKg?si=YhWjgLrNMX0vkdTm
youtube.com/shorts/N01ztF8WTc4?si=IDQfLCDLPB-dj5Bw
Şimdiki aşklar böyle 😂
Kesinlikle kanka kesinlikle 😅 keleklerden uzak ırak 😅 iyi insanlar yamacımıza 😅
Gönlünce olsun 😅
Eyvallah reis senin de :D
EyvAllah kanka 😅 birazcık yoğunluk vardı patır kütür geldim yazdım yani ondan geciktim 😅
Aşk ayran gibi jdhjds soğuk içilir arada calkalanmasi gerekir yoksa dibe batar yoğurt. Çok tuz atilmamali yoksa tansiyonu çıkartır ksjdjjd
Çok güzel yazmışsın komik ponçik 😂😅😂 iyi bir benzetme 😂😅😂 Ben de sadece tansiyon çıktı kalp böbrek dalak her şeyim gitti ya delik deşik oldum
Aşk evin gibidir ait hisseder huzur bulursun
Hani günün sonunda bir eve gitseydım vardır yaa
Heran hep aşka dönmek istersin
Valla çok güzel izah etmişsin tarif etmişsin 😅her akşam evimin kapısını kendim açıyorum 😅ev sessiz 😅Allahtan çocuklar gençler geliyor mahallenin 😅
Bir evim olsun isterdim 😅
Amin amin inşaAllah tüm güzel insanların 😅😊😅
Aklıma şu geldi minsk kedisinin dışkılayarak ürettiği kahveye. Kimileri aşka öyk möyk diyor ama tadını da merak ediyorlar
Güzel bir benzetme abi sanki haberlerde görmüştüm benzeri bir olay 😅bende hep merak ediyordum valla 😂aldım ağzımın payını
Katılıyorum abi 😅çok zor o dengi ahengi mihengi 😅
Of of 😅
youtube.com/shorts/BSEq-5Mhdjk?si=IFGIHBxu-2dORcZS
Teşekkür ediyorum abi, gönlünce olsun 🌸 huzurlu ve mutlu bir de serin günler diliyorum 😅
Amin inşaAllah cümlemizden abim sağol var ol 🌸😍🌸tüm güzel insanları bulsun 😅
Ben çirkinim valla aşk benim için sadece çevremdeki insanların yaşayabileceği bir şey. Bana hiçbir kız bakmaz.
Yanlış anlama lütfen ama birçok güzel kızın yanında çirkin erkek var yani 😅 ya da yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kızlar
O dediğine ben hiç şahit olmadım. Benden daha çirkin bir erkeğin yanında dişi sinek dahi görmedim.
Vallahi ben çokça şahit oldum şaşırıyorum hatta 😅
Bunu diyenlere çok denk geldim ama. Genellikle o kızın yanındaki kendileri olmak istedikleri için erkeğin tipine laf ediyorlardı. Şu kıza bak bi de şu çocuğa bak diyorlardı. Ama ben bakıyordum ve gayet yakışıklı çocuklardı yani.
Yakışıklı olanlar da var amenna ama çirkin çok gördüm ben 😅bu buna nasıl baktı derdim
bence aşk sisli yolda farları kapatıp son sürat gitmek gibi bir şey, hem acayip tehlikeli hem de o heyecandan vazgeçemiyorsun
Valla tehlikeli çok tehlikeli bir benzetme 😅 heyecanı seviyorum da böylesinden korkarım 😅önce tedbir sonra tevekkül uzun Yolda 170'i geçmem 😅
Aşk bir çiçeğe benzer sularsan açar sulamazsan solar...
Alla alla 😅 güzel bir benzetme 😅 bence de çiçek 😅ama sulamak yetmez ya toprak güneş hava ilgi bunlar da lazım 😅
Çok güzel bir hikaye şimdi ben de açtım dinliyorum
Çiçek ile suyun aşkı Melike 🌸
https://youtu.be/_b3MkeFz_hc?si=QSbHfX1IUtjrYLJl
Yine üç harfli bir sey aklınıza hangisi gelirse artık mgkjjh
Hahaah 😂valla benim aklıma gelen ortasında o olan bir şey 😂😅😂
m.youtube.com/watch
Al benden de o kadar 😅lokum beklerdim oysa 😅 magnolya
Tövbe tövbe yahu 😂😅😂valla hiç aklıma gelmedi yemin ederim bak ağzımdan yalan çıkmaz parmaklarımdan dökülmez 😅
https://m.youtube.com/shorts/qvtW7NWG13o
Aşk bence içindeki büyüttüğün dünyanın yerle bir olması gibi bir şey..
