Kocamla severek evlendik çok ağır zor zamanlar geçirdik kayna yanına gelin gittim 4 ay oturdum sürekli ailesi yüzünden kavga ettik evimi kocamın ailesi kışin ortasında bizi evden kovdular 5 parasız sadece yatak odam vardı bütün eşyalarımı benim ailem aldi ailem bize hep yardımcı oldular fakat o halde bile eşim beni aileme 2 aydan 2 aya kendi annesine hafta da 2 3 sefer götürüyordu ailesi benim aileme karşı hep kışkırttı doğum yaptım 4 ay önce eşim annesinin dolduruşuna gelip dogum yaptığım gün ortada bir şey yokken benim kendi annemi yumruk yumruğa dövdü bende aralamak için araya girdiğimde beni itekledi benim dikişlerim patladı mahkemelik karakolluk olduk ayrılma derecesine geldik annemgilin evindeyken lohusa psikolojisiyle sağlıklı düşünemedim gece çocuğu aldığımla kocama kaçtım ailem bu sefer sırtını döndü bana küsler konuşmuyorlar benimle kocam sürekli değişecem edecem kaçmadan önce fakat değişmedi beni çocuğumdan vuruyor kavga ediyoruz sürekli biz yapamıyoruz ben gidecem diyorum çocuğu aliyor kucağına nere gidersen git diyor gidecek yerim yurdum yok bu Arada eşim çocuğu mahkeme sana verse bile ben seni öldürürüm sana yar etmem kardeşim diyor ne yapacagimi bilmiyorum kapana kisıldım bana bir şey yapması önemli değil aileme zarar verirse diye korkuyorum mecbur çekecem kararım diyip duruyorum ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Keşke tek problemin eşinin ilgisizliği olsaydı. Eşin ilgisiyle birlikte sana karşı olan sevgisini ve saygısını da yitirmiş. Bu kadar olumsuzluğun üstüne annene el kaldırma cüretini bile göstermiş. Bu yaşananlar kabul edilebilir gibi değil. Evliliği ayakta tutan sevgi, saygı ve sadakattir. Bu olgular yitirildiğinde evlilik bitmeye mahkum olur. Üzgünüm ama ne kadar direnirsen diren evliliğin bir gün bitecek. Ayrıca keşke eşine dönmek yerine sana kol kanat geren ailenin yanında kalmayı tercih etseydin. Çünkü bu adamdan hiçbir şekilde hayır göremeyeceksin. Sürekli aynı hataları tekrarlayacak ve hep üzülen taraf sen olacaksın. Allah korusun, belki ilerleyen zamanlarda sana ve çocuğunuza zarar vermeye kalkacak. Böyle bir adamın yanında huzurla ve güvenle yaşaman mümkün değil. Bence tez vakitte bu adamdan boşan ve ailenin yanına geri dön. Bu adamdan ve tehditlerinden kurtulmak için onu korkutmalısın. Polise şikayet et veya eli kolu uzun olan bir akrabandan yardım iste. Ha bir de korktuğunu ona asla belli etme.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Okurken hem üzüldüm hem kızdım
Kocan ilgisiz değil şiddet uyguluyor
Nasıl senin annene vuruyor ve sen onun yanına gidiyorsun sebeb ne
Ailen sana her zaman sahip çıkar merak etme anne baba kızsa bile çocukları için her zaman ellerinden geleni yaparlar.
Çocuğu vermiyor mu vermesin bırak onda kalsın nasıl bakmayı düşünüyor.
Sen ailenin yanına git daha fazla geç olmadan kendine kötülük yapma00 Yorumla
Çok şe…siz bir eşin var. Böyle karaktersiz olunurmu. Sağlam kafayla bir erkek durup dururken kayınvalidesine vurmaz. Bence eşin birşeyler kullanıyor. Ailen sana sahip çıkmış. Sen n büyük hatayı kocana tekrar kaçarak yapmışsın. Kozları iyicene eline vermişsin. Şimdi seni öldürmekle çoçukla korkutuyor. Restini çek. Tartığın bir gün. Çoçuğumu istiyorsan. Buyur çoçuk sende kalsın. Ben babamın evine gidiyorum de. Köpeğin olucaktır
00 Yorumla
+1 yılDur tahmin edeyim güzel hayaller ile çıktığınız bu yolda şimdi sesizlik hakim ya seni elde ettiği için artık takmıyor ya da sen kraliçelik yapamıyorsun eşine kral gibi davranıyorsan oda sana kraliçe gibi davranır eğer bu olmuyorsa seni elde etmenin verdiği bir umursamamazlıktır nasıl olsa benim hiç bir yere gidemez düşüncesi oluşmuştur kafasında dikkat et
06 Yorumla
Soran+1 yılDetayları okumadın heralde
- +1 yıl
Yo okumadan bir tahminde bulunayım dedim
- +1 yıl
Owww okudum ve bu çok zor bir durum ¿
- +1 yıl
Bi anayasayı inceleyip geri dönücem ne yapabilirsin diye
- +1 yıl
Bu arada kusura bakma tahminde bulunmak istemiştim ama seni üzdüm herhalde kusura bakma 😥
Soran+1 yılÖnemli değil
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
25Cevap
+1 yılBu denli şiddete meyilli bir insana geri dönme kısmını dehşet içinde okudum.
