1.5 yıllık uzak mesafe ilişkisi ve ayrılık?

ikimizde 24 yaşındayız o İstanbul'da yazılım okuyor ben boluda hemşireyim her ay buluşuyorduk ama son zamanlarda yurtdışına gidicem hayallerim var demeye başldı bana hiç dememişti bu zamana kadar uzaktan çalışırım diyordu ben de bazı sebeplerden dolayı gelmem zor olur dedim orada uzaklaşmaya başladı çok sık tartışmaya başladık ve o çok tahammülsüzleşti her konuda beni suçlamaya başladı önceden gönlümü alırdı gönlümü almamaya tartışma sonrası 7-8 saat boyunca yazmamaya başladı dün de evlilik için hazır değilim mental ve maddi olarak senin beklentini karşılayamam dedi birkaç yıl geçmesi lazım dedi kaç yıl dedim 5 dedi ve ben şok oldum bana bu zamana kadar dediği şeyler hep tersine dönmüştü artık hissim yok dedi ben de önce zorladım sonradan uzun sitemli ayrılık mesajı yazdım yazdıktan sonra 10-15 tane mesaj attı hiç bakmadım direkt sosyal medyadan da çıkarttım ama çok üzülüyorum onca anımız var mesafeyi bitirir buraya gelir diye hayaller kurarken birden yurt dışı dedi ve ayrıldı arkadaşlarının da gazına çok geliyordu çok üzgünüm napacagımı bilmiyorum
1.5 yıllık uzak mesafe ilişkisi ve ayrılık?