+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : Hayatın içerisin de iyi kötü güzel çirkin ne varsa bizler için var önemli olan insanın kendisine olan inancı güveni kaybetmemesi şartlar neyi gerektirirse gerektirsin insan kendisine, sarılmalı çünkü dünyada iken en çok bizim bize ihtiyacımız olacak umudunuzu yitirmeyin olumsuz düşüncelerle enerjinizi tüketerek yaşama sevincini kaybedersiniz aksine olumlu düşünerek pozitif olmaya bakın geçmiş ve gelecek insana göredir, şu an içinde bulunduğunuz ana odaklanarak yaşamdan yüz çevirmeyin geçmişe sünger çekerek sil baştan yapıp yeniden başlayın sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını bilin ve o şekilde hareket etmelisiniz nefes aldığımız sürece, umut var demektir bunun bilincinde olarak davranın dik durarak esas bir duruşla yaşamaya devam etmelisiniz..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHemcinslerin teklif eden erkekleri itin gtune sokup sokup çıkardıkları, ulu orta kepaze ettikleri için de erkekler artık kolay kolay yanaşmıyor özellikle de güzel kızlara. Egolarını kabartmak yerine uzak durmayı tercih ediyorlar. Bundan ötürü olduğunu düşünüyorum ama 25'e kadar bir kişi bile etmemesi abes sonuçta benim gibi arsız olanlar da var ben beni ahlaksızca reddetse bile herkesin içinde elalemi hiç takmadığım için umrumda olmazdı. Belki de o kadar güzel değilsindir bilemedim tuhaf.
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel degilim diyelimki abi yinede güzel cirkin farketmeden herkesin sevgilisi oluyo ya da teklif edeni. Mesela bugun instagramda geziyodum bir engelli hanimefendi gördüm benim yaşimda yeni evlenmiş gözünde ve yüzunde problemi var ama eşi gayet yakışıklı yani güzellikle çok alakalı degil demekki. Ben her konuda kısmetsizim zaten
- +1 yıl
İşte dediğim gibi hemcinslerin yüzünden rencide olmaktansa uzak durmayı tercih ediyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bir tanışma teklifidir. Neden böyle bir teklifte bulunduğuma gelince yazdığın şeyleri iyi anladım ve hoşuma gitti o yüzden tanışmak istedim. Özellikle hemen sevgili olmak değilde kalp ısınması konusu gayet güzel 👍
Eger tanışmak istemiyorum dersen sorunun cevabını vermiş olurum olur tanışalım dersen sorununu çözmüş olabiliriz. Yani win win durumu 😎😎
09 Yorumla
Soran+1 yılYaşın büyük
Cevap sahibi+1 yılGerçek yaşım değil ve 25 yaşa uygun bir yaşta olduğum için tanışma teklifinde bulunmuştum. Ayrıca yaşımdan dolayı kabul etsen bile bu bir tanışma teklifi belki başka bir sebepten dolayı kalp ısınması olamayacak.
Soran+1 yılYaşın kaç
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim vaz geçtim arkadaş olmayalım. Çünkü yazmandan pekte arkadaş olmak için uygun biri olmadığın kanısını uyandırdın bende.
Soran+1 yıl😂😂😂 yasın büyük dedim diye mi. Arkadaş olmak icin sormadim ki zaten merak ettigim icin sormustum
Cevap sahibi+1 yılEvet, yaşımı sormadan hemen büyük dedin.
Soran+1 yıl36 ila 45 arası yazıyor. Bu da benim icin büyük bir yaş
Soran+1 yılYazanın Doğru oldugunu düsünerek cevap verdim
Cevap sahibi+1 yılBilgi işlem çalışanı olarak sosyal medyada hiç bir zaman gerçek bilgilerimi kullanmam ve sanada tavsiye ederim.
