2 aydır falan arkadaşça konuşuyorduk bi gün tartıştık artık arkadaş olmak istemiyorum, askeri eğitimim bitip mezun olunca birinin karşısına çıkıcam ama sen moralimi bozarak buna engel oluyorsun dedi, o an ona açıldım beni reddetti, engelledi sonra arkadaşımdan aradım engeli kaldır dedim kaldırdı, arada konuşurduk ama o istemiyorum diyordu.
Konuşmaya başladığımız ilk günlerde bana çay içme teklifinde bulunmuştu kabul etmedim, sonra nursena da gelsin üçümüz buluşalım dedi kabul etmedim nursena güzel bi kız bu arada.
İki gün önce ona nursenayla birlikte buluşma teklifi ettim reddetti yok istemiyorum dedi, bugün de arkadaş olmama kararımdan vazgeçtim diyor.
Derdi apaçık bi şekilde nursena değil mi
Konuşmaya başladığımız ilk günlerde bana çay içme teklifinde bulunmuştu kabul etmedim, sonra nursena da gelsin üçümüz buluşalım dedi kabul etmedim nursena güzel bi kız bu arada.
İki gün önce ona nursenayla birlikte buluşma teklifi ettim reddetti yok istemiyorum dedi, bugün de arkadaş olmama kararımdan vazgeçtim diyor.
Derdi apaçık bi şekilde nursena değil mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aynn öyle deemkeki onun karsisina çıkmak istiyor seni takmıyor bile vazgeç bu çocuktan baksana başka birini seviyor
Bence de. Bugün kendiliğinden aradı gün içinde, dün ne dicektin konusamamıstık dedi.
Bunun hedefinin nursena olup olmadıgını kesin olarak nasıl anlarım
Ortak buluşmada ona nasıl davranıyor onu gözlemle ondan sonra gün içinde konusuyorlar mi ? Nursena ile aranız iyi ise sor öyle zaten anlasilir
Nursena onu sevmiyor gözü yükseklerde o kızın ona bakmaz yani ve güzel bi kız zaten bu çocuk vasatın bi tık altı. Bulusmayız bence ya. Bi keresinde işyerine bi kız geldi bu aptal da nursena geldi sandı gidip bi çocuğa sordurdu Nursena mı gelen diye, çocuk bana sordu nursena mı gelen abla diye yok neden sordun dedim öylesine dedi, sonra gidip konustugum mala yok Nursena degilmiş dedi, konustugum mal da dedi ki neden ona sordun aptall dedi
Cevap yazmadın?
Nursena güzelse sen umudunu kes
Nursena benden daha güzel çok güzel
Zeki kız seni nasıl anladin hemen öyle 😂
Sen kendinle dalga geç
Evet o
Bugün kendiliğinden aradı nursena olduğundan nasıl emin olurum
Zaten her şey açık
Ona gününü göstermezsem görecek gününü o
Ne yapacaksın
Bi düsünücem. İlk işim ona neden arkadaş olmayalım kararından döndün olacak
Sor bakalım
Nursena onu sevmiyor gözü yükseklerde o kızın ona bakmaz yani ve güzel bi kız zaten bu çocuk vasatın bi tık altı. Bulusmayız bence ya. Bi keresinde işyerine bi kız geldi bu aptal da nursena geldi sandı gidip bi çocuğa sordurdu Nursena mı gelen diye, çocuk bana sordu nursena mı gelen abla diye yok neden sordun dedim öylesine dedi, sonra gidip konustugum mala yok Nursena degilmiş dedi, konustugum mal da dedi ki neden ona sordun aptall dedi.
Benim ona açıldığımı gidip bi kıza söylemiş isyerinden. Numaramı istedi ama vermedim demiş. Halbuki ben istemedim aptal bana numarasını göndertmeye bile kalkıstı arkadaşıyla. Bana çay içme teklifi de şöyle oldu, ona eski sevgilisini sordum bi gün karşılıklı çay içerken anlatayım o meseleyi dedi sınavlarım olur o tarihte dedim, neden denk gelmez miyiz bi yerlerde dedi yok sanmıyorum dedim, o zaman nursena da gelsin çay içmeye dedi yok ya dedim, o zaman ben okuduğun yere geleyim öyle çay ısmarlıyım dedi yok olmaz dedim. Bir ay gecti yine sordu şubatta memlekette misin diye yok sınavlarım var neden sordun dedim hiç öylesine dedi.
Hani bunjn bana bi ilgisi var mı yok mu? Sürekli biz arkadaşız belki ilerde daha samimi dost oluruz çok iyi ve dürüst birisin vs derdi
Merak ettim hepinizi kim nasıl
Yazdıklarımı okudun mu
Okudum
Peki bana ilgisi var mıydı sence
O çocuğun amacı belli sadece kullanmak senden güzelini bulduğu anda seni satar
Kullanmaktan kastın? Biz arkadaşız
Anladığın gibi işte