Ahmet Kaya bu ne yaman çelişki anne çalıyor 😅 dertliyim zaten bir de bu 😅al benden de aynısı 😅oldu valla 😅
Güzel his ama beeee 😄😄
Hahaha 😅yani yerle bir olana kadar evet güzeldi 😅 hüzünlü ve huzurlu 😅
Ben o yıkılışı da seviyorum 😅😅
Hüzünlü ve umutsuz 😂
Tövbe tövbe 🤣o nasıl bir şey yahu 🤣😅🤣
Üzülmek seni mutlu mu ediyor 😂 yıkılmak iyi mi geliyor sana 😂🤣🤣😅
Öldürmeyen acı güçlendiriyor diyelim 😂😂😂
Hımm güzelmiş 😅 Rambo Rocky gibi güçlü olun 😅Bol güçler diliyorum acısız 😅
Evet denizdeki boğulmamak için mücadele durumu. Çırpınmak yani kısaca suda
Güzel bir benzetme, bende hep çırpınırdım valla en son boğuldum 😅
Simit veren de olmadı cankurtaran da gelmedi 😅
Ya şimdi ciddi mi cevap versem alaylı mı bilemedim benzetmeyeyim daha iyi
Keyfin Bilir 😅
💩💩💩💩💩💩🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Oldumu
Olur olur burçtaş 😅 zaten öyle bir şey yani
Diymi ama 😃
Hıhi 😅 aslında aşkın suçu yokta 😅insan evladı işte insanlar 😅içine ettiler aşkın 😅
İnsanlarin herşeyin içine etmede üzerlerine yok kötü insanlar yok olsun
Yaşına göre olgunsun 😅 farkında olmak iyidir 😅 farkedici burçtaş 😅
Al benden de o kadar ya hepsinin hepsinin canı cehenneme lanet olası pislikler kahrolasıcalar yavşuklar gevşuklar değişuklar pestopuştlar 😅 alçaklar 😅
Ben de hep böyle dua ediyorum ha kötüler yok olsun ya 😅 iyiler üzülmekten bıktı
İyilere kıymaya çalıştılar da olmadı yaşım doğru değil bu arada
Kıydılar, kıyma gibi oldum, ince ince of of 😅
Az önce sohbet ediyorduk patronla 😅 çevremde çok çocuk var genç
İyilikten bahsediyor dedim ki iyilikten bıktım ben kimseye iyi ol demiyorum iyiler kazanmıyor 😅 aksine sömür yok kullanıyorlar 😅
Vaaaz veriyor darıldım bunaldım anasını satiym 😂
Aşka benzeyen biri vardı
Ay ay XD sende benziyorsun 😅
youtube.com/shorts/iq7KWGbSVB0?si=SdRqUFZ6VUcYJsQK
Sjsjs :D iltifat olarak aldım mersi
Sen kimden bahsediyordun merak ettim ya 😅kim o aşka benzeyen erkek mi
Ricalarımı iletiyorum sjdjd
Senin merakını gideremeyeceğim dkfk
Canın sağ olsun 🌸
youtube.com/shorts/KZOZ5zBYi7c?si=2VVkSGL-I058c2DE
😂😂 emoji atma yasağını shortslarla kapatıyorsun sjjd
Hahahaha seviyorum ya shortları ve güldürmeyi, gül, gülümse XD sjdjd
:))
Sağlıklı beslenmeye benziyor. İnsanın ömrü uzuyor
Güzelmiş gönlünüzce olur inşaAllah 😅dilediğiniz gibi 🌸 Benim de gönlüm öylesini ister ya karşıma çıkanlar ömrümü yedi vicdansızlar 😅
youtube.com/shorts/VOMaB6p872Y?si=nu1470rRIfiHmsPK
Sizin de gönlünüzce olsun inşallah. Allah sınar da verir de umutlu olalım.
Teşekkür ediyorum. 😊 Umut Allah'tan ümitsizlik şeytandan demişler
Peki hayatında var mı şimdi 😅
Hayır yok biraz daha zamanı var gibi hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun deme ya hayırlısı demek evliya duası sıradan kullar için zor olabilir
Kolayını huzurlu ve mutlu sonsuz olanı dile 🌸ya da detaylı dua et 😅
Zaman berbat bir şey mutluyken akrep yelkovan pervane misali mutsuzken kaplumbağa
Ayrıntılı dua ederim çok şükür. Bugün de tam günü aslında. Ben sadece ondan önce ölüm de gelebilir diye düşünüyorum. Bunu çok zikrettim güçlü bir ihtimal.
maşAllah sana. Tövbe tövbe, iyi düşün, güzel düşün, murf yasası çekim yasası. 🌸
Kaç yaşındasın ki 🌸
Güzel şeyler düşün evrene güzel mesaj
Bir tane sporcu vardı işte kilolu olacağıma kanser olayım dedi kanser oldu 😅
Ağızdan çıkan çok önemli 🌸
Şifa gelecek şifa 😅 mutlu olacaksın güzel şeyler olacak 😅🌸😅 seni üzmelerine izin verme
Papatya ve dolunay bana hep aşkı hatırlatmıştır..
