sevgilisine geri döner...?
bir bayan onu hiç aramazsa dönmesi münkün olur mu?
bir bayan onu hiç aramazsa dönmesi münkün olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir tek GURUR denen şeye takılıp, kalan sizler değilsiniz arkadaşım.
Ayrılık sebebinize bağlı olarak, dönüş ya olur yada olmaz.Yani dönmesi için senin haklı olman lazım.Şayet sen haklı olduğunu düşünüyorsundur, doğru kimse kendine toz kondurmaz :)
durum da böyle olunca, boş yere bekleme derim.Çünkü sen aramazsın, onun aramasını beklersin.O da aynı şekilde senin aramanı bekler ve o aramaz.Göz göre göre böylesine kısır bir döngüye kendinizi hapseder ve boş yere üzülmeye devam edersiniz.
Seviyorsanız gerçekten, birinizden biri adım atacak.Bu böyledir.İster sevgine sadık kalır, haklı olduğun halde ilk adımı sen atarsın, istersen de haksız olduğun halde aramazsın, körü körüne bunun acısıyla yaşarsın...
hacı iyi diyosunda aile yüzünden bitti..o pes etti ailesi onu kuzeniyle bacanak edemezmiş...
bana bunu söyledi imkansız dedi..haa bnde ailemi karşıma aldım ama pes etmedim ailemden habersiz onu aradım...bir ay aramadım dayanamadım tkrr aradım bana ne güzel aramıyordun bile dedi(düşün artık)sonra sürekli aradım bişey olmamış gibi aşkım canım balım bu sefer aklımdan şüphe etti...yaranamadım sonunda bna kişiliksiz onursuz gurursuz dedi..e benim de bi yere kadar bnde ağzıma geleni saydım öyle:(
sevilmeyen benim sanırsam...yok kaçsm yok artık
peki sevgili olma yolunda konuşuluyor ortada da hiç bir problem yok birden konuşmak istemediğini söylüyor neden diye sorduğumda da aklın bende ben işimden dolayı fırsat yaratıp seninle konuşamıyorum dedi ve konuşma kesildi sonra ben arkadaşımın ısrarı üzerine gittim buna uzun bir yazı yazdım görürdü yaptı daha sonra da ertesi gün cevap yazdı müsait olduğunda arayacağını söyledi ama daha aramadı 1 hafta 5 gün oldu bu içerisinde de hiç yazmadım bunun nedeni ne olabilir?
Nazlı, genelde karamsar düşünen biri değişimdir ama sen o kişiyi tekrar bir gözden geçir derim. Ararım deyip, 12 gün aramayan biri belliki kafasını başka şeylerle meşgul ediyordur. Dilersen yine de ararsa, aç telefonu, neden ararım deyipte aramadığını sor. En azından sebebini ya da inandırıcı olmazsa yalanının Ne olduğunu görmek için kendine bir şans ver. Aldığın cevap seni tatmin etmezse, koy ver gitsin. 👍
arayacağını zannetmem o kadar gün oldu arayan arardı şimdiye kadar numarasını sildim sosyal hesabımdan takip etmeyi bıraktım ama o daha numaramı silmedi ve takip etmeyi de bırakmadı
farkındayım ona göre davranmaya çalışıyorum zaten
Erkek gerçekten seviyorsa gelir zaten bayanın araması değilde zaten mesajı o attı ben attım saçmalık kim atarsa atsın karşıdan cevap geliyorsa tamam
küfür bazında geliyordu..bn aşkım canım dedikçe(hiç birşey olmamış gibi)bna saçmalamaya bşladın aklından şüphe ediyorum bile dedi bu insan
Küfür bile yerinde olmalı ben kız arkadaşımla birbirimize küfürde ederiz ama yeri gelince belki fazla ilginden sıkılmış olabilir ama durum dediğin gibiyse kendini fazla üzmeden bitir :(
biz aileler yüzünden ayrıldık..onun ailesi olmaz demiş bu da ondan ayrıldı benden..o kadar arıyordum ki..yapma etme bitirme(ki her şeyi göze almıştım)!bna küfür bile etti arama artık ne gurursuzsun bile dedi!sonunda sen misin diyen bnde sylendim...
