2 yıllık ilişkim bitti ve erkek arkadaşım yoruldum yıprandım diyerek beni terk etti.. terk ettikten bir hafta sonra instagramda başka kızları takip etmeye bunun nedeni nedir? hala wp durumlarıma bakıyor naçizane güzel bir kızım ama ekledikleri normalde kınadığı tarzdan kadın ve kızlar.. çok özledim ve çok üzülüyorum ama asla yazmam.. erkekler pişmanlık yaşar mı yaşarsa ne kadar sonra?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu biraz kişinin olgunluk seviyesi ile alakalı. Eğer olgun bir kişiyse ve hata kendisindeyse zaten telafi etmeye çalışır. Bunun dışında “ben yoruldum, bizden olmuyor” gibi bahaneler “ben heyecan arıyorum, gözüm dışarıda” gerçeğinin yalanlarıdır. Ben bu tarz durumlarda karşı taraf dönmesin diye gözünün önünde tüm köprüleri yıkıyorum. Böylece ancak doğruları söylemesi ve hatalarını kabul etmesi durumunda geri dönebilecekleri bir aralık oluyor. Kimse de kendisinden ödün vermediği için o aralıktan girmek istemiyor.
Bence böyle durumlarda şunu hesaba katmak gerekiyor; sana böyle davranan birisi geri döndüğünde gerçekten mutlu olabilecek misin? Olamayacağını sen de çok net biliyorsun. O tutunduğun sevgi senin açından gerçek ama bu kişi o sevgiyi hak eden birisi değil. Ona hissettiklerini bir de gerçekten seni anlayan birisine hissettiğini düşün ve bunun yaşattığı tatmini düşün. Kendi duygularının esiri olma. İlla sevgini hak edecek birisi çıkacaktır karşına. Yaşın daha genç ve seçici ol. Seçici olun arkadaşlar. Sadece seviyorsunuz diye her şeyi kabul etmeyin, karşınızdaki kiş bir şeyleri anlatabildiği için, uyumlanabildiği için ve çözümler üretebildiği için sevin, kabul edin, yaşayın.
Sen bu kişiyi hemen şimdi, tam şu an unut ve önce kendin için bi’ şeyler yap. Onunla ilgilenmediğin, onu düşünmediğin zaman hayatın ne kadar güzel olduğunu daha iyi anlayacaksın. Sen kendini değerli görüyorsan, bir şeyleri doğru yapıyorsan sen değerlisin. Değerli olduğunu unutma.62 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim, ne demek
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer erkek pişman olur dönerse bu büyük bir hata olur Kadınar ayrılık kararına ikna etmek ister Erkeği pişman görürse ha bu ezikmiş iyi ki terketmişim diye hisseder Ancak erkek aksine umursamaz hayatını güzel şekilde yaşarsa Hele bide yeni bir kız arkadaş bulursa kadın kafaya takar hatta deli olur zamanla Çünkü takip etmeden duramaz çoğu kadın misal soran kişinin yazdıklarından belli oluyor zaten " terk ettikten bir hafta sonra instagramda başka kızları takip etmeye bunun nedeni nedir"Sözü zaten bu durumu ispatlıyor. Yani Kadın Erkeğin hayatını varsa başka bir kadına olan yatırımını şiddetli şekilde kıskanacaktır. O yüzden pişman olmak geri dönmek bu taleplerde bulunmak büyük hatadır. Bittiyse bitti artık dönmemek gerek bir daha o ilişkiden bi halt olmadığı gibi hiçbir işede yaramaz dahada gözden düşersiniz Hayatınıza bakın başka kadın bulun.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Merhaba
Paylaşımı ve yorumları okudum
2 yıllık sevgili hayatın boyunca sevgilinin sözlerini yeminlerine inanıp defalarca yatmış sin
Sonra erkek arkadaşın bir bahane bulamamış
