Uzak mesafe iliskimde aldattım, simdi eski sevgilimden psikolojik siddet ve tehdit görüyorum ne yapmaliyim?

İki yıldır süren ilişkimizin ikinci yılında, farklı davranmaya başladı, ya da en azından bana öyle geldi. Belki de artık aynı ilgiyi göstermiyordu. Bir gün, başka bir hesaptan ona mesaj attım ve o gün o kızla konuşmuştu, ama sonra pişman olup onu engelledi. Ona yanlış yaptığını söyledi, vs. Gerçekte, onu engelleyen bendim tabii ki. Neyse, hiçbir şey değişmedi; hala aynı soğukluktaydı. Mesafe nedeniyle birçok video birikmişti, ama onlarda onun tavrından veya davranışından hiçbir iz yoktu. Beni aldatıyor olabileceğini düşünmeye başladım. Bana gönderdiği mesajları silemiyordum; sürekli onları, başka bir kızla olan konuşmalarını tekrar tekrar okuyordum. Çıldırıyordum. Onunla birlikteyken çok huzurluydum; gülümsemesini görmek her şeyi unutturuyordu. Ama tartışmalarımız çoğaldı, birbirimizi engelleme sayımız arttı. Sürekli olarak "Seni aldatıyor" diye düşünmeme neden oluyordu. "Bana ihanet etmese bile, tıpkı baban gibisin, bana ihanet ediyorsun, ondan hiçbir farkın yok," gibi şeyler söylemeye başladı ve bu böyle devam etti. Sürekli tartışıyorduk. Onun ilgisine alışmıştım; kayıtsızlığı beni daha çok aldatıyor olabileceği düşüncesine itti. Sonra bir gün başka biriyle tanıştım. Yine şiddetli bir tartışma yaşadık, beni engelledi ve gitti. Genellikle tartışırdık... Barışmadan uyuyamasak da, umurunda değildi. Sadece onu sinirlendirmek için bu diğer kişiyle konuşuyordum. Evet, onu aldattım, bunu inkar etmiyorum. Eski kişiliğini başka birinde bulmaya çalıştım ama onunla birlikteyken kendimi çok rahatsız hissettim. Zaten iki hafta sonra onu engelledim. Ama sanki zihnim hastaydı eskiden böyle değildim beni bu hale o getirdi ben kendimi taniyamamaya başladım ettiğimiz kavgalar istittigim hakaretler olsun beni bu hale getirmişti bir gün kavgadan sonra kendime madem baban gibisin ozaman öyle ol dedim ve gidip o kişiye tekrar yazdım o kişi ise zaten karakter yoksunu biriydi ki hemen kabul etmişti onda onu ararken kendimi kaybediyordum artık nefes alamıyordum ona onu aldattigimi söylemek istedim bir gun ama sonra yüzünü görünce onu bu denli incitmek istemedim yapamadim aciz bir insana dönüştüm en nefret ettiğim kişiye dönüştüm kontrolumu kaybettim geçen gün ise öğrendi bunları işte asıl ozaman başladı her şey tonlarca küfür tonlarca hakaret (Aslında ne kadar çirkin olduğumu bana nasıl bakmış olduğunu insanlar eşek s*ker seni s*kmez sokağa çıkma sakın bu sıfatla saçlara bak ne kadar iğrenç maymuna benziyorsun o*ospunun tekisin keşke gebersen acı çeksen vs vs) Ben int*hara meyilli bir insanim arkadaşlar bunu biliyordu kollarımı j*letle kestirdi ve bunu izledi evet bir zamanlar saçımın teline zarar gelmesini istemeyn o benden bunu istedi tıp kazanmak için ugrasiyordum mezun senemdi ve bana babana anlatırım senin yediğin bokları diyerek tehdit etmeye başladı (babam en büyük nefretim ve kokrumdur beni öldürür ve bunu gerçekten yapar) Tıp okumayacaksin çalışmayacaksın demeye başladı hayatını mahvedecegim demeye başladı deidklerimi yap yoksa babana atarim annene atarim seni ifsalarim demeye başladı benim tanıdığım kişi yapmazdı bu dediklerini ama benim tanıdığım kişi benim kollarımı o hale gwtirmezdi de ve bu psikolojik şiddet ve istismarı hala devam ediyor anlat birilerine demeyin kimseye anlatamam gerçekten evet hata yaptım o da yaptı diye savunmayacagim aldatmanın sebebi olmaz ben bunun bilince bir insandım o kişiyle ilişkimi keseli çok olmuştu psikolojik tedaviye baslamistim sevdiğim çocuk için neyse işte olaylar özetle böyle bakın bu özet hali Lütfen aldattmissin hak etmişsin gibi çocukça yorum yapacaklar yapmasın çünkü bu psikolojik şiddet ve istismardir

Uzak mesafe iliskimde aldattım, simdi eski sevgilimden psikolojik siddet ve tehdit görüyorum ne yapmaliyim?