Bir yıllık evliyiz eşimin işi dolaysiyla doğunun bir köyünde yaşıyoruz ailemden uzaktayim tanıdığım kimse yok burada eşim sürekli oyun oynuyo (metin 2, pubg gibi birlikte oynayalım diyo ama ben sevmiyorum saatlerce oyun oynamayı tatlı dillede uyarıyor um ama umursamıyo işten geliyo uyuyana kadar oyun seviyorum boşanmak istemiyorum ama en son çare o olacak artık ben çok bişey istemiyorum ki biraz zaman gecirelim istiyorum tek başıma çok sıkılıyorum çok bunaldım nolur bana bir akıl verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
seninle sevişmek sohbet etmek yerine oyun mu oynuyor? daha 1 yıllık evlisiniz ve herif tırt :D çokmu arıyorsunuz bu tatlısu çocuklarını. uysal olsun laf dinlesin aldatmasın kuzu olsun oğlan olsun diyorsunuz sonrada gelip böyle şikayet ediyorsunuz. gerçek erkek oluncada sert buluyorsunuz çapkın diyorsunuz. bu işler böyle yavrucuklarım işte zamanla öğreniyorsunuz yaşayarak...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani kadın erkek ayırt etmeden yorumlamak gerekirse iki insan da eğer çalışıyorsa ve eve döndüğünde ilgi sevgi bekleyen biri varsa buna göre hareket etmeli oyun da oynayabilir siz yemek yaparken ya da mutfağı temizlerken falan bu anlarda oynasın ama onun dışında yemek sonrası ufak bir gezme ya da birlikte film izleme oyun oynama sohbet muhabbet olmalı yoksa sevgi ve ilgisiz nasıl yürüyecek ki bir ömür
02 Yorumla
Soran+1 yılFilm izlerken bile oyun oynayan birini düşünün
Cevap sahibi+1 yılHayır ya , yani bir yere kadar sabredebilirsiniz sizde ne bekliyor ki , şey gibi sanki evlilikten istediğini almış sonra standart hayat , yanlış düşünce aslında evlilik dert ortağı ve mutluluk demek , eşinizle açıkça konuşmalısınız hatta sert dille kırmadan uyarın kırıcı olmayın ama imada bulunun
+1 yılTatile gitseniz ya da birilerini eve davet etseniz ev içerisinde oynama çekindiği birileri varsa gelsin bir hafta kalsınlar beyimiz o zaman ne yapıyor bakalım 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnemler vardı on gün kaldılar farklı şehirlerde olduğumuz için ozaman oynamadı onlar kapıdan çıktı yine başladı gulsemmi aglasammi bilmiyorum 😀
- +1 yıl
Durum hem vahim hem de komik akışına bırak boşanma sebebi olarak görme ayrıca evin içindeyken seni özlemesini sağlayabilirsin oyun oynadığı için aldatılma ihtimalinde yok gibi
Millet evlenince neden oyun oynar ki anlamam. 😃 Ev de konsol var ve bekarım. Arkadaşım yıllardır oyun oynar ve ben elimi sürmem. Zaman ayıracak eşi varken oyun oynamayı saçma buluyorum. Hantallıktan başka bir şey değil.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
44Cevap
- Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
u +1 yılOyun oynamanın dışında ortak ilgi alanları ve aktiviteler bulun. Birlikte hoşlandığınız etkinlikler yaparak ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. Eşinizin oyun bağımlılığını anlamaya çalışın. Onun neden oyunlara bu kadar çok vakit harcadığını ve nasıl hissettiğini anlamak ilişkinizi güçlendirebilir. Eşinizle durumu açık ve dürüst bir şekilde konuşun. Onun oyun bağımlılığının sizin için nasıl bir etki yarattığını ve bu durumdan nasıl etkilendiğinizi paylaşın. Eşinizle birlikte oyun oynamak için belirli zaman dilimleri belirleyebilirsiniz. Aynı şekilde, birlikte vakit geçireceğiniz zamanları da planlayarak denge sağlayabilirsiniz. Değişim zaman alabilir ve sabır gerektirebilir. Eşinizle birlikte çalışarak bu süreci yönetmeye çalışın. Unutmayın ki her ilişki farklıdır ve her bireyin ihtiyaçları ve beklentileri farklıdır. Eşinizle birlikte çözüm bulmak için işbirliği yapmak önemlidir.