Seni s... ten yıprandım yoruldum diye sana tekmeyi vurmuş
Cinsel isteklerini karşılıyorsun ne derse yapıyorsun sonra yıpranan kendi oluyor
Simdi ise ne bk oldunu belli etmis önüne gelen kızı takip etmeye başlamış
Yani bu sana dönmez dönerse de bundan koca felan olmaz
Geçmiş olsun00 Yorumla
Sıkılınca, senin gibilerinin değerini hatırlayınca o da 6-1 sene sonra. O zamana kadar snei gibileri artık bulunmaz olur veya başkasıyla ilişkiye başlamış olur. Bırak böylesi daha iyi az olsa sana değer verseydi gidip başka kızlara istek atmazdı. Umarım onu tez vaktinde hayatından siler ve yoluna bakarsın.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Öncelikle, yaşadıklarını anlıyorum ve hissettiğin duygular gerçekten zor. İlişkiler bazen çok karmaşık olabilir ve her insanın ayrılık sonrası tepkisi farklı olabiliyor. Eski sevgililerin bazen sosyal medyada hemen yeni birilerini takip etmeleri, yaşadıkları duygusal karmaşayı gizlemeye ya da nasıl başa çıkacaklarını bilemediklerinden kaynaklanabilir. Bu hemen pişman olacakları ya da pişman olmayacakları anlamına gelmez.
Bir kişi ayrıldıktan sonra pişmanlık hissedebilir. Ancak bu his, kişiden kişiye ve ilişkinin dinamiklerine göre değişir. Bazıları hemen fark eder neyi kaybettiklerini, bazıları ise zamanla anlar hatalarını. Önemli olan senin kendine odaklanman ve kendi mutluluğunu ön planda tutman. Zamanla her şey daha da netleşecektir ve belki de o da geri dönmek isteyebilir. Unutma, sen değerlisin ve geleceğin parlak! 🌟❤️30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265b cevap paylaştı.
u 1 yılpişman olmazlar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Dönmeye de bilir benim 3-4 yıl önce bitti en son ilişkim bi geri dönüş olmadı… evlenmekten aileme söylemekten bahsederken ertesi gün anlaşamıyoruz oldu.. insanlara güvenmeyi anlamaya çalışmayı bıraktım.. doğru düzgün sebebini söylemeden beni hayatımın en zor döneminde eksik bıraktı şimdi dönse ne olur kaybetmeye göze almış bi kere her zaman acaba ilk zorlukta gidecek mi diye düşünürüm…
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBaşka kızları eklediğini görüp hala nasıl özleyebiliyorsunuz hiç mi duygularınız da azalma olmuyor sonuç olarak seni hiç sevmemiş ki hemen maymun gibi daldan dala atlamaya başlamış ben olsam kendime olan saygım daha ağır basar o insanı siler atardım.
10 Yorumla
1 yılHic takıntı yapma. Kınadığını zannettiklerini aslında begeniyormus iste. Sana oyle söylemiş. Bir de o ayrılmış hala niye geri dönmesini bekliyorsun? Madem güzel bir kızsın seni hak eden birini bul. Bundan hicbir sey olmaz. Hikayelerine bakma sebebi de sen onu unutma diye zaten.
11 Yorumla- 1 yıl
İşte bu ve bak çok doğru.
1 yılBenimde 2 yıllık bir ilişkim oldu 15 yaşında aşık oldum Aliye , oda beni seviyor du aramızda 2 yaş vardı.. 1 yıl önce yani ben 17 yaşındayken bir tartışmamız oldu benim yüzümden yaşandı ve kavga ettik ayrıldık 1 yıldır ayrıyım ve daha mutluyum.
şu an benimle görüşmek istiyor beni sevdiğini söylüyor ama ben artık onu istemiyorum.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılBazı erkekler pişman olmazlar çünkü kalpsiz gibi yaşarlar sonradan pişman olsalar bile her şey çok geç olur.
