• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Erkekler ne zaman pişman olup sevgilisine geri döner?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
sevgilisine geri döner...?

bir bayan onu hiç aramazsa dönmesi münkün olur mu?
Erkekler ne zaman pişman olup sevgilisine geri döner?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• selaam
    selaam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 57%
    +1 yıl

Bir tek GURUR denen şeye takılıp, kalan sizler değilsiniz arkadaşım.

Ayrılık sebebinize bağlı olarak, dönüş ya olur yada olmaz.Yani dönmesi için senin haklı olman lazım.Şayet sen haklı olduğunu düşünüyorsundur, doğru kimse kendine toz kondurmaz :)

durum da böyle olunca, boş yere bekleme derim.Çünkü sen aramazsın, onun aramasını beklersin.O da aynı şekilde senin aramanı bekler ve o aramaz.Göz göre göre böylesine kısır bir döngüye kendinizi hapseder ve boş yere üzülmeye devam edersiniz.

Seviyorsanız gerçekten, birinizden biri adım atacak.Bu böyledir.İster sevgine sadık kalır, haklı olduğun halde ilk adımı sen atarsın, istersen de haksız olduğun halde aramazsın, körü körüne bunun acısıyla yaşarsın...

7
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hacı iyi diyosunda aile yüzünden bitti..o pes etti ailesi onu kuzeniyle bacanak edemezmiş...

bana bunu söyledi imkansız dedi..haa bnde ailemi karşıma aldım ama pes etmedim ailemden habersiz onu aradım...bir ay aramadım dayanamadım tkrr aradım bana ne güzel aramıyordun bile dedi(düşün artık)sonra sürekli aradım bişey olmamış gibi aşkım canım balım bu sefer aklımdan şüphe etti...yaranamadım sonunda bna kişiliksiz onursuz gurursuz dedi..e benim de bi yere kadar bnde ağzıma geleni saydım öyle:(

Yorumla
    • selaam
      selaam
      +1 yıl

Gerçekten birbirinizi seviyorsanız, kaçırın kardeşim birbirinizi :)

Ciddi ciddi kaçırın yani.Ulen ne güzelmiş önceleri, millet vermedimi kaçar, giderlermiş.Şimdi ne değişti de, bunu yapan olmuyor?Bu kadar mı basit, severken vazgeçmek...?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sevilmeyen benim sanırsam...yok kaçsm yok artık

Yorumla
    • nazlkabark
      nazlkabark
      +1 yıl

peki sevgili olma yolunda konuşuluyor ortada da hiç bir problem yok birden konuşmak istemediğini söylüyor neden diye sorduğumda da aklın bende ben işimden dolayı fırsat yaratıp seninle konuşamıyorum dedi ve konuşma kesildi sonra ben arkadaşımın ısrarı üzerine gittim buna uzun bir yazı yazdım görürdü yaptı daha sonra da ertesi gün cevap yazdı müsait olduğunda arayacağını söyledi ama daha aramadı 1 hafta 5 gün oldu bu içerisinde de hiç yazmadım bunun nedeni ne olabilir?

Yorumla
    • selaam
      selaam
      +1 yıl

Nazlı, genelde karamsar düşünen biri değişimdir ama sen o kişiyi tekrar bir gözden geçir derim. Ararım deyip, 12 gün aramayan biri belliki kafasını başka şeylerle meşgul ediyordur. Dilersen yine de ararsa, aç telefonu, neden ararım deyipte aramadığını sor. En azından sebebini ya da inandırıcı olmazsa yalanının Ne olduğunu görmek için kendine bir şans ver. Aldığın cevap seni tatmin etmezse, koy ver gitsin. 👍

Yorumla
    • nazlkabark
      nazlkabark
      +1 yıl

arayacağını zannetmem o kadar gün oldu arayan arardı şimdiye kadar numarasını sildim sosyal hesabımdan takip etmeyi bıraktım ama o daha numaramı silmedi ve takip etmeyi de bırakmadı

Yorumla
    • selaam
      selaam
      +1 yıl

Arayacağını sanmam diyorsun, ama aramasını da bekliyorsun Nazlı. Farkındasın demi :) Kararlarını, gördüğün tavırlara göre alman senin için daha iyi olur.