00 Yorumla Bu oyun bağımlılığı insan da gerçekten çok kötü etkiler yaratıyor ona söyle bu durumu eğer yapmazsa ben boşanmaya gidiyorum de
Bende oyun oynayan biriyim ama öyle ful değil mesela annem yemek yaptı değil mi sofrayı hazırladı gel dediğinde direkt oyunu kapatıp giderim mutfağa benim oyun oynama saatim en fazla 4 fazla oynamam30 Yorumla
s +1 yılOyun bağımlısı biriyle cidden çok zor. Millete tatlı geliyor ama öyle değil. Benim böyle bir flörtüm vardı, o zamanlar çalışmıyordu, 11 de kalkıyor günaydın yazıyor sonra hoop pc başına, gece 3 e kadar oyun oynuyor. Arada yazıyor bazen arıyorum akşamüstü, konuşuyoruz falan. Neyse çekemedim daha fazla, sonra kalkıp "ben seninle telefonda konuşmuştum benim gibisini bulamazsın" demişti :) anlatsan da anlamaz maalesef, ha ortamcı olmasından iyidir belki ama her şeyin fazlası da zarar işte. Ondan ayrı hobi falan edin, psikoloğa gitmeyi teklif et
12 Yorumla
Soran+1 yılAy aynısı disarlarda mı geziyorum evimde oyun oynuyorum diyo 😀
- +1 yıl
Aynı cins bunlar hep😂
+1 yılEvlenmeden önce, eşinizin oyun bağımlısı olduğunu bilmiyor muydunuz? Eğer bu yeni çıkan bir şeyse, söz geçiremiyorsanız aile büyüklerini devreye sokabilirsiniz. Haricinde kolay kolay bırakabileceğini de düşünmüyorum. Bir erkek, kadınıyla vakit geçirmenin olgunluğuna erişememişse, evlenebilecek yapıya da sahip değildir.
24 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden öncede vardı ama bu kadar değildi aile buyuklerini araya katmadan çözmek istiyorum evimin içinde olan şeyleri dışarıya yansıtmak hoş gelmiyo
- +1 yıl
Çözemediğin bir durumu anlatmayıp, boşanmak daha mı hoş gelecek peki?
Soran+1 yılYa tabiki hayır önce psikologa gitmeyi düşünüyorum ya da evlilik terapisti
- +1 yıl
Psikolog veya terapist mi? Kendinizi kandırmayın lütfen, bunlar kendi aranızda konuşarak halledebileceğiniz türden sorunlar. Kayınpederiniz veya kayınvalidenize söylediğinizde, en ufak bir sorun kalacağını düşünmüyorum.