52 Yorumla- 1 yıl
Süper yorum
- 1 yıl
@birsuskuncicek Estağfurullah olanı söyledim sadece. Çünkü bu türden bazı erkekler yüzünden de dürüst olanlara da genelleme yapanlar var ve bu yüzden bir açıklama yapmak istedim.
Gizli Üye(36-45)1 yılBence geri dönmesini bile bekleme. Belliki başka heyecanlar aramak istemiş. O aradığını bulamazsa geri döner muhtemelen ama dönmek istese bile fırsat verme derim çünkü bu sefer de seni çantada görür ve ilişki daha köyü olabilir. Tavsiyem nasip değilmiş deyip yoluna devam etmen olur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılErkek arkadaşın ilişkinizde bir seyi eksik gördüğü için muhtemelen gitmiş olabilir her giden erkeğin pişman olacak diye bir durumuda Yok genelde pişman olarak geri dönen erkeklerin ilişkide unutamadığı anlar olduğu bilimsel olarakta tespit edilmiştir
00 Yorumla
1 yılHer insan farklı ama erkekler bazen ayırldıktan hemen sonra kendi kendine inandırmak için bir şeycik yokmuş gibi davranmaya çalışırlar. Sonra bastırdıkları duygular geri gelir, uzun uzun kendilerine gelemezler. Bir klasiğimizdir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılOnu kaybettiklerini anladıkları an. Bıçak kemiğe dayanmadan durumun ciddiyetini idrak edemeyip sonunda anlayıp düzeltmeye çalıştıklarında iş işten geçmiş oluyor. Hep aynı şey. Eskilerime selam olsun 🖐🏻
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılPişman olsa ayrılmaz belki 1.2 sene sonra boşta kalırsa kimseyi bulamazsa sana yazar oda cepte gördüğü için seni
14 Yorumla- 1 yıl
Aynen
- 1 yıl
Sayfayı çevirin ve kendinizi seçin, siz sevgi dolu bir adam, gerçekten sevdiği ve gerçek değerini verdiği kadını asla terk etmezsiniz.
Eğer gittiyse, sizin için en iyisini hak ettiğinizdendir ve emin olun ki, kapanan kapı, gelişiminiz için daha müreffeh, daha umut verici bir kapının açılmasına izin verecektir.
Hayat dersi olan erkekler ve mutluluğunuz olan başkaları var. Bu adam kesinlikle zamanı geldiğinde mutluluğunuzun gelmesi için size hayat dersiydi :) - 1 yıl
Supersn yaşam koçu gibisn
- 1 yıl
@birsuskuncicek Fikrimi belirterek yardımcı olabilirsem yaparım :)
teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Başka kızlara bakıyor ve sen hâlâ aklını ondan ayıramıyorsun şaka mısın 🙄 seni bırakmış olana neden geri dönmek istersin ki
10 Yorumla
1 yılYarım kalan şeyler bitince geri dönüş olabilir ama 2 yıllık ilişkide çoğu şeyin tükendiğini düşünüyorum. Maalesef eski günleri ne kadar özlesen de çabaladıkça o batağa daha çok saplanirsin. O yüzden en güzeli bitmişken hayatına odaklanmak belli ki sen daha çok çabalayan taraftın. Pişman olsun diye bekleme tamamen görmezden gel ve hayatına odaklan biliyorum kıskanıyorsun ama karşına daha iyi biri çıkar belki bilemezsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 1 yılAyrıldıktan sonra anında baskalarını takip edip konusan bir insanı gelse bile nasıl kabul edeceksin? Cok igrenc bir sey bu uzak dur karaktersizin tekiymiş
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılErkek terk ediyorsa geri dönmez ya en azından ben dönmezdim bu sefer de tükürdüğünü yalıyor gibi olur asla ben kendimi o duruma sokmam bence sen özlüyor olsan da başkasını bul
00 Yorumla
1 yılİlişkiniz uzun sürmüş bir erkekle 2 yıl dayanmak zor. Ayrıldıktan sonra geneli karı kız ekler bi yandan da seni kontrol eder. Bana sorarsan dönmesini bekleme bırak dönmesin exten bi b*k olmaz
00 Yorumla
1 yılMuhakkak sebebi vardır bi erkek bence sebepsizce onca emek verdiği birini kolay kolay birakamaz... kendini sorgula ona göre bu sorunun cevabını bulursun
00 Yorumla
1 yılBen bi kez pişmanlık yaşadım ve neyse ki sonradan çok daha güzel seçenekler çıktı.
Güzellik pek belirleyici değil ilişkilerde. İçinize sindirin artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
1 yılO seni terk ettiyse ve o duruma getirdiysen geri dönmesi zor
3 ay bekle döndü döndü, dönmedi daha dönmez
Dönersede egolu olma hatalarının farkında olduğunu göster00 Yorumla Her erkekte pişman olabilecek bir karakter yoktur ya da pişman olsa bile dönecek yüz yoktur. Erkeğine göre değişir bu süre
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
m 1 yılErkekler pişman olmaz. Sadece daha iyisini bulamamıştır. Ve canı sıkılıyordur
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yıl@gizliüye pişman olur gelir sende affedersin siz kızlar böylesiniz boşuna soru sorma zahmetinde bulunmussun Pehh
00 Yorumla
1 yılGiden bir erkeğin geri döndüğünü görmedim. Eğer kız kimseye gitmemişse o zaman ihtimal dönerler.
00 Yorumla
1 yılDönmez kendini avutma sadece arada bir bakar mutlu olduğunu görünce kendini hatırlatmak ister ama yine gider
00 Yorumla
1 yılAbla onun geri döneceğini beklemek yerine gurur yapmak yerine sen yazsaydın ya belki şimdi daha farklı olurdu ama ne desem nafile
00 Yorumla
1 yılPişman olunca geri döner gülüm pişman olmadıysa zor. Sensiz yapamıyorsa geri dönüyor ama öyle de sürüncemede kalıyor ya gelmesinler amannn
00 Yorumla
1 yılPişmanlık yaşayıp yaşamama ihtimali diğer kadinlarin tavrına bağlı. Böyle bir ilişkiyi de kabul etmek için geniş bir mideye sahip olmak lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni sevmemesi başka ne nedeni olacak. Pişmanlık yaşayacak olsa yapmazdı ayrıca diyelim pişmanlık yasadi seni terkedip gidip onunla bununla gezip seni Yedekte tutan birisini geri kabul edecek kadar gururunu ezme
00 Yorumla
1 yılYedeği yaptığı kişinin onu yedeği yapmasıyla döner. Kısa ve net
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılDönen erkeler pek iş yapmıyor örnek Bülent Ersoy 😂😂😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
1 yılDönse ne olacak ki. Aynı sebepler yine gündeme geliyor her türlü.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılSenden iyisini bulamadığı zaman gelir
10 Yorumla
1 yılHer erkek farklıdır. Mesela ben ayrıldım ve pişman değilim ve dönmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılYakışıklı adam sonuçta istediğini yapar. Bence pişman olmaz. Kendisi istemiş sonuçta.
00 Yorumla boş ver seni sevse gitmezdi geri dönerse kabul etme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Niye yoruldu bir ölç biç hata sendeyse adım at yani
00 Yorumla
1 yılErkek bitmemesi için çok çabalar, kafasında bitirdiyse dönmez
00 YorumlaErkek her zaman döner yorulmıyacağını düşündüğü ilişkiye...
06 Yorumla
1 yılErkekler kandıracak birini bulabilir ama kadınlar güvenecek birini asla bulamazlar
00 Yorumlaonu unuttuğunu hayatına döndüğünü gördüğü zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO pişman olana kadar sen sohbeti güzel başka birinj bul bence. Geri dönse bile gene gitme riski vardır zira
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAa bu saatte uyandın
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle birisinin tekrar dönmesini bekleyecek kadar aciz misin?
