Merhaba 4 yıllık uzak mesafe ilişkimdeki kişi beni aldattı ve ben onu unutamıyorum yaşayan var mı nasıl başa çıkabilirim bununla?

Selam, 4 yıllık uzak mesafe ilişkim vardı. İlk başta her şey çok güzel gidiyordu. Saygı ve Sevgi çerçevesinde. Fakat sürekli birbirimizi görememek fiziksel olarak yan yana olamadığımızdan eski sevgilim sürekli yakınırdı. Üniversite sınavına hazırlanırken yanımda oldu. Ve ben hem sınava hazırlanıp hem onunla iletişimi koparmadım ben 23 o da şu an 20 yaşında. İlişkiye devam ederken sürekli bana onu üzmekten kaynaklı korkular gelir yanına gidememekte kendimi suçlayıp (imkansızlıklar) şu an çalışıyorum öyle değil. bunlardan kaynaklı ayrılırdım. içimde çok üzülüyordum bu duruma her neyse 2 yıl konuşmadık ben iş hayatına başladım o da sınava hazırlanmaya başlamadan önce beni arayıp çok özlediğini sesimi duymak istediğini söylemişti ben de açtım telefonu konuştuk barıştık sonra sürekli beni ilgisizlikle suçlayıp durdu bu sefer aramizda kücük tartismalar cikti ve ben onun gerçekten sınava hazırlanmasını istedim bu yüzden iletişim kurmak istemediğini söyledi oda sonra o beni ben de onu sildim 2023 Ağustos ayında beni aradı özledigini söyledi yine barıştık sonrasında 2023 Kasım ayında saat 9 da işten çıktığımda aradım meşgule attı 2 saat sonra aradı arkadaşımlayım dedi kim ki? dedim bir arkadaşım işte dedi ben de daha fazla üstüne gitmek istemedim ardından bir anda bana ben yeni birisine aşık olamaz mıyım? diye soru yöneltince bu ne demek dedim şaşırdım tabi. beklemiyordum çünkü. birde sürekli ağlıyordu telefonda bi anda kapatıyordu bak ağlarken bile yanımda yoksun tripleri falan… çok çok zorlanıyordum bunları yapınca bana. sonrasında tartıştı benden ayrılır ayrılmaz üniversitenin hazırlık döneminde bir sevgili yaptı onunla bir süre sevgili kaldı sonra ayrılmış… yani şimdide yine engelliyor ama bana neden öyle yaptığını sormak istediğimde (o kişiyle daha sevgili olmadan) bana tehditler beklemediğim birtakım kötü sözler etti ve inanın çok çok üzüldüm nasıl bunları yazar diye. ağladım. herkesle iletişimi bi anda kestim bundan sonra toparlanamadım çünkü kendimi çok çok değersiz hissettim hâlâ aynı durumdayım sizce sürekli özleyip, ağlayıp bir gidip bir gelen bu insan ne yapmak istiyor?

Ve pişman olup bir gün döner mi?

Dönerse eğer ne yapmalıyım?

Siz aynı durumda olsanız ne yapardınız?

Merhaba 4 yıllık uzak mesafe ilişkimdeki kişi beni aldattı ve ben onu unutamıyorum yaşayan var mı nasıl başa çıkabilirim bununla?