Sessizlik karşı tarafın özlemesini sağlar mı?

Merhaba 1.5 yıllık ilişkim vardı. Son zamanlarda çok toksikleştik aramızda sorun olmasa da sürekli kavga çıkaracak bir şey buluyordu. En son 1 hafta önce ona da attığım dışarı çıkarken giydiğim kıyafetin konusunu açtı. Kıyafetim pantolon gömlek içinde askılı body vardı yakası bisiklet yakaydı. Sen iyice açılmaya başlamışsın diye bana saldırmaya başladı. 1 hafta önce giydiğimde hiçbir şey demezken konuyu yeni açtı. Açıklama yaptığımda işte açık değil sana da atmıştım bir şey dememiştin dediğimde geçiştirdi. Sonra sen rahatına bak biraz düşün ne yaptığını dedi ben de düşünecek bir şeyim yok sen bir düşün üstüme çok geliyorsun dedim o da düşünecek bir şeyim yok dedi engelledi ben de her yerden engelledim. 4 gün boyunca engelini açmamıştı ben de açmadım. Sabah baktığımda engelini açmış fakat ben açmayı düşünmüyorum. Sizce pişman mı oldu yoksa umursamadığı için mi açtı. Bir süre daha sessiz kalmayı düşünüyorum çok toksikleşti ve üstüme gelmeleri çoğaldı. Ne zaman hatasını anlar ve dank eder pişman olur? Sessizlik gerçekten karşı tarafın özlemesini sağlar mı? Onsuz hayatıma devam etmek ona ne düşündürür?
Sessizlik karşı tarafın özlemesini sağlar mı?