Benden 4 yaş büyük olmasına rağmen ben bulusamaya gitmek istiyorum ama görünürde çok büyük gözükmüyor ikimizde birbirimizin fotoğraflarını gördük bi yandan askeriyede öğrenci ama şöyle bisey var ve benim içime kurt düştü sormak istedim ben konuşmalarimda kendimden bahsediyorum işte utangaç biri olduğumdan oda bana ben senin utangaçligini alırım senin ilacın benim falan diyor bunda yanlış anlaşılacak bi durum var mı bana mı öyle geliyor lütfenn bisey söyleyin buluşmaya da gitmelimiyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNiyeti kötü mü biliemeyiz ama üslubu yanlış.
Hiç görmemiş aranızda bir ilişki dahi yokken imali sözler kullanmasi hoş değil. Seni saf biri olarak tanidiysa buluşup ikna edip etkileyip devamını getirme dusuncesi olabilir.
Umuma açık alanda kalabalık bir ortamda buluşup konuşup ayrılın. Özel ve başbaşa olacağınız bir mekandan uzak durun19 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bi yorumda biri şeyden bahsetmiş askerler biraz mantıksız düşünür gidersende hazırli ol demiş ama ben anlayamadım ne demek istedi tam olarak hem kendisi zaten buluşma yeri olarak toplu bi alanda kahve içmeyi istedi
- +1 yıl
O kadar olumsuz düşünmek istemiyorum. Dikkat etmen gereken tek şey başbaşa kalmamak.
Soran+1 yılArabasi olup olmadığını bilmiyorum eğer varsa napicam peki sonuçta yalnız kalabilicegimiz bi alan orasıda
- +1 yıl
Binmeyeceksin.
Yapman gereken şey o işte başbaşa kalmamak. Teklif ederse kabul etmemek.
Hatta uzaktan sizi izleyen biri olsun arkadaşın tanidigin vs
Soran+1 yılHatta kendisi dedi bana benim rahatsız olmamam için arkadaşını da al gel istersen böylelikle seninde için rahat olur dedi
- +1 yıl
Tamam işte daha ne düşünüyorsun. Sen gitmek istiyorsun git. Görüş ve yanından ayril başbaşa kalmadan. Başka birşeye niyetin de varsa burada milleti oyalama
Soran+1 yılBaşka bi niyetim olsa buraya soru açarmıydım sence gider niyetimi belli ederdim ona da açık açık
- +1 yıl
Tamam o zaman
Git görüş kendini net bir şekilde ifade et.
Başbaşa buluşmalar olmayacağını
Ciddi ve seviyeli bir ilişki için geldiğini
Kırmızı çizgilerini belirle ve git göster.
İlk buluşmada seni kandiracak kadar saf biriysen hiç gitme buluşmaya
Soran+1 yılşu an sadece sanaldan konuşmamıza rağmen kendisi bana ne yaptığını her an haber veriyor sevgili değiliz ama flört gibi bi durum içerisindeyiz ha bu arada ben sormadan bak burdayım şuraya gidiyorum vesaire falan neden böyle bisey yapiyo bilmiyorum açıkçası elbette napiyo merak ediyorum ama çok meraklı gözükmemek için sormuyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Yoo, ben mi? Flörtöz mü? Bi tık doğru aslında 😜
Ayyy, bu işler hep böyle 😅 Sanaldan gelen buluşma teklifleri kimi zaman heyecan verici olsa da, bir yandan da içimizi kurt basıyor. Hele ki "senin ilacın benim" tarzı güven veren laflar uçuştu mu? İşte o zaman "Dur bir dakika, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?" moduna giriyoruz. Yani dostum, senin endişelenmene pekala anlıyorum ama burada önemli olan senin hislerin ve rahatlığın. Buluşmak istiyorsan kesinlikle kalabalık ve tanıdık bir yer seç, hani maşallah 7/24 güvenlik kamerası olan mekanlardan 😉. Ama içinde en ufak bir şüphe varsa, asla kendini zorlama. Modu "bekleyip görelim"e al. Sonunda her şeyin gönlünce olması dileğiyle! 🌈💖00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
16Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılgitme bence
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden pekii
+1 yılMedeni bir şekilde git bir kahve iç gel , tanışmak için , içinde kalmasın….. bir şeyler hissediyorsan
07 Yorumla
Soran+1 yılİleriye dönük bi ilişki olabilirmi bilmiyorum şu an için ama o aramızı yumuşatmak için yavru yavrum gibi şeyler diyo. Bende biseyler hissediyorum ama en azından niyetinin ne oldugunu anlayıp ona göre devam etmek istiyorum
- +1 yıl
Zamana bırakmak gerekir tam niyetini öğrenmek için
Soran+1 yılBaşka bi yorumda biri şey dedi ben ASEM de çalıştım oradaki öğrencilerin gözü kız görmediği için delirmiş durumdalar falan dedi böyle bisey olabilirmi ciddenn