Yorumla
    • nazlkabark
      nazlkabark
      +1 yıl

farkındayım ona göre davranmaya çalışıyorum zaten

Yorumla

En İyi Cevaplar

• windsound4242
    windsound4242 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 65%
    +1 yıl

Erkek gerçekten seviyorsa gelir zaten bayanın araması değilde zaten mesajı o attı ben attım saçmalık kim atarsa atsın karşıdan cevap geliyorsa tamam

2
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

küfür bazında geliyordu..bn aşkım canım dedikçe(hiç birşey olmamış gibi)bna saçmalamaya bşladın aklından şüphe ediyorum bile dedi bu insan

Yorumla
    • windsound4242
      windsound4242
      +1 yıl

Küfür bile yerinde olmalı ben kız arkadaşımla birbirimize küfürde ederiz ama yeri gelince belki fazla ilginden sıkılmış olabilir ama durum dediğin gibiyse kendini fazla üzmeden bitir :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

biz aileler yüzünden ayrıldık..onun ailesi olmaz demiş bu da ondan ayrıldı benden..o kadar arıyordum ki..yapma etme bitirme(ki her şeyi göze almıştım)!bna küfür bile etti arama artık ne gurursuzsun bile dedi!sonunda sen misin diyen bnde sylendim...

aileler akraba diye olmadı bizim sözde onun ailesi istemem demiş o da onların ağzına baktı öyle işte

Yorumla
    • windsound4242
      windsound4242
      +1 yıl

durumunuz aileler girince karışıcaksa baştan bitmiş bir ilişki zaten yeri geldimi ailesine inat sevmeli insan zamanla aileside kabullenir zaten..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

işte bende onu ypsın istiyorum..sonuçta herkes karşı geldi benim ailem de karşı geldi bn bunlara rağmen pes etmedim(ki hala tmamen bitti biliyorlar)onu tkrr aradığımı duysalar blkide ağzıma ederler...ama bn her şeyi göze aldım karşımdaki kişi böyle dediği zaman hazmedemiyorum aile seni bacanak etmem dedi olay bitti...insan diretir ya!

Yorumla
    • windsound4242
      windsound4242
      +1 yıl

Bazı erkekler yada bayanlar ailesine aşırı bağlıdır benim sevgilimde öyle babam öğrenirse bizi ayırır deyip duruyor babasıyla arkadaş gibi ama yinede kızar diyor sen beni sevdiğin sürece bekliyecem diyor bunları anlatırken bile gözleri doluyor babası değil kim gelirse gelsin bırakmıcam ..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o da işte babasından çekiniyor bna onun lafına laf edemem dedi.olmaz imkansız dedi...

Yorumla
    • windsound4242
      windsound4242
      +1 yıl

ilk tepkide ayrılmış senden ne diyeyim ben babası ne sölerse sölesin seni seviyorsa ilişkiniz devam etmeliydi ama sevmiyorsa böle bir engelde bırakması çok doğal.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sevmiyordu bncede

Yorumla
    • windsound4242
      windsound4242
      +1 yıl

Erkek mi yok seni gerçekten sevecek birini bul

Yorumla
    • Melooo007
      Melooo007
      +1 yıl

Ben sevgisinden eminim. Ama küçük hataları sürekli yaptığım için bitirdi. Aradim mesaj attım bitirdim kalbimden de sildim dedi ve her yerden engelledi. Arkadaşları sinirli oldugunu onlara bile olayi anlatmadigini soylesede ben artik cidden bitirdi mi diye dusunmekteyim daha olay taze erken mi konusuyorum bilmem ama bazen sevsede insan inanci kalmadiginda cevap vermiyor sanirim.