Üstelik birde annenize el kaldırmış sizi lohusa halinizle itmiş.
Eşinize kaçtığınız için ailenizin size sırf çevirmesini kınayamıyorum gerçekten.
Evlenmek hataydı anlarım tanıyamadınız. Ama onun içindeki canavarı gördüğünüz gibi uzaklaşmak yerine ona geri gittiniz.
Savurduğu tehditleri çok ciddiye almanızı önermem.
Evet ülkemizde bu tarz şeyler oldukça fazla oluyor ancak herkeste bunu yapacağı için diyemiyor sizi korkutmak amacı.
Annenizle bir şekilde yeniden iletişim kurun ve kendinizi affettirin.
Sonrasında da çocuğu alın ve o isteyken kaçın.
Ardından da dava açın direkt.
Rahatsızlık vermeye başlarsa da koruma kararı aldırın ve gerekirse şehir değiştirin.11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz
+1 yılEvliliğin sağlıklı yürümesi için ilgi alaka sevgi ve saygı şarttır, ilginin olmadığı evlilikte çiftler birbirinden soğur ve sevgilerini yitirirler. İlgisiz davranıyorsa ilişkiye nokta koymaktan başka çare kalmıyor. Yazdığınız yazıyı tamamen okuyamadım kusura bakmayın eğer size hakaret etme gibi bir şey söz konusuysa zaten yollarınızı ayırmanız gerekiyor. Hakaret eden ileride şiddet de uygulayabilir bunu göz önünde bulundurun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. 1 yıllık bir evlilik ve adamdaki kafaya bak resmen psikopat bi kocan var senin bi an once ayrılman gerek bu adam olmaz o kesin ya da cocuk büyüyene kadar katlanacaksın...
ve asla onu yatagına almaman gerek00 Yorumlakardeş geçmiş olsun öncelikle tüm yaşadıkların için, çok üzüldüm gerçekten. sen şu an ailenin yanına gidebilecek durumda mısın?
010 Yorumla
Soran+1 yılGidecek durumda değilim ailem biraz baskıcı bir aile oraya gitsem ne yapacağım sürekli kafama kafama vuracaklar bizi bırakıp gittin diye
Soran+1 yılKocam la kavga ettiğimiz zaman böyle yapıyor benimle konuşmuyor etmiyor sürekli telefon oynuyor pazar günleri sürekli dışarda arkadaşlarıyla takılıyor sadece cinsel ihtiyacını gidermek için geliyor canım cicim yapıyor alttan aliyor haklısın falan fistan diyor
Soran+1 yılCesurum ama bir kadın olarak düşün çocuğum daha çok küçük nereye gidecem çocuğum olmasa giderim çalışırım kendime bakarım ama çocuğum var 4 aylık çok küçük kime bırakıp çalışacam söylermisin bir ise kalkışmadan önce artısini eksisini düşünmem gerek
Soran+1 yılAlırlar ama her seferine basima kalkarlar
Soran+1 yılAmin teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka mı bu cidden anneni döven böyle bir karaktersize geri mi kaçtın hiç akıl mantık yı mu kendine saygın yok annene nasıl kıydın yazık gerçekten ya.