- +1 yıl
Yaşın çok genç daha kafanı öyle şeylere takma derim , burada bu soruyu sorduysan seni rahatsız eden bir durum var demektir , ya onunla bu konuyu açık açık konuş dile getir , ya da gider bir kahvesini içersin tanımak için bir adım atarsın. Kimse delirmez merak etme bi yolunu bulur
Soran+1 yılAynen 20 yaşındayım zaten ama cesaret edip bu konuyu onunla nasıl konusucam bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok daha iyi olur
- +1 yıl
Herşeyi konuşuyorsunuz zaten , söyle gitsin , kaybetme korkun olmasın
Soran+1 yılYok herseyi konuşmuyoruz yani bel altı konularına hiç inilmedi yaklaşık 2 haftadır konuşmamıza rağmen sadece birbirimizi tanıma faslindayiz oda öyle bi konu açmadı bana
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnceler süzersin kendi hareketlerine özen göstermesi gerekir sana. Ters bişi yaparsa tokst atar eve gidersin. Yaş normal yaşta problem yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar serseri bi tipe benzemiyor zaten milli savunma üniversitesinde askeriyede öğrenci buna rağmen kötü bisey yapabilirmi ki
Soran+1 yılAnladım demek istedigin şeyi tamam zaten bi kahve için buluşucaktik bizde sadece ilk buluşma için güzel gecerse umarım devamı da gelir
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 sene ASEM öğrencilerin komutan subayı olarak görev yaptım. Şunu diyebilirim ki kadınsızlıktan gözleri dönmüş durumda hepsinin. Reşit olmayan kızdan numarasını alan öğrencinin okuldan polis nezaretinde alındığına dahil şahit oldum. Bence kesinlikle gitmemelisin.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen 20 yaşında sayılırım zaten oda 24 yaşında ama bana şöyle dedi istersen rahatız olursan yanına arkadaşını da al gel falan dedi en azindan sen rahat olursun gibi cümleler kurdu ilk buluşma için yinede sizin söylediğiniz gibi kötü bi artniyet aramalımıyım
Cevap sahibi+1 yılhalka açık mekanlarda oturacaksanız git kendine de güveniyorsan
Soran+1 yılBenim kendime güvenim tam ama ona nasıl güvenicem onu bilmiyorum işte
Cevap sahibi+1 yılbir arkadaşınla git
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum en azından kendimi güvence altına almış olurum
Soran+1 yılBide bana bişeyler dedi onu da anlatayım buluşmak için korkuyorum falan dedim oda korkulacak bisey yok ben askeri öğrenciyim diye cümleler kurdu neden yani askeri öğrenciden korkulmazmi onun ne özelliği var
- Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yıl"ben senin utangaçligini alırım senin ilacın benim" şu sözden pek hayırlı bir anlam çıkaramadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum arada yavrum falan da diyor ne anlamalıyım yani gerçekten korkuyorum
+1 yılGitme. O laflar sanki başka şey için buluşmak istiyor gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılToplu alan için bulusma teklifi etti kendisi zaten burdan niyetinin kötü olduğunu mu çikarmalıyım yinede
Bence gitme amaci kullanmak gibi geldi bana yeni ve tanıştığı kiza oyle denmez
02 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi dersin bende sormak istedim işte içim rahatlar belki iyi bisey duyarım falan diye ama buradaki herkes çocuğu kötüledi konuşmayı kessemmi acaba
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılGit tabiki de yutup ıssız tenha yere sinemaya vs gitme tabiki kalabalık yerlere git
016 Yorumla
Soran+1 yılYaşlarimizda sorun olmaz dimi ben 20 oda 24 yaşında
- +1 yıl
Doğru söylediyse hiç sorun olmaz ama pek güvenme sen gene de
Soran+1 yılFotoğraflarımızı gördük büyük göstermiyor aksine 22 falan gösteriyor ama ben korkuyorum aynı zamanda
- +1 yıl
Anlıyorum tedirgin olman gayet normal ama illaki oluyor ne kadar zamandır tanıyorsun bunu
Soran+1 yıl2 haftadır falan konuşuyoruz 2 veya 3 hafta sonra da buluşucaz bakalım
- +1 yıl
Bir ayı geçmiş oluyor baktın şüphelerin var hala ertele buluşmayı
Soran+1 yılAynen benim aklımda da o var zaten hatta konuşmalar farklı yöne doğru evrelirse bende konuşmayı kesmeyi planlıyorum
