1 senelik evliyim kocam çok ilgisiz. Ne yapmalıyım?

Kocamla severek evlendik çok ağır zor zamanlar geçirdik kayna yanına gelin gittim 4 ay oturdum sürekli ailesi yüzünden kavga ettik evimi kocamın ailesi kışin ortasında bizi evden kovdular 5 parasız sadece yatak odam vardı bütün eşyalarımı benim ailem aldi ailem bize hep yardımcı oldular fakat o halde bile eşim beni aileme 2 aydan 2 aya kendi annesine hafta da 2 3 sefer götürüyordu ailesi benim aileme karşı hep kışkırttı doğum yaptım 4 ay önce eşim annesinin dolduruşuna gelip dogum yaptığım gün ortada bir şey yokken benim kendi annemi yumruk yumruğa dövdü bende aralamak için araya girdiğimde beni itekledi benim dikişlerim patladı mahkemelik karakolluk olduk ayrılma derecesine geldik annemgilin evindeyken lohusa psikolojisiyle sağlıklı düşünemedim gece çocuğu aldığımla kocama kaçtım ailem bu sefer sırtını döndü bana küsler konuşmuyorlar benimle kocam sürekli değişecem edecem kaçmadan önce fakat değişmedi beni çocuğumdan vuruyor kavga ediyoruz sürekli biz yapamıyoruz ben gidecem diyorum çocuğu aliyor kucağına nere gidersen git diyor gidecek yerim yurdum yok bu Arada eşim çocuğu mahkeme sana verse bile ben seni öldürürüm sana yar etmem kardeşim diyor ne yapacagimi bilmiyorum kapana kisıldım bana bir şey yapması önemli değil aileme zarar verirse diye korkuyorum mecbur çekecem kararım diyip duruyorum ne yapmalıyım
1 senelik evliyim kocam çok ilgisiz. Ne yapmalıyım?