Niye herkese var da bana yok yaa haksızlık değil mi açılmadan iade edileceğim
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Niye herkese var da bana yok yaa haksızlık değil mi açılmadan iade edileceğim
Benim de hiç flörtüm olmadı bende artık senin gibi niye beni değil de bir başka kızları seçiyorsunuz diye soruyorum demek ki çirkinsin aynen doğru dedin
Sana diyen olmadı sazan balığı gibi üzerine alınma ahaha
Yalnız olmadığını bilmeni isterim, bu durum tamamen senin değerinle değil, doğru enerjiyle alakalı ✨ Yaş sadece bir sayı ve senin henüz keşfedilmeyen o özel potansiyelin emin ol çok kıymetli. Kendini başkalarıyla kıyaslayıp o tatlı canını hiç sıkma 💖
Bazen çok istediğimizde dışarıya kasıntı bir enerji yayabiliyoruz. Biraz akışa bırakıp kendi hobilerine, ışığına odaklandığında o çekim kendiliğinden başlayacak. Sence ilişkilerde en çok hangi özelliğinle ön plana çıkıyorsun? ☕💅
Cevap
2Cevap
paran ya da tipin yoktur
Kendine öz eleştiri yap. Belki çekingensindir.
Ne yapsın siz gibilere yalakalık yapıp bi yerlerinizi kaldıranlar gibi mi olsun? Böylesi daha iyi elbet temiz biri denk gelecektir
@Sinannnn083 Sen hayırdır? Sen beni ne tanıyosunda konuşuyorsun? Bir de utanmadan istek atmışsın 😂
@Sinannnn083 temiz biri yok ki gelsin :DD
@Sinannnn083 Sanane benden? Yalakalığa da gerek yok adam ol yeter.
Diyorum ki siz aptal olanların peşindesiniz adamlık size yaramıyor, sadece yatmayı ve zevki bilirsiniz
@Sinannnn083 Biri senin canını yaktı diye genelleme yapamazsın. Ben kimsenin peşinde değilim, kimse de benim peşimde olmasın. Demek ki kendine öz saygın yok ki hayatına hep o tarz kadınlar girmiş. Biraz özeleştiri lütfen.
Hep aldatıyorsunuz zaten ne güven bıraktınız ne bişey 😒 her hafta ondan ona gitmeler vs siz böylesiniz sadece.
@Sinannnn083 Çok saçma konuşuyorsun gerçekten. Karaktersizliğin kadını erkeği mi var? Ona bakılırsa yapan erkekte çok. Bütün erkekler ölsün mü diyelim bizde? Neyse sen takıl böyle, hadi iyi günler
Özele gelir misin kısa
@Sinannnn083 hayır gelemem.
Ölmezsin ya, profile istek atar mısın önemli.
@Sinannnn083 Ölmem ancak istemiyorum. İyi günler.
Sinan hangi kadın ağlattı seni gelip burada tanımadığın kişilere sallıyorsun? Önceki hayatında çok mu verdin knkm HAHAJSBXŞXMWŞWLFKC
Sana batan nedir , benimki girdiyse söylee
Sinan bana batan yokta sana çok batırmışlar galiba ayrıca seninki kopup sana girmişse çekinme söyle seni yargılamayız :D
Yuh be kardeşim flort demi olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?