aileler akraba diye olmadı bizim sözde onun ailesi istemem demiş o da onların ağzına baktı öyle işte
durumunuz aileler girince karışıcaksa baştan bitmiş bir ilişki zaten yeri geldimi ailesine inat sevmeli insan zamanla aileside kabullenir zaten..
işte bende onu ypsın istiyorum..sonuçta herkes karşı geldi benim ailem de karşı geldi bn bunlara rağmen pes etmedim(ki hala tmamen bitti biliyorlar)onu tkrr aradığımı duysalar blkide ağzıma ederler...ama bn her şeyi göze aldım karşımdaki kişi böyle dediği zaman hazmedemiyorum aile seni bacanak etmem dedi olay bitti...insan diretir ya!
Bazı erkekler yada bayanlar ailesine aşırı bağlıdır benim sevgilimde öyle babam öğrenirse bizi ayırır deyip duruyor babasıyla arkadaş gibi ama yinede kızar diyor sen beni sevdiğin sürece bekliyecem diyor bunları anlatırken bile gözleri doluyor babası değil kim gelirse gelsin bırakmıcam ..
o da işte babasından çekiniyor bna onun lafına laf edemem dedi.olmaz imkansız dedi...
ilk tepkide ayrılmış senden ne diyeyim ben babası ne sölerse sölesin seni seviyorsa ilişkiniz devam etmeliydi ama sevmiyorsa böle bir engelde bırakması çok doğal.
sevmiyordu bncede
Erkek mi yok seni gerçekten sevecek birini bul
Ben sevgisinden eminim. Ama küçük hataları sürekli yaptığım için bitirdi. Aradim mesaj attım bitirdim kalbimden de sildim dedi ve her yerden engelledi. Arkadaşları sinirli oldugunu onlara bile olayi anlatmadigini soylesede ben artik cidden bitirdi mi diye dusunmekteyim daha olay taze erken mi konusuyorum bilmem ama bazen sevsede insan inanci kalmadiginda cevap vermiyor sanirim.
Eğer ki erkek hatalıysa kız ayrılmışsa ve erek kızı seviyorsa bence kız hiç aramasa da ara. Benim başıma geldi sevgilimn beni aldattığını sanıp ayrıldım 1 hafta ne aradım ne sordum ama o 1 hafta durmadan mesaj attı aradı ne telefonlarını açtım ne mesajlarına cevap verdim. oılur öyle şeyler gençler sıkmayın canınızı
Üstüne düşme mutluymuş gibi görün kendine bakım yap karşılaşırsan soğuk olma ama hala onu sevdiğini belli etme ne kadar zaman geçerse geçsin döner çünkü ona olan ilgini ve sevgini özler pişman olur.
döner yani öyle mi?
evet
Cevap
19Cevap
Eger iliskide senin buyuk bir hatan yoksa(yalan,aldatma vb.) ,hep sevgisini ilgiini gosteren taraf sen olduysan mutlaka pisman olacaktir o erkek.Ama 1 ay ama 1 yil sonra.kesinlikle donecektir.Gonlun rahat olsun
inşallahhhh...yok ya köpk gibi sadıktım sadece son tartışmada küfür oldu
Sinirle olmus sonucta o da,eger gercekten seviyorsa en gec 1 aya kadar mesaj atar.Ama baska sorunlari araya girerse o sure biraz uzar diye dusunuyorum..
Benim ilk askim 1 yil sonra donmustu bana ornek vermek gerekirse
Ben sevdigimden ayrilali 9 ay olack hala ilk gunku gibi bir sevgiyle bekliyorum..Allah bize sabir versin..
önceden bir ay hiç aramadım sonunda mesaj attım...o süreçte hiç aramadı bni aramaz da!
ama bu sefer hiç aramayacağım..kendi bilir:(ama pişman olsun dönsün
Bende 1 ay arayla mesaj attim hep,halbuki 1 ay sabretmisim biraz daha sabretsem o atacakti ama sabredemedim.5-6 aydir hic atmiyorum bende..
