18 yasindayim, saygili duzgun bir cocugum ama neden hic kizlar beni istemiyor?

Arkadaşlar ben 18 yaşında saygılı uzun boylu ama biraz şişko ama göstermiyorum boyumdan dolayı biraz centilmen tipim iyi derslerim fena değil ortanın bir tık üstü gelirimiz ama bugüne kadar sanal hariç hiç sevgilim olmadı daha doğrusu liseye geçtikten sonra kızlarla bile çok konuşmadım neden yav neden abi kötü it puşt nerede hepsi en düzgün kızlarla sevgili olmuş abi bu düzgün derken yani güzel kötü huyu olmayan vs abi neden böyle oluyor valla kendimi sıqıxem ne lan bu aw ben diyorum ki kendim evlenmeden hiçbir şey yaşamamışım adam akıllı bir kız bulurum kafa dengi iyi bir kız falan ama yok herkes bir şeyler yaşıyor ulan 18'den önce bir şey yaşamak ne biz mi çok saygılı terbiyeli sütten çıkmış ak kaşığı yoksa onlar mı çok şey yani ne bileyim

Güncellemeler
2 ay
Lisede bok gibi bi lise zaten beni annem lgs ye zorla götürmüştü ilk girdiğimiz sozelde sabah poğaça aldığımız için onları yemek için erkenden çıkmıştım soruları falan bırakıp şuanda zaten okulda en iyi falan im herhalde tyt 100 110 bandında ayt 70 bandında sayısalım hedef hacettepe
18 yasindayim, saygili duzgun bir cocugum ama neden hic kizlar beni istemiyor?