Yorumla
  • Hemsiree
    Hemsiree Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

Eğer ki erkek hatalıysa kız ayrılmışsa ve erek kızı seviyorsa bence kız hiç aramasa da ara. Benim başıma geldi sevgilimn beni aldattığını sanıp ayrıldım 1 hafta ne aradım ne sordum ama o 1 hafta durmadan mesaj attı aradı ne telefonlarını açtım ne mesajlarına cevap verdim. oılur öyle şeyler gençler sıkmayın canınızı

3
    0 Yorumla
  • rastlantı035
    rastlantı035 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Üstüne düşme mutluymuş gibi görün kendine bakım yap karşılaşırsan soğuk olma ama hala onu sevdiğini belli etme ne kadar zaman geçerse geçsin döner çünkü ona olan ilgini ve sevgini özler pişman olur.

17
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

döner yani öyle mi?

Yorumla
    • rastlantı035
      rastlantı035
      +1 yıl

evet

Yorumla
    • Lalezade
      Lalezade
      +1 yıl

Benimkide gitti hep ben sevdigimden uzerine dustum rahat birak beni arama dedi gitti doner mi?

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

19

Cevap

• wonderland01
    wonderland01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 50%
    +1 yıl

Eger iliskide senin buyuk bir hatan yoksa(yalan,aldatma vb.) ,hep sevgisini ilgiini gosteren taraf sen olduysan mutlaka pisman olacaktir o erkek.Ama 1 ay ama 1 yil sonra.kesinlikle donecektir.Gonlun rahat olsun

32
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

inşallahhhh...yok ya köpk gibi sadıktım sadece son tartışmada küfür oldu

Yorumla
    • wonderland01
      wonderland01
      +1 yıl

Sinirle olmus sonucta o da,eger gercekten seviyorsa en gec 1 aya kadar mesaj atar.Ama baska sorunlari araya girerse o sure biraz uzar diye dusunuyorum..

Benim ilk askim 1 yil sonra donmustu bana ornek vermek gerekirse

Ben sevdigimden ayrilali 9 ay olack hala ilk gunku gibi bir sevgiyle bekliyorum..Allah bize sabir versin..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

önceden bir ay hiç aramadım sonunda mesaj attım...o süreçte hiç aramadı bni aramaz da!

ama bu sefer hiç aramayacağım..kendi bilir:(ama pişman olsun dönsün

Yorumla
    • wonderland01
      wonderland01
      +1 yıl

Bende 1 ay arayla mesaj attim hep,halbuki 1 ay sabretmisim biraz daha sabretsem o atacakti ama sabredemedim.5-6 aydir hic atmiyorum bende..

Umarim kopekler gibi pisman olurlar da burdan geri donduklerini konusurz:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hiç atmadı mı:(offf...olsunlar ya inşllah arar senide

Yorumla
    • wonderland01
      wonderland01
      +1 yıl

Sinava hazirlaniyoruz ikimiz de,o da bende gercekten cok basarili insanlariz hedeflerimiz vardi.Ama o resmen kendini dusunerek beni terketti.

Yani o surecte atmamasini notmal karsiladim hep,cunku konusursak ders calisamicak,ne kadar bencilce dimi? Ben neler cektim ahh ah..Su sinav bi gecsin ne yapacak merak ediyorum..Umarim dedigin gibi olur canimm ikisi de surunur insaallahh bizde mutlulugun sefasini sureriz :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

inşallah...böyle okuyunca ylnız değilim diyorum ya:)

Yorumla
  • meltemugur
    meltemugur Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

karşısında senden daha kötüsü çıkarsa köpeklr gbi pişman olcktr

11
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

inş.