Umarim kopekler gibi pisman olurlar da burdan geri donduklerini konusurz:)
hiç atmadı mı:(offf...olsunlar ya inşllah arar senide
Sinava hazirlaniyoruz ikimiz de,o da bende gercekten cok basarili insanlariz hedeflerimiz vardi.Ama o resmen kendini dusunerek beni terketti.
Yani o surecte atmamasini notmal karsiladim hep,cunku konusursak ders calisamicak,ne kadar bencilce dimi? Ben neler cektim ahh ah..Su sinav bi gecsin ne yapacak merak ediyorum..Umarim dedigin gibi olur canimm ikisi de surunur insaallahh bizde mutlulugun sefasini sureriz :)
inşallah...böyle okuyunca ylnız değilim diyorum ya:)
karşısında senden daha kötüsü çıkarsa köpeklr gbi pişman olcktr
inş.
geri dönmesini beklemek hatadır. dönülmediğinde patlanası bir durumdur. pişmanlık bazen içten yaşanır. bunu hareketlerimize ve tavırlarımıza yansıtmayız.
neye yansıtırsınız yada nasıl yansıtırsınız?
sorun da bu. kimisi ömür boyu o pişmanlıkla yaşayıp gün yüzüne çıkarmaz, kimisi de gurur yapar hiçbir zaman eski muhabbete dönmez. dönünce mutlu olabileceğine inanmaz çünkü. "inceldiği yerden kopsun" cümlesini az çok biliyorsundur zaten. yani tükürdüğünü yalayan biriyse, belki döner. ama mutlu olamayacağınız garantisini veriyorum.
Erkek genelde çevresinde sevgili olarak gördüğü kız potansiyeli olmadığı zaman eskilere sarar.
Oldu sen arama çocuğu gel bize ne zaman döner de...
Niye dönsün? onu arayıp sormayan kıza neden dönsün? mantıklımı?
Biliyorum çocuk dönerse ağzına edecen yazık
o kadar arıyordum ki..yapma etme bitirme(ki her şeyi göze almıştım)!bna küfür bile etti arama artık ne gurursuzsun bile dedi!sonunda sen misin diyen bnde sylendim...
aileler akraba diye olmadı bizim sözde onun ailesi istemem demiş o da onların ağzına baktı öyle işte
Kızım bu sıpa seni resmen yarı yolda koymuş.Sen daha neyin derdindesin unut gitsin pisliği.Kusura bakma bilip bilmeden yorum yaptım.Boş ver bunu bu seni arasa nolur aramasa nolur...Ailesinin ağzıyla sevdiği kızdan vaz geçen zaten sevmiyordur boş ver kendi geleceğine bak sen.Bu durumda en iyisi unutmak her ne kadar zorda olsa en iyisi.
oyle yaptı o yuzden pişman olsun!:(
Güzelim bak senin onu unutman, hayatına devam etmeni, mutlu olman onu zaten pişman edecek tek şey.Başka türlü pişman olmayacak emin ol.Bir insan bir fırsatı kaçırdığında pişman olur, eğer o konuda hala açık bir kapı varsa pişman olmaz.Ha ne olur sen başkasıyla mutlu olamazsın o da olamamıştır o zaten sana yanaşmıştır o zaman kapıyı açarsın o zaman olur.Kendine yazık etme 3 paralık adama 5 paralık değer verme.
pişman değil gibi zaten yoksa arardı.
bende o sinirle falan merhum dedim buna senden tiksiniyorum nefret ediyorum dedim..ama o sinirle:(
ya zaten birbirimizi görmüyoruz gözden uzak gönül ırak derler ya..öyle olur muhtemelen
benim mutlu olduğumu bile bilmez,duymaz da..
eminim takiptedir...
(g.tüyle)!:( face mace yok ortak konuştuğmuz bri yok nasıl olacak..zaten şehirler ayrı..
