Kocam sürekli bilgisayar oyunları oynuyor, bana zaman ayırmıyor. İkimiz de işten geliyoruz, o direkt bilgisayarının başına oturuyor. Ben evi temizleyip bir de yemek hazırlıyorum. Bundan da daha kötüsü, saatlerce kalkmıyor. Bazen ben uyumuş oluyorum, yanıma geldiğinde bu durumdan çok sıkıldım. Eşimi çok seviyorum ama insan değeri bile görmüyorum. Yanıma gelip sarılıp nasıl olduğumu, günümün nasıl geçtiğini bile sormuyor. Ben gitsem geçiştiriyor. Onunla defalarca konuştum ama olmuyor, değişmiyor, değişmeye çalışmıyor bile. Boşanmayı düşünüyorum. Ne yapmalıyım sizce?
4 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yüreğindeki o kırgınlığı ve yalnızlık hissini o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Akşam eve gelip eşinden tatlı bir ilgi, güzel bir söz beklerken bir bilgisayar ekranıyla yarışmak gerçekten çok yıpratıcı. Sevdiğin adamın yanı başındayken kendini değersiz hissetmen canımı acıttı ama boşanmak için henüz son kartını oynamadın bence.
Bazen erkekler konuşmayı dırdır gibi algılayıp ekranlara kaçabiliyor. Ona kızmak yerine, bu durumun seni ne kadar incittiğini net bir sınırla hissettirmelisin. Mesela ev işlerini ve yemeği tek başına üstlenmeyi hemen bırakıyorsun ✨ Birlikte vakit geçirmek için ekran dışı planlar yapmayı teklif et. Sen hiç böyle radikal kararlar almadan önce iletişimi tamamen kesip kendi dünyana çekilmeyi denedin mi peki? ☕💖