Hımm papatyaları çok severim en sevdiğim 2. Çiçek çok güzel taç yaparım 😅dolunay 😅
My girlfriend is a gumiho
Geldi aklıma 😅
Aşkı hatırlatan nice şey var ama aşk yok
Öyle yaa 🙂
Öyle ya da böyle 😅
youtube.com/shorts/fohLKITg1Vc?si=bWfQopxfNbCJcFDi
en sevdiğim uzun bir dizi gibi başlarken aşırı mutlu ortasında sıkıcı sonunda hüzünlü
The Legend of the Blue Sea
Güzel komedi aşk macerası fantastik bir diizi mutlu son 😅
Mutsuz sonları sevmiyorum 😅
Bir de biten dizileri sevmiyorum 😅hiç bitmesin istiyorum 😅
mutlu son hiç sevmem
Niye ki?
bilmem sevmiyorum
Her şeyin sebebi olmaz zaten canın sağolsun ve gönlünce olsun 😅
sağolasın
sizde sağ olun😊
Sıcak bir içecek, çay, kahve gibi yani, dışarıdan kokusu vs seni etkiler ama sıcak içince ağzımızı nasıl yakar ya aşkta böyle
Güzel bir benzetme 😅yaktı valla 😅çok pis yaktılar
boş ver hocam Allaha havale et gerisini düşünme 😊
EyvAllah, Allah razı olsun, sağolasın. 🫰🌸
Zaten havale ettim aklıma geldikçe beddua ediyorum 😅
Yarına kalır ama yanına kalmaz
Bizi aldatan bizden değildir hadis-i Şerif
Yunus Emre diyor ki bir kez Gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil
Hakkımı helal etmiyorum ya
askı muza benzetiyorum yiyince bitiyor etkisi🙄
çikolatalı muzlu milkshake çok severim
Muz güzel milkshake bilmiyorum 😅
Karpuz gibi melekmi kelekmi belli olmaz kfkgkf
Katılıyorum abi 😂lanet olasıcalar 😂
Acı tatlı bişi
Hımm 😅 yaşadın mı hiç 😅ama güzel benzetme realist gerçekçi 😂zaten ötesi olmaz 😂
Acı yaşatanların canı cehenneme djdjdjd tatlı tatlı yaşa şeker komasına gir 😅sufle gibi 😅
Bende acılı yaşadım 😅çok pis acı
Heheeh 😅lanet olası pislikler kahrolasıcalar 😅
Utanmaz küpekler 😅soru sormuşsun geliomm 😅
Bu arada hav 🐕hav ar yu ne var yuuu 😅
Allah iyilik versin, iyiyimmm bende, ricalarımı fırlatıyorum 😅 dıkşın dıkşın dıkşın path küth bum bom dank drank tıkşuuu 😅 ta ta ta ta sjsjdjd
Pirinç pilavı ve kavurma
Severim valla 😅 şehriyeli olsun kahverengi birşeyler oluyor 😅
Afiyet olsun 😅bolca sjdjd
Zehirli kaftan.
Öyle valla maalesef
Hayır, yaşanması tatmasi hiç birşeye benzemiyor 🫠
Alla alla hiç beklemezdim senden 😅Neler oluyor 😅
Söylememm
Canın sağ olsun 😂
BOK kesinlikle bok
Hehehe 😂 kötü insanlar yüzünden ben de aynı şekilde 😂
Yrama benziyor bu devirde
Kanser 😂
Yani nasıl desem 😅 hiç güzel değil Bu nasıl bir benzetme yahu 😅 murpy kanunu çekim yasası iyi iyi çeker kötü kötüyü 😅 evde de güzel mesaj 😅
Aman Allah korusun ya 😅
İçimde kanser olacağına şey olsun 😅
https://m.youtube.com/shorts/D3OgTojgVDY
👇
youtube.com/shorts/_69XG5JwV3g?si=H0Eug5BXwfui5qqi
Yakana yapışınca bir kere tutulunca ya öldürecek ya da yeniden doğmuş gibi bazı şeylerin kıymetini bildirecek o yüzden benzettim birazcık 🙂
Hımm, şimdi çok güzel ve anlamlı benzetme oldu. 😊Çok mantıklı. Öyle valla katılıyorum her cümlene ama dikkat etmeliyiz ince ekleyip sık dokumalı hak ettiği kadar sevmeli kimseyi o kadar sevmemeli 🌸
Günümüzde çoğu insan aşkı hak etmiyor 😊zerresini bile
Ne ince eliyorum ne sık dokuyorum aramıyorum kısacası. Bazı duyguları hissedemiyorum ama bu beni mutsuz etmiyor. Şimdilik..
