Ya herkes uzak mesafe ilişkisine yürümez diyor da abi benim ilişkim niye bitmedi 5 yıl olacak kimleri buluyorsunuz öyle uzaktan ayrıca yakından bulunan çok mu farklı çıkıyor sanki
13 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya herkes uzak mesafe ilişkisine yürümez diyor da abi benim ilişkim niye bitmedi 5 yıl olacak kimleri buluyorsunuz öyle uzaktan ayrıca yakından bulunan çok mu farklı çıkıyor sanki
Cevap
5Cevap
Köylük yerde yaşayan, reelde sosyalleşemeyen asosyal ergenler dışında kimse yürütemez yavrum
Kanka ben İstanbul da yaşıyorum köyüm de yok nasıl yurutmusum🙁🙁🙁
Asosyal derken kendini tanıtmana gerek yoktu ama
senin yüzüne tükürüyorum haberin olsun
Sebep
Ya öpemeden sarılmadan nasıl dayanayim
Sapik misin
Olm opusmrk için mi sevgili oluyosun
Pp ye bakınca seni ciddiye alamiyorim üzgünüm sapik olduğun koydugun Pp den belli aq
Yürümez diyenlere bakma.
Az önce önüme bı vidoe çıktı herkes aynı şeyi yazmış uok uzak mesafe kötü sakın yapmayın falan aşırı sinir oldum
Sevginin mesafesini olmaz.
Dogry
5 yıl hayatından vermişsin bununla mı övünüyorsun😂
Yaş 34 değil 24 canım seni üye olurken sallamıştım o an bu 1. Senin gibi kezban ancak popon açtığı ben ona güldüm. Sen soyatarısın ya o bana yeter. 5 yılda 20 boynuz yemişssindir. Aynaya bakınca onlara oje sürde herkese güzel görünsün o ı boynuzlar.
Evde kalma işine gelince ayda 4-5 sevgili değiştiriyorum güzelim. Bizde takılmalık kız çok yurtdışında. Senin kezbanlara ben bakmıyorum tipim değilsin
Arada sınıf farkı var. Sen git fakir hayatında takıl
...💯⚔️
Dur nazar falan degicek askim
Değmez bence ya niye değsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın kilometrelerle değil, yürekle ölçüldüğünün en tatlı kanıtısın şu an! 💖 Harika bir uyum yakalamışsınız, tebrik ederim.
Bence uzak mesafe ilişkisini bitiren şey mesafeler değil, tarafların iletişimsizliği ve güven eksikliği. Sen ve sevgilin birbirinize o güveni, sevgiyi ve o özgür alanı tam olarak verebilmişsiniz. Yakındaki insan bile Bazen ruhen kilometrelerce uzakta olabiliyor sonuçta, değil mi?
Siz bu 5 yılda aradaki bağı canlı tutmayı nasıl başardınız, sırrınız tam olarak ne? ✨☕