Face mace yok, güyya ortak arkadaşımızda yok ama şu anda eski kız arkadaşımın hala dışarıda olduğunu biliyorum :)
Doğanın gereği bu, erkek iç güdüleri.İç güdüsel olarak eski bile olsa merak ederiz ve peşini bırakmayız, en kötü şeyleri biz yaptıysak bile başına kötü birşey gelmesin diye kollarız ve emin ol ortak bir irtibat noktası buluruz :)
çocuk başından gideyim diye neredeyse kına yakacak..sen neyden bahsediyosn yahu:D
bni s.kine taksaydı emin ol şuan böyle olmazdık:(
:D :D :D
Ya kızım s..tiret o zaman şu bebeyi be sende aa salakmısın nesin be kızım kendine yazık bak sana değer vermeyene niye bu kadar değer veriyorsun? Bırak s...tirsin gitsin o zaman kına yaksın...
Bence sen böyle bir veletten kurtulduğun için kına yakmalısın.Bide biz kendimize insafsızca hareket ediyoruz diyoruz.kızım kurtulmuşsun daha ne istiyorsun?ya evlenseydin bununla sonradn çıksaydı bu yüzü
belli oluyor:)
insan işte sinir oluyor yine de..doğasında var
işte onuda bn ypıcam allhn izniyle
derken?
tnığım derken?
hayat tesbih gibidir bazen sallarsın bazen çekersin
yok değil
zor gibi ya elim telefna gidip gidp geliyo
yok aramam..erkekler başkka biirileriyle görüşür mü bu süreçte:/
hislerim de yanıltmıyor zaten.peki eskiyi düşünür mü kıyaslar mı?
üzüldüm.
gerçkler acıttı:(
:(
Ayrıldık aslında ona karşı güven problemlerim vardı bide onun saygısızlığı ona rağmen ayrıldıktan sonra bir hafta geçmeden mesaj attım barışalım düzeleleim vs vs kabul etmedi zamana ihtiyacımız var dedi yoruldum dedi beraber dinlenelim dedim yine kabul etmedi sonra başka kızlarla içti gezdi sonra mesaj attı bakmadım yakın bi arkadaşına da ben onu hala çok seviyorum o da beni çok seviyo biliyorum demiş şimdi de başka kızlarla konuşuyomuş pişman olsun sevgime muhtaç kalsın ilgime ihtiyacı olsun istiyorum sizce geri döner mi dönse de kabul etmem ama dönsün pişman olsun istiyorum
bir erkek önce pişman olmaz...eline gelen 2. fırsata göre değişir..2. fırsat ilkine göre iyi ise pişmanlık sözkonusu değilidr...ama değilse pişmanlık başlar...
off ...arasın kapımda yalvarsın,köpeğim olsun istiyorum!
böyle bekleyerek zor kapında köle olur...onun eline 2. fırsat geçmeden önce onu çıldırtmalı..ve onu görmezcden gelmelisin. ki senin artık dikkat çeken ve ulaşılmaz biri oluğunu tekrar farkettin..yada şöyle düşün...artık ona ilgi duymadığını hayatının normal ve güzel olduğunu görsün...ki eminim şmdi o öyle yapmaya çalışıor ki senin dikkatini çekip kendini eşsiz zannediyordur..
nasıl bu kadar emin olabiliyorsun..en bir ay boyunca aramadım(o da aramadı ki aramaz)snra bn dayanamadım mesaj attım..ama bu sefer bnde aramam artık
bi çare?:/
bir bayan seni hiç aramazsa ona döner misin? (ise sorun)
hayır dönmem niye döneyim ki
"zor günlerinde desteği olmayanı güzel günlerine bulaştırmayacan yoksa eline yüzüne bulaşır"
bu benim için geçerli söylediğin!
eline yüzüne ..g.tüne bulaştıran o oldu!