Yorumla
  • ancripso
    ancripso Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 35%
    +1 yıl

geri dönmesini beklemek hatadır. dönülmediğinde patlanası bir durumdur. pişmanlık bazen içten yaşanır. bunu hareketlerimize ve tavırlarımıza yansıtmayız.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

neye yansıtırsınız yada nasıl yansıtırsınız?

Yorumla
    • ancripso
      ancripso
      +1 yıl

sorun da bu. kimisi ömür boyu o pişmanlıkla yaşayıp gün yüzüne çıkarmaz, kimisi de gurur yapar hiçbir zaman eski muhabbete dönmez. dönünce mutlu olabileceğine inanmaz çünkü. "inceldiği yerden kopsun" cümlesini az çok biliyorsundur zaten. yani tükürdüğünü yalayan biriyse, belki döner. ama mutlu olamayacağınız garantisini veriyorum.

Yorumla
  • Dangerous
    Dangerous Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 49%
    +1 yıl

Erkek genelde çevresinde sevgili olarak gördüğü kız potansiyeli olmadığı zaman eskilere sarar.

11
    1 Yorumla
    • soprano
      soprano
      +1 yıl

Sonra ne yapar?

Yorumla
  • bilmemkim
    bilmemkim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

Oldu sen arama çocuğu gel bize ne zaman döner de...

Niye dönsün? onu arayıp sormayan kıza neden dönsün? mantıklımı?

Biliyorum çocuk dönerse ağzına edecen yazık

3
    39 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o kadar arıyordum ki..yapma etme bitirme(ki her şeyi göze almıştım)!bna küfür bile etti arama artık ne gurursuzsun bile dedi!sonunda sen misin diyen bnde sylendim...

aileler akraba diye olmadı bizim sözde onun ailesi istemem demiş o da onların ağzına baktı öyle işte

Yorumla
    • bilmemkim
      bilmemkim
      +1 yıl

Kızım bu sıpa seni resmen yarı yolda koymuş.Sen daha neyin derdindesin unut gitsin pisliği.Kusura bakma bilip bilmeden yorum yaptım.Boş ver bunu bu seni arasa nolur aramasa nolur...Ailesinin ağzıyla sevdiği kızdan vaz geçen zaten sevmiyordur boş ver kendi geleceğine bak sen.Bu durumda en iyisi unutmak her ne kadar zorda olsa en iyisi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

oyle yaptı o yuzden pişman olsun!:(

Yorumla
    • bilmemkim
      bilmemkim
      +1 yıl

Güzelim bak senin onu unutman, hayatına devam etmeni, mutlu olman onu zaten pişman edecek tek şey.Başka türlü pişman olmayacak emin ol.Bir insan bir fırsatı kaçırdığında pişman olur, eğer o konuda hala açık bir kapı varsa pişman olmaz.Ha ne olur sen başkasıyla mutlu olamazsın o da olamamıştır o zaten sana yanaşmıştır o zaman kapıyı açarsın o zaman olur.Kendine yazık etme 3 paralık adama 5 paralık değer verme.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

pişman değil gibi zaten yoksa arardı.

bende o sinirle falan merhum dedim buna senden tiksiniyorum nefret ediyorum dedim..ama o sinirle:(

Yorumla
    • bilmemkim
      bilmemkim
      +1 yıl

Şuan pişman olmayabilir ama pişman etmek senin mutluluğunda.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya zaten birbirimizi görmüyoruz gözden uzak gönül ırak derler ya..öyle olur muhtemelen

benim mutlu olduğumu bile bilmez,duymaz da..

Yorumla
    • bilmemkim
      bilmemkim
      +1 yıl

Haha :))) yok öyle bişey şuanda takiptedir her iddasına varım her iddasınaa...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

eminim takiptedir...

(g.tüyle)!:( face mace yok ortak konuştuğmuz bri yok nasıl olacak..zaten şehirler ayrı..

