Belirsiz davranan, eski sevgilisine gidip gelen sevdiğimi silmekle doğru mu yaptım?

Uyku girmiyor gözüme. İlk başta hoşlandığımı belirttim, hayatında biri var mı dedim. Yok dedi tanıştık. 1 ay sonra eski sevgilisi geldi. Barıştılar. Beni de 3 evetle uğurladı. Dedim bir daha sana dönersem bana yazıklar olsun. 4 gün sonra eski sevgilisiyle geri ayrıldı. Sonra bir şeyler oldu konuştuk. Neyse bu zamanda fiziksel yakınlık kurdu. Dokunma vs. Ama hep belirsiz davrandı. Yok kimseyi istemiyorum. Kimseyi sevmiyorum. O zaman niye dokunuyorsun diyorum sebebini söylemiyor. Koca bul kendine vs gibisinden konuşuyor. Gülücük atıyor sahiplenmiyor. Net olmayan derttir dedim eğer ciddi düşünmüyorsan, bana olan hislerini söylemeyeceksen bir daha yazma. Net olduğun vakit gel tekrardan konuşalım dedim. Ama tabii o zamana kadar başkaları kapmazsa dedim ok iyi geceler dedi. Bir yandan en azından yoruyordu seven çabalar net olmayan derttir iyi yaptın diyorum kendime. Bir yandan da çok üzülüyorum aklımdan çıkmıyor 🥺

Belirsiz davranan, eski sevgilisine gidip gelen sevdiğimi silmekle doğru mu yaptım?