Çocuğun buluşma teklifime verdiği “haberleşelim” cevabı hevessiz mi yoksa gayet normal mi?

bir çocuk vardı yazdı birkaç kere hevesim yoktu geçiştirdim yine de buluşup tanışmak istediğini net bir şekilde söyledi erteledim bir haftaya falan diye çok geç değil mi dedi sadece çocuğu biraz daha gözlemlemek için dedim hakkında bilgi toplayayım diye herkesle buluşmaya gidilmez kötü bir niyetim yoktu. neyse sonrasında bir gün ansızın içimden geldi ve çok spontane bir şekilde gelebilir misin diye yazdım geldi buluştuk benim erken kalkmam gerekti bana “sorun etmiyorum çünkü bu buluşmanın bir ikincisi olacağını biliyorum” dedi ben yine rastgele bir anda çağırabilirim ama ikisinde de haberin olsun demiştim. “yorgundum ama geldiğime pişman değilim şu an bence iyi geçti” falan dedi eve gittiğimde ertesi günü yazdı bir kısa konuştuk sonra yazmadı ama attığım her şeyi beğenmeye devam etti ilk yazdığı zamanlarda da düzenli yazma huyu olmadığı için çok önemsemedim sonra buluşma teklifi gelmeyince netleştirmek adına ben yazdım k:”bir kere daha buluşsak mı ki acaba”
E:”acayipse değil istiyorsan buluşalım”
K:”istemesem yazmazdım bence”
E:”yer mekan konum ve tarih”
K:”çarşamba olur mu sana”
E:”haberleşelim”
böyle bir konuşma geçti net mi hevesiz mi emin olamadım açıkçası çok büyük bir isteğim yok ona karşı istemiyorsa da zorla gelmesine gerek yok zaten ben mi çok büyütüyorum normal mi sizce
Çocuğun buluşma teklifime verdiği “haberleşelim” cevabı hevessiz mi yoksa gayet normal mi?