Olur o kadar acele etme bu işler aceleye gelmez sevmek önemlidir ve sevilmek de düzgün olsun doğru kişi olsun frekans uyum olsun ten uyumu olsun dürüstlük olsun sadakat olsun gerisi gelir seveceğim birisine aşık olacağın birisini bulacağına eminim kendini zorlama derslerine ver
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız düşürebilen Erkekler, seks yapacak kız ararlar. Çünkü piyasa, seks yapan kızlarla dolu olduğu için; talep görmezsin. Seninle ancak, ciddi düşünen birisi sevgili olur. Bunun için de sana aşık olması lazım. Belli ki benim gibi, itici birisin. Çünkü, benden de kimse hoşlanmıyor. Ama ben, tipsiz olduğumu kabul ettim. Sen de kabul etmelisin. " İltifat alan birisiyim" demek, ancak kendine bom boşa moral depolamaktır.. Erkeklerden farklı olarak, kızlarda çirkin şansı diye bir şey vardır.. Yani o kadar umutsuz olma, erkek avcısı olmayı öğren. Erkek avcısı, kız arkadaşların illa ki vardır. Onlardan, ders al.
17 Yorumla
Soran+1 yılAma güzelim. Niye çirkinim diyimki. Zaten şasıriyorlar nasıl yok diye
Cevap sahibi+1 yılVallah, güzel olduğunu sanmıyorum. Olsan, seni havada karara kaparlar..
Soran+1 yılTamam hadi çirkin olayım senin için
Cevap sahibi+1 yılÇirkin şansı iyidir ama. Erkek avcısı kız arkadaşlarından, ders al
Cevap sahibi+1 yılCesareti olmayan erkekler, güzel kıza yürümezler. Onlar zaten, kimseye yürümüyor. Yakışıklı iseler, çirkin kızlar onları tavlıyor. Yokluklarına denk gelince de tiplerine bakmıyorlar. Zira her erkek, seks yapmak isterken; her kız istemiyor.
Cesareti olan yakışıklı erkekler ise, güzellere yürür ve yürüyor da.. Ama çirkin erkekler, kadınlar yoklukta olmadığı için; ancak parası varsa prim yapar. Oysa Kİ Türk kadınları, erkekler kadar istekli olsa; çirkin erkekler de pay alabilirdi. Ama değil maalesef... Çirkin erkekler de kendini mesleğine verip paralarıyla hakim oluyorlar. Bu işler, böyle..
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal ortamin olmamasi demek degilki sevgilim olmayacak veya olmadi. Simdi okuyorsun ve bence guzel bir sey once oku bir okulunu bitir ve diplomani eline al. Ondan sonra gel sevgili bul. Inan su anda sevgilin olsun okul falan umrumda olmaz hele de cok asiri asik ol dunya umrumda olmaz onun icin bence once okulunu bitir sonra sevgili edinirsin kendien
02 Yorumla
Soran+1 yılSon sınıfım zaten. Bizim sınıftakilerin cogunun var ama derslerdede basarılılar onunla alakası yok bence
- +1 yıl
Benim yasadigim tecrubeyi aktardim. Yani daha dogrusu arkadaslarimin cevremin yasadigi tercube. Eger sen hem aski hem okulu idare edebilirsen oke ama edemezsen olmaz. Suda var ben yine diyorum herzamanda diyecem once okul okuyro isen ask herzaman gelir
Geçin bu ayakları.
Teklif alınca o ego ile bu çocuğu nasıl reddederim ayağına girişiyorsunuz...
Sonra reddettiğiniz erkeğin peşine dolanıyorsunuz.
Bunlar bayatladı ablacığım...
01 Yorumla
Soran+1 yılTeklif eden yok. Olsa da kalbimin ısınması lazım ısınırsa neden reddedeyim. Sevmedigim birini kabul edemem sonuçta
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende ona bakarsan dışarıdaki teyzeler bana " seni alan yaşadı, esin çok şanslı olacak " demişlerdi. Daha ne alan ne de görücüye gelen var.
00 Yorumla Gizli üyesin sen baştan iliskiye kendini kapatmışsın hayata bu şekilde devam et
01 Yorumla
Soran+1 yılVallahi burdaki sapıkca mesaj atanlarla uğrasamam. Sen erkek oldugun icin bilmiuorsun ama gizli olmadan yorum yaptigimda bile bir surü sapıkca mesaj geliyor
Ya çirkinsin ve söylediğin kadar iyi değilsin ya da erkeklerin haddinden fazla efor sarfetmesini istiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılEvrenin sana gönderdiği fakat okumadığın mesajı söyleyeyim :
Seni şanslı olanlardan kıldım.02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Kalitelisin, anla işte.