Yorumla
    • bilmemkim
      bilmemkim
      +1 yıl

Face mace yok, güyya ortak arkadaşımızda yok ama şu anda eski kız arkadaşımın hala dışarıda olduğunu biliyorum :)

Doğanın gereği bu, erkek iç güdüleri.İç güdüsel olarak eski bile olsa merak ederiz ve peşini bırakmayız, en kötü şeyleri biz yaptıysak bile başına kötü birşey gelmesin diye kollarız ve emin ol ortak bir irtibat noktası buluruz :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çocuk başından gideyim diye neredeyse kına yakacak..sen neyden bahsediyosn yahu:D

bni s.kine taksaydı emin ol şuan böyle olmazdık:(

Yorumla
    • bilmemkim
      bilmemkim
      +1 yıl

:D :D :D

Ya kızım s..tiret o zaman şu bebeyi be sende aa salakmısın nesin be kızım kendine yazık bak sana değer vermeyene niye bu kadar değer veriyorsun? Bırak s...tirsin gitsin o zaman kına yaksın...

Bence sen böyle bir veletten kurtulduğun için kına yakmalısın.Bide biz kendimize insafsızca hareket ediyoruz diyoruz.kızım kurtulmuşsun daha ne istiyorsun?ya evlenseydin bununla sonradn çıksaydı bu yüzü

Yorumla
    • bilmemkim
      bilmemkim
      +1 yıl

Bu arada ters tarafımdan kalktım :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

belli oluyor:)

insan işte sinir oluyor yine de..doğasında var

Yorumla
    • bilmemkim
      bilmemkim
      +1 yıl

Daha doğamızda neler neler var ama bastırıyoruz, seninde bastırman gerek boş ver bi oymuymuş erkek? O bi kızdan tekme yesinde görim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

işte onuda bn ypıcam allhn izniyle

Yorumla
    • bilmemkim
      bilmemkim
      +1 yıl

hadi inşallah (Not:Umarım bir tanıdığım değildir )

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

derken?

Yorumla
    • bilmemkim
      bilmemkim
      +1 yıl

Hadi inşallah derken inşallah sana geri dönerde sende tekmeyi basıp haddini bildirirsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tnığım derken?

Yorumla
    • bilmemkim
      bilmemkim
      +1 yıl

Ne bilim başım ağrısın istemiyorum :))

Vay kız bana şöyle dedi ben böyle yaptımda o da böyle yaptı bende dedimki vsvsvs.

Hiç çekemem valla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hayat tesbih gibidir bazen sallarsın bazen çekersin

Yorumla
    • bilmemkim
      bilmemkim
      +1 yıl

Bak şimdi içime kurt düşürdün.Çocuk Ankara veya Konya'da değil demi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok değil

Yorumla
    • bilmemkim
      bilmemkim
      +1 yıl

he iyi o zaman, vur kır parçala bu maçı kazan :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

zor gibi ya elim telefna gidip gidp geliyo

Yorumla
    • bilmemkim
      bilmemkim
      +1 yıl

Anlık düşünceni yap.Eline bir bozuk para al yazı tura at arimmi aramıyımmı diye aksi taktirde kafanı yersin :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok aramam..erkekler başkka biirileriyle görüşür mü bu süreçte:/

Yorumla
    • bilmemkim
      bilmemkim
      +1 yıl

Hmm pek iyi yorum olmayacak ama evet görüşür.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hislerim de yanıltmıyor zaten.peki eskiyi düşünür mü kıyaslar mı?

Yorumla
    • bilmemkim
      bilmemkim
      +1 yıl

O muhakkak olur.Yani örnek veriyorum şimdi bilmem kim olsaydı böyle yapardı vs. gibi şeyler aklından geçecektir.Onun eksik yönlerinde senin anıların olacak binevi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

üzüldüm.