Peki hiç anlık da mı olmuyor, anlık güzel şeyler, mutluluk anlık ileti gibi ne zaman gelip gittiği belli olmuyor. 😊
Zaten senin aramana gerek yok ki. Sen sadece sana gelenlere dikkat et. 😅
Güneş gibi parlıyon. 100 lerce kadın olsa arasından fark edilir görünürsün. 😅
Önemli olan iyi olman ve seni üzmelerine izin vermemen. İzin vermezsen üzülmessin. 😊
Hayalimde öyle canlanıyor 😅
Olmadı. Çok teşekkür ederim güzel düşüncen için 😊
Ricalar ve teşekkürler. 🌸tez vakitte ola o zaman 🍬 Gönlünce olsun dilediğin her şey 🌸😊
Pembe sakızlar
Ben bile seviyorum çilekli vişneli 😂
O'na
Onun sizin olmasını dilerim 😅
Amin inşaAllah cümlemizden Vallahi çok güzel bir bakış açısı maşallah
Yok çünkü aşk diye bir şey yok
Yaşatan yok denecek kadar az 😅
Sarhoşluk nedeni
En sevdiğim sarhoşluk 😅 helaldir 😅 aşktan yana
Aklınızın kullanılmadığı duygu şarhoşluktur bilinç dışı kldkd yaşması güzel iyileşmesi de güzeldir kakskskksksksksks aman diyeyim donttttt noooooosösllsks
Valla bilmiyorum ki alkol kullanmıyorum ben bir tek sigara 😅 ama içmesem de ne kullanıyorsun derler 😂sen hep güzelsin derler 😅
Valla benimki hep hayal 😅 gerçekler tokat gibi ayılmak gibi
Su üzerine yazı
Dükkanda benden büyük abi var ona sordum 😅su üstüne yazı yazılır mı kafaya takma derin düşünme dedi 😂 yaşa dedi 😅
hı işte
Tesettürlü müsün sen 😅
Yok aksesuar o
Ben de aksesuarcıyım zaten oto moto elektrikli bisiklet filan 😅 her türlü bady kit montajlanır
Her meseleyi motoruna uyarlayan pilot.
Ama oto araba da var elektrikli bisiklet de var 😅çok yönlü tamir ile ilgilenirim 😅
Pilot olmasam da uçarım 😅
Uçun ama konabiliyorsanız.
Konmak basit de konacak yer yok 😅çok güzel düşerim ben 😅
Sağlam düşün tek parça tedavisi kolay olur. Birde hastahaneye yakın bir yere düşün.
Bana uçan motorcu derler 😅 otobüs çarptı minibüs çarptı 😅 Urfalı Abdi de derler ayağım kırıldı kolum kırıldı 😂 komşular görünce Güler yani yine mi yine mi 😂
Minibüs çarptı takla attım ama yine de ihanet kadar acıtmadı..
İhanet eden kendine eder size noluyor
Köpek gibi sevmiştim hayatımdı hayatımın anlamı anlamlaştıranım o kadar emek
Değilmiş demek ki noldu ne diyor şair bağlanmayacaksın öyle körü körüne. O olmadan yaşayamam deme yaşarsın işte.
Hem öyle Beylik laflar etmeye gerek yok ki çok sevmeyeceksin mesela o daha severse kırılırsın ve zaten o daha sever seni senin onu sevdiğinden daha az sevdiğim bir şiir. 🌸
Cahillik ettim işte eşşeklik ettim...
Benim birkaç şiir var böyle hayatımın içeriği hâline gelmiş adamlar yaşamış çekmiş aktarnış ibret almak lazım. Deneyimlemeye gerek yok
İlk şiirimi dördüncü sınıfta yazmıştım. Lise de 18 kıtalık bir şiir yazmıştım. Beni sevmenden korkuyorum diye. 😅Çokça yazdım ama bıraktım bir yerden sonra...