+1 yılAcınacak bir durum yok fırsat olmamıştır. Hiç ilgi gösteren ollmuyor mu sana?
08 Yorumla
Soran+1 yılIltifat eden oluyor ama yürüyen yok
- +1 yıl
Demek ki senden pas alamıyorlar.
Soran+1 yılGüler yüzlü davranıyorum eğer begendiysem yani baska ne yapıcam ki ama zaten begendigim biri olmadı pek. Arada oldu ama onlarinda hep sevgilisi vardı bende o yuzden kendimi geri çektim.
- +1 yıl
İşte o yüzden diğerlerini sepetlemişsin. Napıyosun şimdi
Soran+1 yılNapıyosun simdi derken
- +1 yıl
Keyfin nasıl? Değişen bişey var mı manasında sordum
Soran+1 yılDeğisen bisey yok zaten 2 günde ne degisebilir ki hep evdeyim. Pek arkadasim yok dısarı çıkacagim. Ancak üniversiteye gidiyorum orada da stajdan felan hiç bir seye zaman olmuyor
- +1 yıl
Anladım. Konuşmak ister misin biraz
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılKültür sanat grupları yok mu?
ya da sosyal medyada gruplar var onlara katılın ordan belki telif eden olur.
Yaş kriteriniz var mı?00 Yorumla
+1 yılbenimde olmuyor belki bir yasdan dolayi mi dicem yasitlarima bakiyorum bol bol sevgili yapiyor ulan kim hakkimi yiyorsa varya ne diyeyim😂😬
00 Yorumla
+1 yılBenimde hiç olmadi sebebini bende anlamadim sanirim beni begenmiyorlar
02 Yorumla- +1 yıl
Ne okuyorsun bu arada
Soran+1 yılDiş hekimliği
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynıyız asko güzeller olarak böyle ceza çekiyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel tanışalım desem cevap vermeye tenezzül edeceksin sanki de. Laf olsun diye soru soruyorsun.
022 Yorumla
Soran+1 yılTamam da burdan istemiyorum zaten. Burdakiler daha cok cinsellik icin yazıyorlar
Cevap sahibi+1 yılHatun önyargili olma
İyi ve kötü her yerde var
Burası da dışarısı gibi
İyi de var
Kötü de var...
Nereden biliyorsun benim cinsellik peşinde olduğumu?
Belki sevgiye sevilmeye açım
Belki sokak iti gibi
Belki senden daha fazla...
Bunu düşündün mü mesela hiç?
Cevap sahibi+1 yılDüşündün mü dedim?
Cevap vermeye tenezzül bile etme.
Sonra da neden sevgilim olmuyor de...
Kibirinden olabilir mi mesela?
Soran+1 yılİmdattt kurtarın beni 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNe okuyorsun sen?
Soran+1 yılDiş hekimliği
Cevap sahibi+1 yılTıp demeni beklemiştim çünkü senin gibi tuhaf bünyeler Tıp tan çıkıyor ekseriyetle
Soran+1 yılAllah allah bana önyargilı diyene bak. sırf seninle tanışmadigim icin tuhaf biri oluyorum nedense
Cevap sahibi+1 yılBu yaşıma dek görüp tecrübe ettiğimi söyledim ben yavrum. Benimle tanışmadığın için değil, tutarsız dengesiz hayatta ne istediğini bilmeyen kadın profili çizdiğin için dedim onları yavrum
Soran+1 yılEvet bunu burdan anlabilirsin zaten özelliklede 2 kelime yazıdan hemen cıkarabilirsin. Kahin misin yoksa sen
Soran+1 yılYaşın kaç
Cevap sahibi+1 yılMüneccim boku yedim.
Ondan biliyorum
Kaç lazım sana yavrum
De hele bir
Soran+1 yılSöylemedigine göre yaşın buyük demekki.
Soran+1 yılEvde kalmışsın. Bu tavırla kimse seni almazki zaten böyle atarlı dırdirci birini
Cevap sahibi+1 yılOlgun erkek sever misin yavrum Sen?