Yorumla
    • bilmemkim
      bilmemkim
      +1 yıl

Neye üzüldün?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gerçkler acıttı:(

Yorumla
    • bilmemkim
      bilmemkim
      +1 yıl

Gerçekten boş ver kafana takma :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:(

Yorumla
    • kxabxjsjxnsbx
      kxabxjsjxnsbx
      +1 yıl

Ayrıldık aslında ona karşı güven problemlerim vardı bide onun saygısızlığı ona rağmen ayrıldıktan sonra bir hafta geçmeden mesaj attım barışalım düzeleleim vs vs kabul etmedi zamana ihtiyacımız var dedi yoruldum dedi beraber dinlenelim dedim yine kabul etmedi sonra başka kızlarla içti gezdi sonra mesaj attı bakmadım yakın bi arkadaşına da ben onu hala çok seviyorum o da beni çok seviyo biliyorum demiş şimdi de başka kızlarla konuşuyomuş pişman olsun sevgime muhtaç kalsın ilgime ihtiyacı olsun istiyorum sizce geri döner mi dönse de kabul etmem ama dönsün pişman olsun istiyorum

Yorumla
    • Omaygit
      Omaygit
      +1 yıl

bilmemkim sizinle konuşmam lazım ama nasıl ulaşacam

Yorumla
    • Omaygit
      Omaygit
      +1 yıl

Konyalimisiniz

Yorumla
  • hellboy
    hellboy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

bir erkek önce pişman olmaz...eline gelen 2. fırsata göre değişir..2. fırsat ilkine göre iyi ise pişmanlık sözkonusu değilidr...ama değilse pişmanlık başlar...

8
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

off ...arasın kapımda yalvarsın,köpeğim olsun istiyorum!

Yorumla
    • hellboy
      hellboy
      +1 yıl

böyle bekleyerek zor kapında köle olur...onun eline 2. fırsat geçmeden önce onu çıldırtmalı..ve onu görmezcden gelmelisin. ki senin artık dikkat çeken ve ulaşılmaz biri oluğunu tekrar farkettin..yada şöyle düşün...artık ona ilgi duymadığını hayatının normal ve güzel olduğunu görsün...ki eminim şmdi o öyle yapmaya çalışıor ki senin dikkatini çekip kendini eşsiz zannediyordur..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nasıl bu kadar emin olabiliyorsun..en bir ay boyunca aramadım(o da aramadı ki aramaz)snra bn dayanamadım mesaj attım..ama bu sefer bnde aramam artık

bi çare?:/

Yorumla
  • akaminko
    akaminko Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

bir bayan seni hiç aramazsa ona döner misin? (ise sorun)

hayır dönmem niye döneyim ki

"zor günlerinde desteği olmayanı güzel günlerine bulaştırmayacan yoksa eline yüzüne bulaşır"

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu benim için geçerli söylediğin!

eline yüzüne ..g.tüne bulaştıran o oldu!

Yorumla
    • akaminko
      akaminko
      +1 yıl

g.tünede bulaştırması enteresan,delikanlı adam g.tüne başına bulaştırmaz hiç yakıştıramadım doğrusu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anlatsam da anlatamam ki...offf çok sinir ediyor bni öyle işte

Yorumla
    • akaminko
      akaminko
      +1 yıl

sıkma canını "bırak gitsin dönerse senindir"

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • boşsayfa
    boşsayfa Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

seviosa basndan beri pişmandr ve elnde sonunda pes edip geri döner ama her erkek seviodr die bsy yok :)

5
    0 Yorumla
  • Crixus07
    Crixus07 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Erkekler bu konuda daha cok gurur yapar...Mesela ben 3 yıllık askımı kaybettım..askımdan oluyorum. Ama asla aramayacagımm bu kadar

4
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aşkta gurur olmaz..o zaman bakarsın öyle

Yorumla
    • Crixus07
      Crixus07
      +1 yıl

oyle bı olur kı...Daha once bı kere gururumu yenıp konusuyum dedı tersledı havalara gırdı..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben aradım diye gurursuz oldum..sittin sene aramam artık!

