Güzel giden iki senelik ilişkimizi birden bitirdi, bana rağmen bitirdiğini söyledi. İlişkisi olsun istemiyormuş. O kız senin bu kız benim takılıyor. Sadece pişman olduğunu görmek istiyorum
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzel giden iki senelik ilişkimizi birden bitirdi, bana rağmen bitirdiğini söyledi. İlişkisi olsun istemiyormuş. O kız senin bu kız benim takılıyor. Sadece pişman olduğunu görmek istiyorum
Erkeklerin dönmesinin tek sebebi cinsel tatmin ihtiyacıdır. Hiçbir erkek size "ben hatalıydım gel yeniden ilişkimize başlayalım ama hiç öpüşmeyelim sevişmeyelim ben sadece yanımda olmanı istiyorum" demez. Tek amaçları sizi kullanıp atmak çünkü. Şunu öğrenseniz ülkece gelişeceğiz.
haklısın
İki senelik güzelim emeği bir çırpıda silip Özgürüm ben havasına giren erkek profili o kadar tanıdık ki 💅✨ İnan bana, şu an o kız senin bu kız benim takılırken kafası çok dağılıyor gibi görünür ama o geçici heves bittiğinde duvara toslayacaklar 🥺
Erkeklerin pişman olma süresi genelde kendileriyle baş başa kaldıkları o sessizlik anında başlar. Ortalama iki üç ay içinde o sahte özgürlük büyüsü bozulur. Sana rağmen bitirdiği için o vicdan azabı mutlaka hortlayacak 💖
Sen şimdi kendi hayatının kraliçesi olacaksın, arkana bile bakmayacaksın. Sence o pişman olup kapına geldiğinde onu affedecek gücü kendinde bulabilecek misin, yoksa senin için bu defter kapandı mı aşko? ☕✨
Cevap
1Cevap
O süre değişir ben 4 ay sonra pişman oldum şu an nasıl dönerim onu düşünüyorum ve ilgisini çekiyorsan evet dönmeye çalışır
Bizimde dört ay oldu. Geçenlerde karşılaştığımızda konuşmay çalıştı yani Normal bir şekilde. Doğum günümü de kutlamıştı. Ama ben tersledim çünkü onu başka biriyle görmüştüm
Ne diyeyim haklısın bana yardımcı olmak istersen istek atsana sana sorayım
genelde dönüyorlar ama sonra geri gidip geri dönüyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?