Ben taze çıtır kadın seviyorum da
Soran+1 yılYok ben yaşlı sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşlı sevmem tabi ama olgun erkek sev
Seni kucağına alıp kedi yavrusu gibi okşayıp koklayıp öperek sevmesini bilen erkeği sev...
Soran+1 yılTamam öyle yaparım
Cevap sahibi+1 yılSever misin sen kedi yavrusu gibi okşanıp koklanıp öpülerek sevilmeyi?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılNasıl seviyorsun peki sen?
Tarzın nedir tam olarak sevilmede?
Cevap sahibi+1 yılNedir tarzın?
Sosyal ortam şart. Yoksa işin zor. Görücü usûlü gidersin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Biraz güler yüzlü ve sosyal ol. Gülümsemeyen hatuna erkek korkarak yaklaşır
00 Yorumlamesajın alındı :) evet taliplileri bekliyoruz ama önce kendinden bahsetmelisin biraz..
00 YorumlaCnsel ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman yardımcı olurum
00 Yorumla
+1 yılFazla seçicisindir ya da imaj degiştir dikkat çeker
00 YorumlaSanırım dışardan , kesin sevgilisi var ya da soğuk bir kişilik gibi görünüyor olabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılAynı durumda bir arkadaşım vardı. Deodorant kullanmıyordu aşırı ter kokuyordu, her şeyi süperdi ama bu vardı. Deodorant kullanıyor musun ve koltuk altı kıllarını epilasyon.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki de , kokuya tahammulum yok. Her gün duş alır roll on ve deoderant kullanırım
+1 yılşimdi burdan birisi sana teklif etse kabul etmezsin yok sanaldan olmaz muhabbeti olur. ordan olma burdan olmaz nerden olacak eğer sosyal ortamdan istiyorsan o zaman sosyalleş
08 Yorumla
Soran+1 yılBurdakilerin cogu cinsel amaçlı yazıyor cünkü o yüzden kabul etmem. Sosyallesmeye zaman ve param yok
- +1 yıl
cinsellik amaçlı yapmayanlar da var ama bizim kızlarda nedense interneti küçümseme var. normal hayatta bir kez dönüp ikinci kez bakmicam kişiler burada adam seçiyor. yok dostum o zaman öyle kalırsınız
Soran+1 yılÇok Nadir o kisiler. Insanlar kendini sosyal medyada daha farklı gösterdigi icin olabilir mi dedigin? Ayrıca benim kücümsedigimi nerden çıkardın.
- +1 yıl
öyle çünkü bütün kızlarda var bu
Soran+1 yılTüm erkeklerde aynı o zaman sadece cinsellik icin yaziyorlar
- +1 yıl
ben şu anda cinsellik için mi yazdım
Soran+1 yılBen Şu an seni küçümsedim mi
Soran+1 yılBen senin genelleme yapmana örnek vermek icin yazdım dedigimi
Gizli Üye(18-24)+1 yılAh ah bende öyleyim son senem olmuyor sosyal ortam olmadığı için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ben çıkma teklifi ediyorum benimle çıkar mısın?