Yorumla
  • emsalsiz-47
    emsalsiz-47 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

erkek sizden daha cok kahrolur pişman olur ama hep sizin aramanızı bekler gururuna yediremez bu böyle

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben çok aradım..arayınca da gurursuz ,kişiliksiz oldum..snra dayanamadım bnde ağzıma geleni söyledim aramam artık.

Yorumla
    • emsalsiz-47
      emsalsiz-47
      +1 yıl

arama boş ver

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen.

Yorumla
    • Maskelibalon
      Maskelibalon
      +1 yıl

Haksızsa bile aramaz mı yani? Neyin gururu ki bu? Haksızlığın gururu mu?

Yorumla
  • denizali
    denizali Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Önemli olan dönmesi gerekip gerekmediği... bir başkası için giden adam dönse ne olur dönmese ne olur hatta dönmesin mümkünse

5
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ailesi yüzünden bitti...ailesi önce geldi bna elimi bırakma diyen b.k...yüz üstü bni bırakıp gitti.Pişmn olsun..üstüne bn pes etmediğim için aradım durdum...ama gurursuz kişiliksiz olan ben oldum

Yorumla
    • denizali
      denizali
      +1 yıl

Farketmez benimki sadece bir örnekti.. haketmeyen insan dönmesin zaten yoksa insanın aklı karışır yine duygularıne yenik düşer ama değişen bir şey olmaz yine seni hak etmez yine seni hak etmez yani kendimden biliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

doğru bak.

Yorumla
  • shery18
    shery18 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 35%
    +1 yıl

kişiden kişiye degişir ama % 90 hiç bir erkek geri dönmez. tükürdüğünü yalamazlar..

1
    2 Yorumla
    • soprano
      soprano
      +1 yıl

Yok ya ben hep dönenleri gördüm

Yorumla
    • Çiçk88
      Çiçk88
      +1 yıl

Tükürdüğünü yalamak erkek için de kadın içinde kötü bir tabir
      Bende dönenler gördüm yıllar geçse de dönünce bişey ifade etmeyenleri de kimi zaman tekrardan çok sevip devam edenleri de

Yorumla
  • Loquace
    Loquace Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

Yalnız kalınca aklına gelirsin, dönmek ister ama ne faydaaa

3
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

düşünmüyordur bence

Yorumla
    • Loquace
      Loquace
      +1 yıl

düşünür düşünür en kötü ilişkisindeki kızı bile düşünür

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

diyosun?

Yorumla
  • Aydınlı009
    Aydınlı009 Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.

evet mümkün sevmişse. bi bayan asla donmemeli agırlıgını bozmamalı. ha yok illa denemek istersen şansını ara gitsin be .. :)

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

onu çok yptım aradım sürekli aradım olmaz dedi...sonuç o küfür etti bende küfür ettim bitti

ama pişmanım

Yorumla
    • Aydınlı009
      Aydınlı009
      +1 yıl

ee daha ne uzatıyosun.. takıntı yapma :) cogu bayan arkadaşda aynı problem biri olmaz onlar olması ıster ıster ıster. biri olur bu sefer kızlar istemez :) insanlar garip

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen öyle

Yorumla
  • bay_yellow
    bay_yellow Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

onun için maddiyat biraz önemliydi bende yalan söylemek zorunda kaldım sonunda itiraf ettim benden ayrıldı cok seviyorum oda bana karşı öyle ne yapmalıyım yardım edin lütfen :(

2
    0 Yorumla
  • kiimsee
    kiimsee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Beni eklesene bende benzer bişey yaşadım dertleşmek isterim açıkçası benim gibi birini bulunca

1
    0 Yorumla
  • turkishkebap
    turkishkebap Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

ne zaman pişman olur bilinmez ama pişman olunca geri döneceğinden emin olabilirsin :[]

2
    0 Yorumla
  • mamuli
    mamuli Takip Et
    Guru Yaş: 52
    +1 yıl

daha iyi biriyle yim zanneder ama yanıldığını anlar ama ozamanda iş işten geçmiştir

5
    0 Yorumla
  • can19
    can19 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

pişman olup olmayaçagını bilemem ama dönecekse döner

2
    0 Yorumla
  • merimeri
    merimeri Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Baskasında aradgı seyı bulamayınca sana gerı doner

5
    0 Yorumla
  • BlackHawk10
    BlackHawk10 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

bir kızı bitirmişsem dönmem...