- +1 yıl
Gerekirse o konuda hafiften bi yem atabilirsin
Soran+1 yılNasıl açayım konuyu peki çok derine dalmadan daha önceden o konuyu bi erkeğe karşı hiç ben açmadım da
- +1 yıl
mesaj at istersen ordan bi fikir yürütelim
Soran+1 yılSana istek attım kabul edip mesaj atabilirsin
- +1 yıl
Attım mesaj
Soran+1 yılSana özelden yazamiyorum artik ben neden olabilir buu
- +1 yıl
Bilmiyorum tkp ettin mi
Soran+1 yılEttim xp3 falan uzeri olmam gerekiyomuş
Soran+1 yılTekrar istek attim hatta
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru anliyosun. Reşit misin? Cok eminim kii bu çocuk sana baya yaklaşmak isteyecek sende isteyeceksen git. Kesin bir şey bu
02 Yorumla
Soran+1 yılReşitim tabikide 20 yasindayim oda 24 yaşında. Yaklaşmak isteyecek falan diyorsunuz sevgililik anlamında mı yani ileriye dönük bi ilişki anlamında mı yoksa kullanıp atmak anlamındamı hangisini kastettiniz
Cevap sahibi+1 yılCanim ben içini bilemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılDikkat et valla cafede falan buluş. Arabasına falan binme
018 Yorumla
Soran+1 yılArabasi var mı bilmiyorum şu an için ama muhtemelen var gibi geliyor ben ülkenin çoğu yerini gezdim falan dedi ama arabasi var ozaman galibaa
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimalle. Beni arabasıyla alanlar hep başka şeylere yeltendi, dikkat et
Soran+1 yılÖylemi yaa ciddenmi sen tepkini nasıl ortaya koydun peki ben nasıl ne yapmalıyım bunları yaşamış birinden tavsiye almak gerçekten benim için çok güzel olurr
Cevap sahibi+1 yılOlur, konuşabiliriz
Soran+1 yılNasil ekleycem ben seni
Cevap sahibi+1 yılBurada mısın
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılÇıkıyorum tkple
Cevap sahibi+1 yılHadiiii
Soran+1 yılAy görmedim ya tekrar cıkabilirmisinizz
Cevap sahibi+1 yılBurada mısın?
Soran+1 yılşu an musaitim
Soran+1 yılYaz ilk once sonra çik istersen
Cevap sahibi+1 yılÇıkıyorum
Soran+1 yılYani bildirim gelsin bana çıktığından haberim olsun
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yılGönderdim
Gizli Üye(25-29)+1 yılIsrarla planın ne bizim için de. Eve çağırırsa gitme
01 Yorumla
Soran+1 yılOda benim olduğum ilde öğrenci normalde başka bi ilde oturuyor muhtemelen ya öğrenci evinde kalıyor ya da yurtta
Bana sorarsan gitme askerler biraz mantıklı düşünemez gidersen de hazırlıklı ol
03 Yorumla
Soran+1 yılPardon ne için hazırlıklı olayım anlamadım tam olarak
- +1 yıl
Hanfendi erkekler plan yapmadan buluşmak istemezler siz oraya gidince ne olacağını erkek zaten biliyordur hakkını yemek istemem tanımıyorum ama ısrar etmesinin sebebi sizi arzulamasi olduğunu düşünüyorum siz oraya giderseniz sizi nasıl yoldan çıkaracağını ya da buna Bi şekilde mecbur bırakacağının planını yapmış olacaktır buna hazır olun birlikte olmak sizin tercihiniz ama istemiyorsanız internetten tanıştığınız özellikle askeri hic kadın olmayan Bi yerde okuyan birine o kadar güvenmeyin Derik
Soran+1 yılYorumunuzu haklı buluyorum evet ama ben kendisine de korkularımdan bahsettim işte sanaldan tanışıp ta bulusamak korkutuyor beni falan dedim oda bana ben askeri öğrenciyim zaten böyle bisey bisey söz konusu bile olamaz dedi benim içimi rahatlatmaya çalıştı ama ben pek tatmin olamadım yinede
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübelerime göre niyeti seni dikmek
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle diyorsun ya her erkek aynı mı yanii sizin için
- +1 yıl
Tecrübe konuşuyor saf temiz deneyimsiz erkek bu lafı kurmaz git gör dediğimi göreceksin haha
Soran+1 yılTamam gidicem ama durum güncellemesi de yaparım buraya nasıl geçtiğiyle alakalı
- +1 yıl
Yorum yaparım
Soran+1 yılTamam iyi olur4
+1 yılGitme knk niyeti belli
02 Yorumla
Soran+1 yılİstersen bi arkadaşını al gel falan dedi senin de için rahatlamış olur dedi niyeti yinede kötü olabilirmi
- +1 yıl
Yapacak olan her türlü yapar
+1 yılBecermek istıyor ona gore git
04 Yorumla
Soran+1 yılSizin başınıza böyle bisey geldimi peki neden öyle düşünüyorsunuz
- +1 yıl
Sen erkeksın. Net.