00 YorumlaBenimde oluyor ama hiç güven yk kimseye bi bakıyorum ayrılmişim çünkü erkeklerin gözü dışarda bende bu durumdan cok şikayetciyim ama illaki bi nasibin vardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin çok sosyal ortamı yok çok sosyal ortamı olanlarda zaten belli yiyici tayfa boş ver
00 Yorumla
+1 yılBenim de 25 yaşına kadar hiç olmadı 26 da akrabam ile bir şeyler yaşadık sonra yarı yolda bıraktı beni
00 Yorumla
+1 yılÇevremdeki arkadaşlarına değinsene konuyu, bulurlar birisini
00 YorumlaAradığın değil hiç hesapta yokken karşına çıkanlar mutlu eder sal gitsin
00 Yorumla
+1 yılBende 24 yaşındayım bu zamana kadar sevgilim olmadı benimde
00 Yorumla
+1 yılÇirkin veya şişman mısın? Doğru söyle
010 Yorumla
Soran+1 yılDegilim. Mesela gecen gün kedi seviyodum gece karanlıkta bir tane kadın gelip yanıma ne kadar güzelsin karanlıkta bile ay gibi parlıyorsun dedi. Sürekli iltifat alırim ama kimse etmiyor teklif benim begendigimde yok. Çok kısmetsizim sadece sevgili konusunda da degil zaten her konuda😔
- +1 yıl
Ee soruyu neden gizli sordun o zaman? Bir foto koy yorumlayalım at parçası 😇
Soran+1 yılNasılım diye sormadim ki. Neden sevgilim olmuyor dedim. Ayrıca sadece güzel olanlarin mı sevgilisi oluyor güzellik göreceli bisey
- +1 yıl
Güzel ve çekici olanlar genelde daha rahat sevgili buluyor.. Acı ama gerçek
Soran+1 yılO zaman herkes yalan söylüyor bana çünkü ben bulamiyorum
- +1 yıl
Tabii o da yeterli değil sadece. Nerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
İzmir olsaydı bir kahve ısmarlayayım diyecektim 😅 ama İstanbul 'da da sevgili bulamıyorsan harbi çirkin olman lazım ya. Kaldı, ki çirkinler bile bulabiliyorrrr
Soran+1 yıl🥲🥲🥲 hep evdeyim belki o yüzdendir. Pek arkadasim yok üni okuyorum ama sosyal ortam pek olmuyor diş hekimliginde.
- +1 yıl
Oo hekim olacaksın bir de 😍 Instagram kerembahadir35, ekle benii
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkinsin demek ki erkek halimle ben bile alıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes cok güzel bir ben cirkinim zaten
- +1 yıl
Bilmem görmedim
lisedekileri neden reddettin ki
01 Yorumla
Soran+1 yılBegendigim ve anlasabilecegim kisiler degildi
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Adım atman gerek erkeklerde çekinebiliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin oldugunu dusunuyor olabilirler
00 Yorumla
+1 yılBu işler daha çok şans işi gibi.
00 Yorumla
+1 yılya da çok ters görünüyorsun
00 YorumlaElbet olacaktir bir zamanı vardır onunda
00 Yorumla
+1 yılBenimde yok, amaaaan gerekte yok..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Cekiniyor olanilirler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen edeyim ya da sen bana et teklif
00 Yorumla
+1 yılhangi şehir bebeğim, destek olurum sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bende 33 yaşındayım hayatımda hiç sevgilim olmadı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıle instan felan yokmu flört vs
04 Yorumla
Soran+1 yılInstagramim var ama flörtüm yok
- +1 yıl
yazan yokmu mesaj atan vs
Soran+1 yılPek yok. Yani arada yaşlı amcalar atıyor. Onlara da tabiki cevap vermiyorum. Instagramda mesaj atilmayan tek kız olarqk tarihe gecicem galiba
- +1 yıl
sen bana yaz instanı ben yazarım sana ya tek derdimiz bu olsun sdfgsdfgs
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu yaşa kadar hıc sevgılın olmadımı
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı
+1 yılsevgili olunmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğulur mu😂
- +1 yıl
hayır sevgili dediğin insan karşına çıkar
Soran+1 yılBenimde sorunum çıkmaması
- +1 yıl
zamanı değil demek ki
+1 yılVardır da sen begenmiyondur
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ki
- +1 yıl
Tm gel benimde sevğilim yok kafamiz uyarsa arkadaş olalim
Kizlar hemen bulur halbuki
04 Yorumla
Soran+1 yılBen hariç
Soran+1 yılYok vallahi hiç kimse yazmıyor. Bakıyorum ama koşan yok benim begendigimde yok
+1 yılGüzellik algılarını uymuyorsun dur
03 Yorumla
Soran+1 yılİltifat alıyorum diyorum sürekli. Ki sanki her sevgilisi olan cok mu güzel. Güzellik göreceli bir sey
- +1 yıl
Olur ozamann zamanla çok kafaya takma
+1 yıl... ?
00 Yorumla
+1 yılÇünkü sosyal medya var
00 YorumlaKismet ne diyecen takilma buna pek bence
00 Yorumla
+1 yılKismet
00 Yorumla
+1 yılOlurum ben 🤍
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı. Aynı ben gibisin
00 Yorumla