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın lohusalık psikolojisi dogurur dogurmaz olanlar karşısında psikolojim çok bozuldu yavrumun yüzüne bakamıyordum emziremiyordum ağlıyordu bas bas bakamıyordum çok kötüydüm sağlıklı düşünemedim
- +1 yıl
Evet o dönem öyle bir hata yaptın da o adam çocuğunu döver seni döver adam olmaz böyle karaktersizden hiç mi tanıyamadın ya annene nasıl vurmasının acısını çıkartıp darp raporu aldırtıp artıracaktın içerisi
Soran+1 yılDarp raporu aldık mahkemeye verdik ama avukatlar demiş esime sicilin temizse bir bok olmaz para cezası ödersin demis
- +1 yıl
Öldürmeye yönelik saldırdı boşanma davasını da açıp uzaklaştırma kararı aldırsaydın o zaman görürdüm gözünü korkutmuşlar senin uğraşma diye bence
Soran+1 yılHiç bilmiyorum hepsini yaptım ama su durumda bile sicili temiz diyip bıraktılar ülkede adalet yok adalete nasıl güveniyim
- +1 yıl
O zaman ailenle konuşup özür dileyip boşanma davası açıp yoluna bakacaksın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeşim bırak böyle bi adamı ailene sığın
olmuyorsa Ankara'da bayan arkadaşlarımla seni aynı eve yerleştirebilirim.
kendi ayakların üzernde durana kadar ama nasıl durursun nasıl çalışırsın bilmem.
iş konusunda da yardımcı olurum.04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bakacam artık duruma göre
Cevap sahibi+1 yılyapabileceğim bişi olursa emin ol hiç bi beklenti içinde değilim ve elimden ne gelirse yapmaya hazırım.
Soran+1 yılSağol teşekkür ederim düşünmen yeter
Cevap sahibi+1 yılrica ederim.
+1 yılhatayı 1 kere yapmak hatadır eyvallah ama 2. kez aynı hatayı yapmak ahmaklıktır canım. bunların cezasını çek
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu senden alamaz mahkeme sana verir ayrıca canın tehlikede dikkat et ailenle görüş durumu anlat. Ayrılman senin için faydali
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Neden erken yaşta evlilkk çok berbat bı durum Allah yardımcın olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin 22 de evlendim 23 te anne oldum yinede erken galiba
+1 yılEşin haklı haddini bil sesini çıkarma boşanma yok o evden anca tabutun çıkar.
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim nasıl haklı söylermisin
+1 yılYapacağın tek şey para bulup evden gitmek. Yoksa böyle devam eder. Hiçbir şekilde değiştiremezsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılSürekli tehdit ediyor ya sıkma ya da bana zarar verirse çocuğumu alırsa benden
- +1 yıl
O kadar kolay değil. Mantıklı hamlelerde bulun.
Soran+1 yılParayı nasıl buluyum söylermisin çocuğu alıp kaçsam daha bebeğim 4 aylık ana çocuğu kreşe veremem edemem nasıl çalışıp kendime çocuğuma bakacam
- +1 yıl
Kredi olur kredi kartı olur. Bir şekilde evdeyken boşanmaya bak ve sonra ailene dönersin onları ikna edersin.
Soran+1 yılÇocugum çok küçük kim bakar kreşte yok ona gore ana çocuğu kredi cekiyimde çalışmadan nasıl ödeyecem
- +1 yıl
Neyse sen çok soru soruyorsun, mız mız ve kendine güveni olmayan birisine ne diyeyim ben, iyi günler.
Soran+1 yılKendine guveni olmayan biri öylemi bende isterim ayaklarımın üzerinde durmak ama her şey öyle olmuyor artısını eksisini düşüneceksin bir ise kalkışmadan önce senin gibi düz mantık değilim ben kusura bakma
- +1 yıl
He ya ben düz mantık birisiyim. ☺
sorunun çözümü 3 ALTIN KURAL evli kadınların kullandıgı bır yöntem
00 Yorumla
+1 yılAnneni dövecek kadar hadsiz bir insan ondan uzak dur senin annene bunu yapanı nasıl affediyorsun annenin evine git ailen her şekilde senin yanında olur çocugu da al nasıl kocana kaçtıysan ananlara da kaç kimse dur diyemiyor mu bu adama ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bişi yapamaz merak etme evlenmeden önce böyle değilmiydi
05 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyken çok iyidi ama nişanlandık ailesi beni istemedi o yüzden hep kışkırttı ailesinin ağzına bakti
Cevap sahibi+1 yılSen şu an kocanın evinde misin
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHangi il mesela iş alanı kısıtlı mı o yüzden meraj ediyorum
Soran+1 yılKonya
instagramda arama kısmına sevgiselses yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar o sana yardımcı olur zaten bir çok kişiye yardım ediyor
00 Yorumla
+1 yılDoğrusunu duymak istersen şunu söyleyim bence bir an önce ondan ayrıl daha iyi ve anlayışlı olan birini bulabilirsin
00 Yorumla
+1 yılTürkiye'de Adalet var diycem maalesef yok🤷
Allah yardımcın olsun valla iki ucu bklu değnek01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
+1 yılAy Allah'ım sen doğru dürüst aklı başında insanlarla karşılaştir. Ne denir bilemedim Allah kurtarsın
00 Yorumla
+1 yılAldatmak için fırsat bulsan yaparmısın
06 Yorumla
Soran+1 yılBen karaktersiz değilim biye aldatıyım hata hatayla düzeltilmez bir kere ben o hata yi bir kere yaptım eşimi sevip evlenerek birak aldatmayi birdaha kimseyi sevemem
- +1 yıl
Sevmek için aldat demedımkı ben
Soran+1 yılYapamam bana yakismaz aldatmak falan ozaman ölüm fermanımı kendim hazırlarım
- +1 yıl
Isteklerını nasıl karsılıyorsun pekı
Soran+1 yılIstek falan yok bende
- +1 yıl
bence kendıne yazık etme
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSende ilgisiz kal kardeşim kaçan kovalanır
07 Yorumla
Soran+1 yılSoru başlığına bakıp hemen cevap vermeseydin detayları okusaydın
- +1 yıl
Okadar vaktim yok maalesef
Soran+1 yılBelli
- +1 yıl
Beni dovcen nerdeyseee
Soran+1 yılOlabilir çok sinirliyim şu an
- +1 yıl
Neler yaşadım hiç birini takmadım takmayacamda gel dövde rahatla ozaman
Soran+1 yılYok
+1 yılYanlış tercihler yanlış insanlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirak git ya hu... sende bir bireysin daa..
01 Yorumla
Soran+1 yılSen iyi okumadın heralde
+1 yılDemek ki daha dibi gormemissin
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Bu kadar zorluğa hala sessiz kaliyorsan canına tak etmemiş demektir.
Tam bıçak kemiğe dayaninca feryadı basar tüm herkesin sülalesini... Daha zamanın var
Soran+1 yılHımm
- +1 yıl
Ailenden kaçmak aptallık olmuş
Yine ailene sığınmak en mantıklısı
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Çocuğu bırakabilecek misin?
Soran+1 yılYavrumu bırakamam
- +1 yıl
O zaman o delikten çıkman çok zor olacak.
Soran+1 yılAynen
1 xper fake
01 Yorumla
Soran+1 yılFake değilim daha yeni açtım bu hesabi
+1 yılkocani aldat baska insanlarla sevis rahatla
00 Yorumla
+1 yılBenzer durumdayım
00 Yorumla
+1 yılkötü bir duum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçabuk geçmiş o zaman cicim ayları
00 YorumlaŞiddet var mı
011 Yorumla
Soran+1 yılŞiddet uygulamıyor
Soran+1 yılGeliyor ihtiyacini karşılıyor gidiyor
Soran+1 yılYaşım 23 kabul etmiyorum zorla yapıyor tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın diyor yapıyor zorla
Soran+1 yılÇocugum var
Soran+1 yılNeden
+1 yılBoşan bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHic ne yapcan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsellik naal peki
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnkaradysan gucm yettnce gda yyada maddi yardmci olmaya calisrm istrsen
Soran+1 yılİhtiyacını gidermek için yanıma geliyor
Cevap sahibi+1 yılYazdmi okdnmu
Cevap sahibi+1 yılAnkaradamsn
Soran+1 yılDüşünmen yeterli ama kabul edemem Ankara'da değilim
Cevap sahibi+1 yılNeden kabul etmyosn nevarbnda
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılIşte kabul edemem 😞
Cevap sahibi+1 yılNedenki karslk istiycemimi dusunuyosn
Cevap sahibi+1 yılAsla yapmm sen istrmedn surece
Cevap sahibi+1 yılYazcakmsn
Soran+1 yılIstemiyorum ben öyle birisi değilim karşılıklı işi sevmem ben çalışırsam da namusumla edebilme çalışır çocuğuma bakarım
Cevap sahibi+1 yılBn sana zaten karslk demedmki
Cevap sahibi+1 yılAsla saygszlkta yapmadm öyle kadnsn demedmki
Cevap sahibi+1 yılBeni yanls anlamana uzldm😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılAmacm naçizane yardmci olmakti
Soran+1 yılYok sağol teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılGercekte uzldm bni yanls anlamana
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi