3 haftalık evliyiz ve kocam sürekli oyun oynuyor, ilgilenmiyor benimle. Ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Biz 3 hafta önce evlendik onun öncesinde 2 senelik bir beraberliğimiz vardı. Kocam evlendiğimiz ilk geceden beri telefon sürekli elinde öyle aldatma falan değil ama dur düğün videolarını göndereyim resim göndereyim diye diye 1 2 gün geçti böyle. Sonrasında hep gece 2 3 saatlerde yatağa gelmeye başladı hep oyun oynuyor. Onunla konuştum defalarca böyle yapmaması gerektiğini söyledim. Yeni evliyiz ama ilişkiye bile girmiyoruz. Gecenin bir vaktinde gelip kaldırıyor beni ilişkiye girmek için bende kızıyorum yatağa erken gelseydin. Sırf kendi keyfin için her gece niye uyandırıyorsun beni diye yapmıyorum. Buna rağmen bir değişiklik yok. Hata mı yaptım evlenmekle mutlu değilim bu şekilde 😢
Güncellemeler
+1 yıl
1 sene geçti ama kocam hala aynı 🥺 evi düşünmüyor hiç sözler veriyor tutmuyor. Bu aralar maddi yönden sıkıntılarımız vardı kumbradaki son paramızı da sigaraya harcadı hep. Evin ihtiyacı var mı yok mu umrunda değil. Gerçekten bıktım artık ama boşanmaya cesaretim yok 😟
3 haftalık evliyiz ve kocam sürekli oyun oynuyor, ilgilenmiyor benimle. Ne yapmalıyım?