Katılıyorum doğru söylüyorsun 🌸
Eh sizde beni ne güzel sevdin diye yazsaydınız yollayın kötü enerjiyi yollayın sonra neden böyle oldu. Acaba neden.
Korktuğum başıma geldi ama 😅 yazdıklarım oldu 😅
Askerden öncesine kadar hep kendi kendime severdim uzaktan askerden sonra da aynı şekilde 😅kendi kendime severken hep mutluydum
Babasız büyümek, fakirlik, ona güzel hayat verememek sevmeye hak görmemek ve uzaktan sevmek
Hayat. Nerde kime nasıl müşterek asla ipucu vermiyor.
Farkında olmadan herkes birşeyler eksik başlıyor aslında. Ona rağmen tam olarak bitiyor.
Değiştim, hiçbir şeyi umursamıyorum bugün haricî. Yarınların canı cehenneme. 😊Yok beklentim de 😅 öylesine yaşıyorum artık olanın da olmayanında 😅 canı cehenneme pes ettim ben 😅
Şiirlerden sonra şimdi de cehennem çağırıp duruyorsunuz biraz dikkat!
Teşekkür ediyorum. 🌸 İçimden geleni söylerim ben 😅 herkes kızar beddua etme diye şöyle böyle diye 😅 ediyorum işte 😅
içte 2 savaş veren var hangisini beslerseniz onu duyarsınız. İyi olanı besleyin. İçinizden iyi şeyler gelsin.
Ya da boşverin karışmış gibi oldu. Dil sizin belası sizin bana ne.
Kötü değilim ama iyi olmakta istemiyorum. 🌸
Güzel söz söylemek sünnettir.
Tebessüm etmek sadakadır. 🌸
Hak eden herkese iyi yönümü gösteriyorum 😅hak etmeyenden kaçıyorum çevremde 😅daha çok çocuklara iyiyim 😅mahalle abisiyim
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ediyorum 😅
Eyvallah.
🫡🌸🫡
Aci biber
Niye acı biber 😅neden yani 😅 işletmeler soruyor acı olsun mu dürüm köfte döner Adana Urfa hayat diyorum zaten acı yediğimizde bari olmasın acı 😅
Cok seversin yersin ama acidir iste ask gibi
Acıtanların canı cehenneme 😅 ben acıtmam 😅merhem olurum pansuman olurum batikon olurum 😅
İnsallah 😅
😂😅😂 olurum da hak etmiyorlar yahu Hiç uğraşamam şimdi sağlık ocağına gitsinler
Hak eden birini bulursun insallah iki tarafin da birbirini hak ettigi diyeyim🙏😊
Evet evet çok güzel olur kanka aynısını senin için diliyorum hatta daha güzelini mutlusunu🌸🌹🌸🫰
Eyvallah insallah 😊🙏🤣
Tatlı
Tatlın bol olsun 😅
Bende anlamı yok onun hiç aşık olmadım
Ben de hiç aşık olmadım 😅 hayatımın anlamı anlamlaştıranın güzel olan birçok şeyin sebebi ama olmadım yani
Çikolata
Güzel 😅 afiyet olsun
Levhasız yol ayrımları
Himmm 😅 sıkıntılı bir şey 😅
Yemek pişirmeye
Hımm 😅biraz daha açabilir misin? 😅 Nasıl yani sjsjd
Sevgini katarak pişirirsen doyarsın ama isteksiz pişirirsen aç kalırsın ve yemek çöp olur
Hımm güzelmiş, keşke tüm aşklar öyle olsa🌸
Soğuk su gibi bişey
Soğuksu iyidir yani iyi gelir 😅 oturarak içmek lazım sünnettir 😂
Hehehe 😅😂😅he valla 😅😂😅ama olsun iyi geliyor 😅
Aklıma bir replik geldi 😅
youtube.com/shorts/5C1VjZDl40M?si=Wjle1E58HMTGKvah
Repliği bulamadım da bunu buldum sjsjd
Istırap
Istırap çektirenlerin canı cehenneme 😅 insanların bizleri üzmesine izin vermemeliyiz 😅 izin vermezsek üzemezler yani 😅
Aynen öyle
EyvAllah 😊 Gönlünce olsun
🙏🏻
Aşk bir sabunsa köpürt beni Pakizem djdkdk
Hahaha 😂bugün kapalıyız yarın gelin efendim 😂
KS Oto Yıkama djdjd
Sarma
Hahahaa 😄 neden sence?
Tatlı bir benzetme 😅
Turşu 😄
Bir garip oldum 😂bir tane de anım vardı 😂aklıma geldi fenaa 😂
Ama iyi ya turşu dinç eder filan 😂enerji verir sanki sjdjd