02 Yorumla
Soran1 yılÇok sevmek acizlik mi
Cevap sahibi1 yılBöyle birini tekrar beklemek acizlik. Ayrılıp başka erkeklere liman açsan o seni bekler miydi?
1 yılOndan alacağın en büyük intikam unutup yoluna devam etmektir. Zor olan şey iyileştirir. Geri dönse bile kabul etmemelisin aynı kitabı iki defa okuyunca sonu değişmez.
10 Yorumla
1 yıladam avcı, sende çok kıskanmışsın. bıkmış. sende suç yok boşa yorulma adam zaten kızlarla olmak istiyor
25 Yorumla- 1 yıl
Bizimde 1yıllık ciddi ilişkimiz 1buçuk ay önce bitti ama benimkisi kız eklemiyor sadece 2tane kız ekledi onlarda mezun olduğu üniversiteden hocaları onun dışında eklemiyor sence pişman olur mu
- 1 yıl
seninki ayrı konu , dönebilir. ama alacağını almadıysa 😉
- 1 yıl
ciddi diyosun da kime göre ciddi sana göremi. ona göre belki ciddi değildi. söz veya nişan var mı arada. yoksa nasıl bir ciddiyet bu
- 1 yıl
Aileler tanışmış, evlenme teklifi edilmişti hatta ben mezun olmadan evlenmek istemiyorum derken o hemen evlenelim istiyordu
Gizli Üye(25-29)1 yılSeninki yine iyi bana hevesmiş işte deyip gitti.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYoruldum yıprandım kelimelerinde senin payın var mı?
00 Yorumlavalla abla erkekler ilk aylar acı çekmez 4 5 ay sonra felan acı çekmeye başlarlar değişmez kural bu şu an iplemiyordur da sonradan özleyecek köpek gibi , ben de öyle oldum çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSaymaya basla sen 20 kere ayril baristan sonra kesin bitiyo
00 Yorumla
1 yılGülümseyerek fotoğraf at ve onun saba aldığı hediyeleri tanıdığı kızkk ki ara dağıt ve hiç göz göze gelme ana sen sevgili yapma ve onun seni hep mutlu görmesini sağla bak dene gör
00 YorumlaKafa dağıtmak, cinsellik vs sebeplerden kınadığı tarzda kadınlara doğru arayışa girebilir.
Veya kınaması aslında etkilendiği tip olmaları da olabilir.
Boşlukta olduğu kesin.00 Yorumla
1 yılçöpe attığının eşyanın kimin aldığına bakmazsın böyle düşün ama yinede insan üzülüyor biliyorum büyük ihtimalle geri yazar gibi çünkü saçma bi nedenden dolayı ayrılmışsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç bi zaman ben geri dönmedim Allahim pişman olacağım şeyler göstermesin
00 YorumlaPişmanlık yasamasi sana bağlı bence engelle sende hicbisekilde sana ulaşamasn düşünsün kendi kendine noldu bu kıza diye bı anda kayboldu falan zaten hep derim erkeği surundurmeden olmaaaz
02 YorumlaSessiz kal paylasım yapma onu da stalklama illa merak edip yazcak
10 Yorumla
1 yılBunu bilemeyiz gerçekten seven fazla uzak kalmaya dayanamaz bence
00 YorumlaIlişkiniz ne tarzda bir ilişkikiydi. Sürekli yan yanami yoksa mesafelimi
00 YorumlaPişmanlık yaşarsa ona şans verme senden iyisini bulamadığı için dönmüştür
04 Yorumla- 1 yıl
Hep öyle olur zaten ama bu saatten sonra dönse neye yarar benim psikolojimi alt-üst etti ben her gece ağlarken o mutlu muydu bensiz, keşke dönse pişman olsa
- 1 yıl
Mecbur bırakıldı
Gerçekten seven gitmez giden zaten bitirip gitmistire
00 YorumlaYaşamazlar seni istemiyor bile açıkça
10 Yorumla
1 yılbirilerini bulamadiginda
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi