ya ben üniversiteyi ynei bitirdim şu an staj görüyorum hastanede 22 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç istemeye gelen olmadı bende bi sorunmu var anlamadım ama psikolojim bozuldu görünüş olarak herkes tarafından beğenilen biriyim kapalıyım bildiğin ev kızıyım.. öyle bi sosyal yaşantım ne bilim içkim falan yoktur ... dinimlede aram iidir ama gel görki bütün bunlar bende olmasına rağmen isteyen yok... takıntımı yapıyorum yoksa ciddi bi durum mu sizce
Cevabın nedir?
Bende 21 yasindayim ayni senin durumundayim ama calisiyorum ondan sonra direk eve geliyorum pek fazla turkde gelmez benim calistigim yere hic sosyal de degilimdir benimde hic talibim olmadi bende gorucu usulu ile evlenmek istiyorum annemin babamin rizasi olsun istiyor benim yasitim 3 kiz kuzenimde var bakalin kim once evlenecek diye annrmle resmen iddiaya girdik ama gecenlerde annemle ilk defa bir yere oturmaya gittim bende agzimi acmam hic konusmayi sevmem ordaki kadinda surekli bana bakip duruyo ben utandim resmen sonra bir anda pat diye kadin biz senin gibi birini ariyoz abim yalniz fransada dedi ben bir garip oldum annem yolda giderken soruyo ne diyorsun veriyimmi seni ona diye ben oglanin yuzunu gormedim ben direk anne ben senden ayrilamam almancayi zor ogrendim birde fransizcayimi ogreniyim diye sayistiriyorum ben aman herseyi zmna birak hayirlisi ciksin degerini bilen cunku bu devirde bosanmalar okadar arttiki insan korkuyo
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
kızım yaşın kaç daha ya bu kadar mı erkek düşkünüsünüz... hem hangi devirdeyiz istemeye gelenlemi evleniceksin yoksa sevdiğinlemi ? hayret bişeysiniz valla ...bırak hayatını yasa stajını bitir işe basla hayatı öğren sonra koca bul kendine kopun gidin ya :@
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka erkek düşkünlüğüyle... bu zamanda sevgiden bahsedilmez
arkadaşım sacını ac dıyenlere şiddetle karşı cıkıyorum sakın böyle bır hata yapma benim için bir kadının kocasına verecegı en büyük bir hediye onun tertemiz kimselerin görmedigi sacları ve vucut hattı dır bak sana bı tavsıyem var benım dayımın oglu var eger gönlun ısterse seni onunla tanıştırayım oda evlenecek kapalı bır kız arıyor istanbul universitesinde güvenlik amiri adamın tipide var yakışıklı yani :) buyur sana talip cıktı ne dıyorsun :) ama sakın sacını ac dıyenlere bakıp da öyle bır hata yapma bızım aılede dın edep görgü önemlidir :) özelden mesaj atarsın yenge :)))))) mehmet ali abimle tanıştırayım seni :)
11 Yorumla
Açıkçası kız arkadaşlarımdan biliyorum okurken bile istemeye gelindiğini duymuştum çok güzel olmayanlarının bile . Ama şimdi sen kimse istemeye gelmiyor diye üzülme bunun sebebi ben bu kıza göre değilim bu kız beni aşar olayı da olabilir ve ilk istemeye gelenle de sanki başka erkek yokmuş gibi birşeyler düşünme daha çok gençsin . Zamanla birşeyler olur emin ol .
04 Yorumla
Soran+1 yılöylemidir yaa... sevgili olarak karşıma çıkan çok evlenmek isteyende öyle ama hiç eve gelipte isteyen olmadı annem bile yüzüme vurunca dedim bende bi sorun var herhalde
Soran+1 yılyaşıtımı istemiyorum genelde en az 4 yaş vardı erkek arkadaşımla aramda... olgun biri olması için yaşı büyük olanlarla en azından askerliğini yapmış olanlarla görüştümö
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
38Cevap
+1 yılgayet normal bir insanmissin anlattiklarina göre,
biraz itici olabilir ama ben tavsiye ederim israr etmem
istersen günlük yasam tarzinda bazi degisikliklere git örnegin sacini ac entari manto vs gibi uzun giysiler yerine biraz daha degisik giysiler dene falan,
dedim ya ben tavsiye ediyorum israr etmiyorum, yinede nasil yasamak istiyorsan müdahale etmek haddimize düsmez01 Yorumla
Soran+1 yılsaol ama saçımı açıcak olsam kapatmazdım... benim ailem baskıcı değldir hep kendi isteğimle yaptım ve ayıca bu adam beni görünüşümle mi evlenecek
ailenden yada senden cekiniyorlardır veya evde senden büyük vardır büyüğü dururken bunu vermezler diye düşünülür başka; belki üniv. bitirdigin için cevrende sana uygun bir aday yoktur başka; ne bileyim o imkanı kendin yarat sende begendigin biriyle anlaşarak bir evlilik yap..
02 Yorumla
Soran+1 yılbğendiğim biri yok yanihiç bakmam öyle ... evde en büyük benim
22 yaşındasın , erken gibi daha , hem öğrenci olduğunu bilen çevren okulun bitmesi için yanaşmamıştır, belki ailene bildirmişlerdir, kızım okuyor erken gelmeyin demişlerdir, bu kadar dert etme, boşuna demiyorlar bir kızı 1000 kişi ister bir kişi alır diye, seninkilerde başlar herhalde :)
00 Yorumlamadem güzelsin.. fakat güzel olmakta yetmiyor... o güzelliğini çevrene yansıtabileceksin, hep somurtup durmayacaksın.. sosyal ol... sosyal olmak illaha içki içeceksin değil.. sevgiyi paylaşmaya çalış.. en önemlisi kendini sev... hem yaşın daha 22.. yakında bir bakarsın atlı prensin yanında... inşallah onuda görürsün... hiç üzülme... dolayısıyla psikolojinide bozma..
00 Yorumlaş görünüşle alakalı olduğnu düşünmüyorum . her bayanın bir beyaz atlı prensi biryerlerde bekliyordur. seninki daha atına binmemiş. nasibin ve kısmetin ne zamansa anlayamazsın birden oluverir herşey. hata yapmamak adına hayatına farklı yön verme. olduğun gibi kal Mutlu olacaksın... sıkma canınıı. Mutlu ve Sağlıklı bir yaşam dilerim.
02 Yorumla
Soran+1 yılayy ne bilim herkes evlenince hep tek kalınca kendimde sorun aramaya başladım
illada birinin istemesini istiyorsan dama şişe koy. bu kadınları anlamıyporum ya neden her şeyi takıntı yapıyorlar seninde dediğin gibi öğrenciymişsin bu nedenle istemeye gelmemişlerdir. ayrıca dah büyükte sayılmazsın. muhakkak gelecektir. hem belki annene haber geliyordur o önlerini kapatıyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılanneme kaldıysa o iş çoktan evlenirdim sanırım pek meraklı evlendirmeye
+1 yılEvde oturup koca bekleyeceğine iş bulup çalışmaya ne dersin .Üniversite bitirmiş olman , staj yapman başının kapalı olması seni iyi bir gelin adayı yapmakta yetersiz kalıyor .Kendine güvenen , ayakları üstünde durabilen bir kadın olmayı dene .
10 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşın daha çok genç. Aslında bu konuyu evde kalmış 30 luk kızlarımız açmalıydı. :P
Neyse, çekingen durma, somurtkan olma, insanlarla konuş, tebessüm et. Elbet biri gülümsemene tav olup yakınlaşmaya çalışır. :)00 Yorumlamadem bukadar çok istiyorsun evlenmeyi, adresi ver şekeri çiçeği alıp gelelim diyicem."istemem" diyeceksin. burdan anla artık neden istemediklerini :::)
017 Yorumla
Soran+1 yıltamam al gel :D:D çikolata bitter olsun ii marka olsun ucuza kaçma sakın :D:D
Soran+1 yılhahhaha o da gzelmiş değişiklik olurr
Soran+1 yılniye buraya yazınca hemen istemeye mi gelceklerdi :))
Soran+1 yılbu hvesimi benden bşka ve ks dekilerdne başka bilen yokki :D
Soran+1 yılfarkındaysan gizli açtım konuyu bu yüzden ekleyemez mesaj atamazlar burdaki yorumlarda ortada olduguna göre demekki yokmuş öyle biri
Soran+1 yılyaaaaa öyle deme dlga geçme bu ciddi bi konu :((
Soran+1 yılorası öyle ama bazen aklıma geliyor diyorm acaba beni okuttularmı kısmetimi mi kapttılar insan hep köşeden dönermi yaaa
Soran+1 yılo da gzelmiş halil
+1 yılTakıntı yapıyorsun bence. Birde içkim yok ne demek? İçen kızların talibi mi artıyor diyorsun? :D :D :D
00 Yorumlasıkıntı yapma olur öyle arada.nasibin kısmetin kimse o mutlaka bulacaktır seni bunun zamanı yok.20 olur 30 olur 40 olur ama olur bi yerde.
00 Yorumla
+1 yılNiyetini belli etmiyorsundur. Ayrıca isteme devri artık yavaş yavaş gidiyor. Sosyalleş biraz ve senin istediğin özelliklerde birine yakınlık göster.
00 Yorumla
+1 yılbeni de kimse istemiyor:/ ama ben tercih edilen değil,tercih eden olmayı seviyorum..işime bakıp hayattan zevk alıyorum..bu işler kısmet işi..
00 Yorumlaacelen neki.erken yaşta gelip biri isteyecek sende tamam deyip evleneceksin.bence bu konuyla ilgili acele etmemeni tavsiye ederim.
00 YorumlaDiğer konusunda 814 cevap paylaştı. İsteyen vardır lakin önceden vermeyi düşünmüyorlar okuyor falan deniliyorsa gelmezler.
00 Yorumlaönce flörtün olur, sonra istemeye gelirler. Pazardan meyve alıyor gibi istemeye gelmezler
00 Yorumla
+1 yılneredesin ki sen yahu ...
bizde böyle bierini ariyoz bulamıyoz arkadaş O.o01 Yorumla
Soran+1 yıltam oldugum yerdeyim...
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam senin gibi durumda olan birini arıyorum... yaşı bu civarda, okumuş, dinine bağlı olmaya çalışan, isteme usulüne taraf olan.
soruna gelince, Allah iyi birini nasip eder merak etme. ben öyle dua edip bekliyorum.05 Yorumla
Soran+1 yılinşallah bakalım denk olacağımız biri çıkar umarım karşımaa
Cevap sahibi+1 yılnasipse gelir çinden yemenden demişler.
Cevap sahibi+1 yılvar mı gelişme kız?
Cevap sahibi+1 yılbende bayramda olcak gibi bakalım.
+1 yılüniversite mezunu kadınsın.bi de istenmek mi istiyosun?
02 Yorumla
Soran+1 yılelbetteki dinimizde ve gelenek göreneklerimizde usül budur
- +1 yıl
he tamam
daha yaşın 22 ne bu acele ya..senin yaşındakiler daha üniv. öğrencisi önce bi aşık ol sonra aşık olduğun adam gelip seni ister
00 YorumlaDiğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. fazla takıntı yapıyosun kısmeyin neyse o zman olur.
00 Yorumlabol bol düğünlere gir oyna halay çek filan görürler gelirler istemeye :Pp
10 Yorumlakader iste ne zaman olacagini bilemezsin yapman gereken kendini bozmadan kaderine gitmek
00 Yorumla
+1 yılÜniyi yeni bitirmişsin istemeye gelecek insan çekinir
OKuyor sanıyorlardır yaşın 22 ? Sçmalama00 YorumlaArtık senin tarzındakiler pek rahbet görmüyor ama.Ayrıca daha gençsin.Zamanla gelir birileri.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim tarzım nasılmış?
Herkesin kısmeti biyerlerde İllaki çıkar karsına. Sıkıntı yapma 30 olsan Eyvallah dicem de daha gencsin ister birileri..
00 Yorumla
+1 yılbende senin gibi birini arıyorum görüşmek istersen bi dönem çıkalbilirz.sonsuzgecem_27@hotmail.com mesaj at bekliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılsanaldan istemiyorum saol
nasıl direk istesinlermi seni bi flört neyim yaşasaydın ya
00 Yorumla
+1 yılsen birini iste ozaman D; hep erkekler istiyecek değilya
00 Yorumladaha gençsin yahu kafana takma. herşeyin bir zamanı var
01 Yorumla- +1 yıl
guru ol artık:DDDDD
belki dışardan soğuk duruyorsundur.sempatik olmaya çalış
04 Yorumla
Soran+1 yıloğuk değilim ama çekingenim selam vermeye bile çekinirim
Soran+1 yılite bu bilgisayar zıkkımı varya zaten az konuşurdum şimdi hiç konuşamıyorum
+1 yılAdres ver gelelim :D :D :D :D hahahaha düştüm yere bee soruya bak
00 Yorumlabende evde kaldım galiba 😂😂 31 yasındayım ama pekte sorun etmiyorum 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerken başlamışsın takıntıya ben 25 yaşındayım istemeye gelen olduda ne oldu.hiç.şuan sevgilim var oda allah bilir ne zaman gelir
00 YorumlaDiğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. nolcak ya beni de istemeye gelen olmadı ://
05 Yorumla- +1 yıl
git sen iste iste kizcazi :)
- +1 yıl
ee nolmus turbanliysa:)
Soran+1 yılnolmuş başörtüme? niye laf yapıyorsunki ayıp değilmi
+1 yılisteme kaldı mı ya ? :/
04 Yorumla
Soran+1 yıldinimize göre evet canım
- +1 yıl
siz nerede yaşıyorsunuz
- +1 yıl
ben mi
- +1 yıl
evet
Kendi kabuğundan sıyrılmayı dene
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılsen böyle evde otur koca bekle geleceğini düşünme
00 Yorumla
+1 yılvalla beni de kimse istemiyo ...çok ta tın...!
02 Yorumla
+1 yılHadi çikolatayı kapan gitsin. Geliyoruz panpa.
02 Yorumla
Soran+1 yılgel gel ama ben çikolata sevmem
- +1 yıl
Tüm site istemeye gelecez hazır ol panpa. Ben erkeklerin listesini alırım mahalleden de toplarım ne kadar kör topal var.
Diğer konusunda 476 cevap paylaştı. boşu boşuna istemeyelim şimdi
04 Yorumla
Soran+1 yılne demek o
Soran+1 yılaksine şeker gibidir herkeste çok sever
İsteyen olmamasını kafana takman çok garip geldi.
04 Yorumla
Soran+1 yılemin miisn mahallemde kimse kalmadı bitek ben varım ama tabi onlar okumadı çalışmadı... bi ben varım üniversite okuyan
Soran+1 yılişi düzgünse kendiside düzgünse neden olmasın
+1 yılsosyalleş çevre edin biraz illa ki talibin olur
03 Yorumla- +1 yıl
Sence aynı durum erkek içinde geçerli midir ? :P
Soran+1 yıltalibim var ama eve glipte isteme yönlü yok hani ne bilim anneleri falan talip olan yok...
- +1 yıl
o zaman ciddi düşünen biri henüz yok demek ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendin bul bırak istenmeyi falan hangi çağdayız
12 Yorumla
Soran+1 yılkendi bulduklarım bi işe yaramıyor istediğim... ailem bile beğenmiyor bide babam bu böyle biri diyor o öyle biri çıkıyor bundan bıraktım bende aileme... sevmek desen benden uzak artık yaralıyım
Cevap sahibi+1 yıltamam da çok erken kaygısına varmışsın sen bunun, evlilik öyle çok da matah bir şey değil
acelen ne be bırak hayatını yasaaa
00 YorumlaÇirkinsen gayet doğal bunlar Zülbiye...
00 Yorumla
+1 yılSeni isteyecek 100 kişi bulabilirim .
00 Yorumla
+1 yıldüğünlere falan git millet seni görsün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşk bir sabunsa köpürt beni Pakize'm!
00 Yorumla
+1 yılDert etme ..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfake!
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!