Soran+1 yılAbla nerden bu kanıya variyosun çok merak ettim açıklarmisin bi zahmet
Soran+1 yılSosyal medya üzerinden tanıştık şimdide buluşma teklifi etti diyorum bunun benimle ne alakası olabilir Allahım çattık yaa
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Git bi nolcak
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılBenden iyi mi fiziği
06 Yorumla
Soran+1 yılFiziğe bakmıyorum ben ama kardeşim neden böyle bisey sorduğunu da anlayamadım
- +1 yıl
Beğenirsin belki diye tamam madem
Soran+1 yılFizikle olmuyor kanka o maalesef ben kişinin düşünce yapısına bakıyorum ki benden de çok az var maalesef herkes dış görünüşe odaklanıyor
- +1 yıl
İç güzrllk elbet iyidir ama ölüler dünyasında değil güzellkler dünyasında yasıyoruz
Soran+1 yılAnladım kardeşim sen o yoldan devam edebilirsin ama kafa yapın uyuşmadığı sürece ciddi bi ilişki yapacağını hiç sanmıyorum açıkçası uzun sürmez senin birlikteliklerin yinede hayat sana güler umarım
- +1 yıl
Sagol gulup geciyorz iste
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evine git ps5 oynayın
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanka gideyim de başıma iş alayım size göre her erkek buluşmak istediği bi kızla kötü bisey mi düşünüyor
Soran+1 yılTakılmak için bulusmuyorum elbette sen beni çok yanlış anladınn
+1 yılSeks kovalıyor abaza
06 Yorumla
Soran+1 yılAslında eli yüzü düzgün bi çocuğa benziyor neden öyle dediniz
- +1 yıl
Yaaa gec o isleri 😂
Soran+1 yılHatta kendi belirtti benim o gibi işlerle isim olmaz falan dedi beni artniyetli olarak yargılama dedi ben askeri öğrenciyim zaten gibi cümleler kurdu
- +1 yıl
Bunlar guven verici bos konusmalar. Saf olma.
Soran+1 yılAslında az çok saf olduğumu anladı gibi çok safsın demişti bi ara da zaten
- +1 yıl
Tamam iste safligindan yararlanip seks kovalıyor
+1 yılne zamandr konuşuyosunuz tanımışsındır azda olsa
010 Yorumla
Soran+1 yıl10 gün falan oldu yaklaşık 2 haftadan beri konuşuyoruz ama niyetinin ne oldugunu anlayamadım o yüzden soru açtım sence kötü bi niyeti olabilirmi
- +1 yıl
dene o zaman
Soran+1 yılNasıl yapicam peki bunu tam olarak nasıl anlıycam
- +1 yıl
işte ona göre konuşucaksn ağzından laf alcaksn mesela buluunca naparz falan de yem at
Soran+1 yılKonuşmaladimizda yavrum vesaire gibi kelimeler kullanıyor buda onun niyetinin bi göstergesimidir
- +1 yıl
hm dm yazarmısn ordan konuşalm
Soran+1 yılBen yazamıyorum istek atsam sen yazsan olur mu
- +1 yıl
olur
Soran+1 yılAttım
- +1 yıl
yazdm
+1 yılTamam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişecek seninle
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bisey olsa bile ben aklıma getirmemeye çalışıyorum yaa arada sırada yavru yavrum güzelim gibi kelimeler de ediyor
Cevap sahibi+1 yılYükseliyor musun peki
Soran+1 yılEvet ama niyetini öğrenmem lazım ilk önce yani kullanıp atmak istiyorsa hemen konuşmayı kesmeyi planlıyorum
+1 yılgitme bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNedenn pekii
- +1 yıl
niyetinin pek iyi olduğunu sanmıyorum
Soran+1 yılNe gibi kötü niyeti olabilirki kendisi teklif etti kalabalık bi mekanda kahve içmeyi hatta geriliyosan da yanına arkadaşını al gel falan da dedi
- +1 yıl
sen bilirsin
+1 yılAynen bende öyle
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sanaldan bir çocukla tanıştım, buluşma teklifi etti ve bu konuda baya ısrarcı. Yanlış anlaşılacak bir durum var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım