Erkekler pişman olup geri döner mi?

Sanaldan biriyle tanışmıştım (ben 26 Viyana'da o 24 Türkiyede öğrenci) ve bi 3 ay yazışıp telefonda görüşmüştük.

Aşırı iyi anlaşıyorduk ve birbirimizi karşılıklı çok beğeniyorduk.

Ben ondan hoşlanmaya başlamıştım ve başka bi şey yüzünden ilişki konusu açıldığında bizden mesafe dolayından bir şey olmaz demişti. Ona mantıksız geliyormuş ve daha önceden kötü tecrübe edinmiş.

Bende o dediklerinden sonra umudumu yitirmiştim ve olaya arkadaşça bakmaya başladım.

Neyse sonra ben buluşma teklif ettim İstanbul'da gezeriz falan diye düşündüm (ona uygun pahalı yerlere gitmezdim) ve o buluşmadan 2 hafta önce birden benden hoşlandığını ve bana karşı duygular barındırdığını söyledi. Herseyi iptal etmek istedi çünkü benimle okadar vakit geçirince aşık olabileceğini ve olanlar aklında çok güzel anı olarak kalacağını söyledi. Yani uzaktan birine aşık olmak istemiyor mantıksız diye?

Bende ondan hoşlandığımı itiraf ettim ve ikna etmek için çabaladım ve bi anda kendine yalan söylediğini söyleyip buluşmaya okey dedi bi kaç dakika sonra görüntülü aramayı teklif ettim (daha önce hiç görüşmedik) ve o birden cok pişman olacam unut herseyi diyip beni her yerden sildi. Ben ertesi gün ona son bi paylaşım gönderdim ve onu da sadece beğenmişti.

Bi erkek okadar prensiplerin ve mantığının arkasında durur mu? Yoksa sizce işin içinde başka bir şey mi var? Arkadaşım ondan büyük olduğum için ve maddi durumum iyi olduğu için korkmuş olabildiğini söyledi. olabilir mi bu? Yoksa sadece egosunu tatmin etmek için benimle yazıştı mi?

Son görüşme 1.5 ay oldu. Sizce tekrar yazar mı? Yoksa ben mi ona yazayım? Onun yazacağına aslında adım kadar eminim içimdeki his bu işin böyle yarım kalıp bitmediğini söylüyor ama yanılıyor da olabilirim tabi.

Görüşleriniz için teşekkür ederim.

Erkekler pişman olup geri döner mi?