anlatsam da anlatamam ki...offf çok sinir ediyor bni öyle işte
:)
seviosa basndan beri pişmandr ve elnde sonunda pes edip geri döner ama her erkek seviodr die bsy yok :)
Erkekler bu konuda daha cok gurur yapar...Mesela ben 3 yıllık askımı kaybettım..askımdan oluyorum. Ama asla aramayacagımm bu kadar
aşkta gurur olmaz..o zaman bakarsın öyle
ben aradım diye gurursuz oldum..sittin sene aramam artık!
erkek sizden daha cok kahrolur pişman olur ama hep sizin aramanızı bekler gururuna yediremez bu böyle
ben çok aradım..arayınca da gurursuz ,kişiliksiz oldum..snra dayanamadım bnde ağzıma geleni söyledim aramam artık.
arama boş ver
aynen.
Haksızsa bile aramaz mı yani? Neyin gururu ki bu? Haksızlığın gururu mu?
Önemli olan dönmesi gerekip gerekmediği... bir başkası için giden adam dönse ne olur dönmese ne olur hatta dönmesin mümkünse
ailesi yüzünden bitti...ailesi önce geldi bna elimi bırakma diyen b.k...yüz üstü bni bırakıp gitti.Pişmn olsun..üstüne bn pes etmediğim için aradım durdum...ama gurursuz kişiliksiz olan ben oldum
doğru bak.
kişiden kişiye degişir ama % 90 hiç bir erkek geri dönmez. tükürdüğünü yalamazlar..
Yalnız kalınca aklına gelirsin, dönmek ister ama ne faydaaa
düşünmüyordur bence
diyosun?
evet mümkün sevmişse. bi bayan asla donmemeli agırlıgını bozmamalı. ha yok illa denemek istersen şansını ara gitsin be .. :)
onu çok yptım aradım sürekli aradım olmaz dedi...sonuç o küfür etti bende küfür ettim bitti
ama pişmanım
ee daha ne uzatıyosun.. takıntı yapma :) cogu bayan arkadaşda aynı problem biri olmaz onlar olması ıster ıster ıster. biri olur bu sefer kızlar istemez :) insanlar garip
aynen öyle
onun için maddiyat biraz önemliydi bende yalan söylemek zorunda kaldım sonunda itiraf ettim benden ayrıldı cok seviyorum oda bana karşı öyle ne yapmalıyım yardım edin lütfen :(
Beni eklesene bende benzer bişey yaşadım dertleşmek isterim açıkçası benim gibi birini bulunca
ne zaman pişman olur bilinmez ama pişman olunca geri döneceğinden emin olabilirsin :[]
daha iyi biriyle yim zanneder ama yanıldığını anlar ama ozamanda iş işten geçmiştir
pişman olup olmayaçagını bilemem ama dönecekse döner
Baskasında aradgı seyı bulamayınca sana gerı doner
bir kızı bitirmişsem dönmem...
o da bni bitirdi işte
karakter meselesi kişiye göre değişir eminol buna
o hayatta gelmez o zaman...pişman da olmaz
3 gndr aramıyorum
yok aramam artık.ona beni sakın arama dedim (ki aramıyordu da :))neyse
burcu ne genelde pişman olmaz.
yengeç
kafası çalışmaz yangeçlerin sıkıntı yapma olur.
çalışmaz derken?döner mi yani..yoksa ne yaptığnı bilmez pişman olur döner mi?
salakdır yani döner dönmemeyi akıl edemez için rahat olsun max 1 hafta :)
ben 1 ay aramadım bu herifii..sonra dayanamadım aradım ..o sürede bile aramadı bnii
terazi gelirmi peki
Canım aynısın ben yaşadım
yeni birini bulamayınca pişman olur
yok arıyormuş zaten bunu bile dedi bana o derece...o kadar arıyordum ki..yapma etme bitirme(ki her şeyi göze almıştım)!bna küfür bile etti arama artık ne gurursuzsun bile dedi!sonunda sen misin diyen bnde sylendim...
simdi nasilsin? unutdun mu onu? ne kadar sure
Döndü mü merak ettim?
canı isteyince..
döndümü?
Dönsün ya 😩😩😩
üzüldükleri zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar