2 senelik sanal sevgilimi elledim, 2 senedir benle olan çünkü engellerim dediğimde intihar ederim diyordu, matching pp yapmak, günde 6-7 saat onunla ilgilenmemi istiyordu. Asosyal biri olarak bana oldukça zor geldi, dayanamadım. O İstanbul Kartal'da yaşıyordu, ben de İstanbul Ümraniye. En sonunda dayanamayıp onu her yerden engelledim. Sürekli duygusal olarak yoruyordu, sinir krizi videoları, intihar ederim demeler, çok hassas ve alıngandı, beni de kötü etkiliyordu, ben de dayanamadım, bu ilişkiyi sonlandırdım. Sizce yanlış mı yaptım, doğru olanı mı yaptım bilmiyorum, kalıcı olarak her yerden engelledim, ilişki bitti?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En iyisini yapmışsın da neredeyse dipdibesiniz yani neden buluşmadınız
Bende dedim annesi muhafazakar kısıtlayan biriymiş birde kartal Ümraniye arası otobüs le 1-2 saat var birde annesi yüzünden buluşamadik annesi tuhaftı sebeb bu bende demiştim ona buluşalım diye buluşamadik ayrıca neden böyleydi bilmiyorum hasas biri bişey dese sürekli en kötüsünü düşünen ezik biriydi intihar noktasına yüzlerce kez geldi en ufak tartışma da günde 7-8 saat konuşmak isteyen matching pp yapan 2 sene boyunca beni kıskançlık la suçlayan ama kısıtlayan hayatımı karartan kendisiydi neden böyle yaptı bilmiyorum
Tamamen takıntılı bir ergen, kurtulman iyi olmuş
Evet ama 2 senelikti engelleyince bilmiyorum kafam rahatladı ama biraz da pişman oldum çok kararsızim oda çok yanlız dı ama bilmiyorum o varken hayattan zevk bile alamıyordum şu an kafam rahatladı özgür hissediyorum
Yani bu kadar yakında yaşayıp sanal olmakta ilginç.
İstanbul kartal ve İstanbul Ümraniye arası 1 saat falanda ben ona çok dedim buluşalım annesi izin vermiyor Muş evden tek çıkmasına annesi ile beraber çıkıyor Muş annesi muhafazakar mis sözde o yüzden mis bilmiyorum bende dayanamadım engelledim artık sürekli beni suçluyor du hastalıklı biriydi rezil biriydi kendini yolma videoları bile atıyo du en son yüzünü bile çizdi psikolojik olarak normal değil di
Niye bu kadar sabrettin ki
Bilmiyorum hayatımda tek sen varsın diyordu evlenme hayallerimiiz falan vardı o yüzden ama en sonunda engelledim zaten pişmanım sabrettim günlere bildiğin deliydu
Ula evlenip napcan. Deli aklıyla manipüle ermiş seni.
İstanbul kartal ve İstanbul Ümraniye arası 1 saat falanda ben ona çok dedim buluşalım annesi izin vermiyor Muş evden tek çıkmasına annesi ile beraber çıkıyor Muş annesi muhafazakar mis sözde o yüzden mis bilmiyorum bende dayanamadım engelledim artık sürekli beni suçluyor du hastalıklı biriydi rezil biriydi kendini yolma videoları bile atıyo du en son yüzünü bile çizdi psikolojik olarak normal değil di birde kızın boyu Max 1.48-150 falandı
Benim boyum 1.94 1.96 falan
Dediğin doğru işte deli aklıyla manipe etmeye çalışmış matching pp yapalım diyordu günde 7-8 saat konuşmak istiyordu 2 sene boyunca ve bana kıskanç diyordu neden böyle yaptı bilmiyorum haklısıniz ayrıca neden böyleydi bilmiyorum hasas biri bişey dese sürekli en kötüsünü düşünen ezik biriydi intihar noktasına yüzlerce kez geldi en ufak tartışma da günde 7-8 saat konuşmak isteyen matching pp yapan 2 sene boyunca beni kıskançlık la suçlayan ama kısıtlayan hayatımı karartan kendisiydi neden böyle yaptı bilmiyorum
Bende onu sevgili olarak seviyordum ama çok zorladı bende engelledim sonuçta 2 senelik bir sanal ilişki ve ciddi bağlanmıştı bilmiyorum üzgünüm ama kafam rahatladı birden
Kafana sokim diyen olursa kızma ona.
Neden
engelle geç
Ya abla 2 sene boyunca hiç buluşamadik ama ağlama krizleri intihar tehditi falan yapıyor du hani engelledim sürekli kiskandirmaya da çalışıyor du herşeye ağlayan şikayet eden ezik hastalıklı biriydi o yönü bana da bulaşıyor du bende dayanamadım heryerden engelledim sence doğru mu yaptım üzüldü ama gitmememi hiç istemiyordu oda yanlız bende yanlızdim ayrıca bir kez bile buluşamadik ama hayat bana cehennem gibi geliyor du sürekli negatif enerji veriyor du engelledim şu an tek kaldım ama beynimde bir rahatlama oldu çok pis biriydi art niyetli