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o da bni bitirdi işte

Yorumla
    • BlackHawk10
      BlackHawk10
      +1 yıl

link

Yorumla
  • alcopon
    alcopon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

karakter meselesi kişiye göre değişir eminol buna

3
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o hayatta gelmez o zaman...pişman da olmaz

Yorumla
    • alcopon
      alcopon
      +1 yıl

bikaç gün acı ceker sonrasında unutursun takma kafanı gururunu ayaklar altına alı sende arama derim tabi bu senin kararın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

3 gndr aramıyorum

Yorumla
    • alcopon
      alcopon
      +1 yıl

arama tavrını koy unutma kaçan kovalanır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok aramam artık.ona beni sakın arama dedim (ki aramıyordu da :))neyse

Yorumla
    • alcopon
      alcopon
      +1 yıl

helall

Yorumla
  • -NickFukarası
    -NickFukarası Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

burcu ne genelde pişman olmaz.

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yengeç

Yorumla
    • -NickFukarası
      -NickFukarası
      +1 yıl

kafası çalışmaz yangeçlerin sıkıntı yapma olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çalışmaz derken?döner mi yani..yoksa ne yaptığnı bilmez pişman olur döner mi?

Yorumla
    • -NickFukarası
      -NickFukarası
      +1 yıl

salakdır yani döner dönmemeyi akıl edemez için rahat olsun max 1 hafta :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben 1 ay aramadım bu herifii..sonra dayanamadım aradım ..o sürede bile aramadı bnii

Yorumla
    • Bulut4402
      Bulut4402
      +1 yıl

Peki başak burcu gelir mi

Yorumla
    • Paradok_s
      Paradok_s
      +1 yıl

Kova erkeği nasıl olur

Yorumla
    • Özgeninbeyni
      Özgeninbeyni
      +1 yıl

terazi gelirmi peki

Yorumla
  • Aizat
    Aizat Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Canım aynısın ben yaşadım

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

yeni birini bulamayınca pişman olur

4
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok arıyormuş zaten bunu bile dedi bana o derece...o kadar arıyordum ki..yapma etme bitirme(ki her şeyi göze almıştım)!bna küfür bile etti arama artık ne gurursuzsun bile dedi!sonunda sen misin diyen bnde sylendim...

Yorumla
  • acher
    acher Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

simdi nasilsin? unutdun mu onu? ne kadar sure

0
    0 Yorumla
  • bsrbs
    bsrbs Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Döndü mü merak ettim?

0
    0 Yorumla
  • Sütdilimii
    Sütdilimii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

canı isteyince..

1
    0 Yorumla
  • esmanurrr57
    esmanurrr57 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

döndümü?

0
    0 Yorumla
  • Ayşosss
    Ayşosss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Dönsün ya 😩😩😩

1
    0 Yorumla
  • cappy34
    cappy34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

üzüldükleri zaman

2
    0 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler ne zaman pişman olup sevgilisine geri döner?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler ayrıldıktan sonra ne zaman pişman olur ne zaman geri gelir? 14 cevap verildi
Erkekler ne zaman pişman olur ve geri döner? 116 cevap verildi
Erkekler ne zaman pişman olur ve geri dönmek ister? 9 cevap verildi
Bir erkek ne zaman pişman olur ve eski sevgilisine geri döner? 9 cevap verildi
Erkekler ne zaman pişman olur geri dönmek ister? 21 cevap verildi
Erkekler ayrıldıktan sonra ne zaman pişman olup geri döner? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