Sende kendine yapacak başka birşeyler bul o zaman. Öyle sığır erkekler var maalesef sonra kadın aldatinca neden aldatıldım diyor. Kadın sanki ömrünün sonuna kadar onun oyun oynamasını bekleyecek
03 Yorumla
Soran+1 yılOlduğum yerde ne tanıdığım biri nede gidecek biyerim var telefonlada biyere kadar ilgileniyo insan sonra sıkılıyo göreve gitti ve bir ay evde tek başıma bekledim bir ay sonra geldi yine oyun
+1 yılAllah yardımcın olsun. Sıkmadan ona. ilgini artır. Bencillik yapma. Gerekirse fedakar ol. canım mısın falan eleştiri bile gelse onu kznmak için fedakar ol
00 Yorumla
+1 yılmodemin arayüzüne gir modemi sürekli restart et bak 2 güne bilgisayarı kırar :) Ama gizli sekmede yap yakalanma :) tarama geçmişinden :) bir dost :)
00 Yorumla
+1 yılSonrada kadinlar neden baska erkeklerle komusuyolar diyolar eee boyle yapan bi erkek herseyi hak ediyo bence sapma canım oyuna takilmak nedir ya
10 YorumlaBirgün evlendiğim eşim beni şu sebepten dolayı boşayacak diye çok korkuyorum, 2 günde 1 takıntı yapıyorum bırakmam lazım oyunları dkekdomr
00 Yorumla
+1 yılKucağına otur sana da öğretsin ebejehejbejehejebejebejehejebej Allah'ım ne güzel fantezilerim var nemin yav diebdoejodjsoejd
00 YorumlaSeni anlıyorum çünkü bende oyun oynayan biriyim ama evli ve eşin olunca evet zaman ayırmak gerekir değerini vermek gerekir
00 Yorumla
+1 yılKocan normal değil. Gider eğlencesine 1 saat filan zaman geçirirsin tamam da karınla ilgilenmen lazım. İlgisini çekmeyi dene
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce de var mıydı bu oyun merakı yoksa bilmiyor muydunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyodum ama bu kadar olacagını asla tahmin etmiyodum
Çok kötü bir şey gerçekten, bende oyun severim oynarım da ama ne bileyim eşim, sevdiğim böyle diyecek kalkarım oyundan ne olmuş yani.
00 Yorumla
+1 yılHerhangi bir şeye bağımlı olan insanla ömür geçmez. Ya bir yolunu bulup oyunlara bağımlılığını keseceksin ya da boşanacaksın.
00 Yorumla
+1 yılYani biraz tavır al oyun oynasın ama ne bileyim insan eşine Armada’sına ailesine de zaman ayırmayı basarmalı
00 YorumlaSen de online oyun oyna sen karşı takımdan ol onu öldürmeye çalış o zaman oyundayken de ilgilenir seninle nasıl fikir ama 😜
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonra da bu adamlar "karım beni niye aldattı" diye ayı gibi ağlar. Acaba niye? Kadınla ilgilenmeyen adam aldatılmayı hakeder.
33 Yorumla- +1 yıl
Bencede hakeder kadın ilgi görmediği ortamda durmaz bağlasan durmaz ilgi dediğin parayla degilki ya ne zor bunlara
- +1 yıl
Pardon? Aldatmayı haketmek nedir? Anlaşamıyorsan, ilgi göremiyorsan, mutlu olamıyorsan boşanacaksın. Aldatmayı haklı çıkarmak hangi karaktere sığıyor?
+1 yılBende yılların oyuncusuyum ama başımlı değilim. Zor valla. Kişi kendine de eşine de vakit ayırmalı
00 Yorumla
+1 yılOyun bağımlısı erkeklerden nefret ederim. bu ne ya çocuk gibi
00 Yorumla
+1 yılNebilim ya çok kötü bir durum ama sen daha bi dikkat çekici ol bakalım aynı mı olacak
00 YorumlaOyun zevki çöp btw 14 yaşın internet kafesini hayatı yapmış adam
00 YorumlaHiç çekilemez bir durum oturup düzgünce ve ciddi bir şekilde konuşmalısın tavrını ortaya koy bence
00 Yorumla
+1 yılKardeşim de, ablamın kocası da aynı. Henüz bir çare bulamadık biz de
00 Yorumla
+1 yılÇok üzücü bir durum gerçekten konusalimmi biraz ne dersin
00 Yorumla
+1 yılDoğunun hangi köyü yazar mısın bna merak ettim. Çünkü bende doğudayim
08 Yorumla- +1 yıl
Gümüşhane değildir heralde
- +1 yıl
Hiç sevmem orayı doğuda yaşıyorum bende ama mecburiyetten sadece yoksa Doğulu asla olmam
- +1 yıl
İnsanları çok gerici küfürbaz üstelik al bendende okadar
- +1 yıl
Gümüşhane ne alaka. Ayrıca niye kavga ediyorsunuz
- +1 yıl
İkiniz de seregsizsiniz. Yorumumun altından çıkın pis irkcilar
Oyunu seninle oynasinya iste daha guzel zevkli olur
00 YorumlaBu konuda çok haklısın esin sana zaman ayırmak zorunda öyle sadece oyun oynayarak olmuyor yani ☺
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı sorun bende de vardı, Artık Sadece hafta sonları oynuyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaptınız bunu ya oynamasın demiyorum ama günde bir iki saat herneyse tüm gün degil
Cevap sahibi+1 yılEşimin her gece yatağa yalnız girmesine, yüreğim dayanmadı.
İlişki terapistine götür baktın düzelmiyor koy kapının önüne kimse için yıllarını boşa harcama sen daha değerlisin
01 Yorumla
Soran+1 yılValla haklısın bacımsu 😀😘
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar bağımlı olan adamla yürümüyor, aynı süreçten geçtim. şu an boşanma davası açtım.
10 Yorumla
+1 yılBuraya yazdığın seylerin aynısını eşine soylemrye ne dersin? Kelimesi kelimesine ama. Durumun ciddiyetini bildirmek maksadıyla
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartma diyip geçiyor
- +1 yıl
Demekki yeterli bir uyarı olmamış sence durumun ciddiyetine varsa böyle bir tepki verir mi
Güzelce bi konuş hatta evden git bir süre korksun belki aklı başına gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten sürekli ayrıyız isinden dolayı bir ay yoktu iki gün oldu geleli
Tavır al. Önemimi değerimi göster. Seni kaybetmesinin oyunda kaybetmesiyle bir olacağını bilmeli.
00 YorumlaSende kendine başka ugraslar bulmaya çalış, anlattığına göre sıkıntı belli
00 YorumlaÇok şık ol belki bırakır oyunu
03 Yorumla
Soran+1 yılValla bacım bu işler öyle değil o konularda ilgileniyo her fırsatta çok beğendiğini söylüyor ama ne yaparsam yapıyım oyun oynarken tık yok 😀
- Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnun ilgisini çekecek şeyler yap
02 Yorumla
Soran+1 yılAmudamı kalkiyim 😀
- +1 yıl
Evet
Gamer konusunda 431 cevap paylaştı. bence psikoloğa götür
01 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı şeyi düşünüyorum
+1 yılSeks hayatı nasıl
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuyla ne alakası var?
- +1 yıl
İlgisi yok diyorsun
Haklısın hemde çok. Çözümü olduğunu sanmıyorum ya
04 Yorumla
Soran+1 yılKimseyede bişey anlatamıyorum huzursuzluk çıkmasın diye tartışmakta istemiyorum napcam bilmiyorum
Soran+1 yılHerşeyden hevesim gectiki millete heves ederek bakıyor um o kızların farkı ne diyor um kendi kendime sorunu kendimde arıyorum
+1 yılPsikoloğa götür benden söylemesi…tedavi olmalı.
00 YorumlaDijital detoks yaptır
00 Yorumla
+1 yılOyunu ne ile oynuyorsa al kafasında kır
00 Yorumla
+1 yılEşini doktora götürün
00 YorumlaOyun oynadığını bilmiyor muydun
00 Yorumla
+1 yılYa siz de başlayın oynamaya ya da boşanın işte.
00 Yorumla
+1 yılKiskandir onu bnce
00 Yorumla
+1 yılYanında p. rn aç izle o harekete geçer
00 Yorumlaİnternet hızınız kaç? 😁
00 Yorumla
+1 yılUmarım yatakta da oyun oynamıyordır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe iş yapıyor ki polis mi
01 Yorumla
Soran+1 yılUzman
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatağı ayır kendine gelir belki
02 Yorumla
Soran+1 yılUmrunda bile olmaz
Cevap sahibi+1 yılO zaman al telefonu eline biriyle sürekli mesajlas o ses hem rahatsız eder hemde olmadı sende telefonun içine gir sende onu umursama
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen de oyun oyna onla ilgilenme bak noluyo
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvettttt ben sevgilime öyle yapıca çıldırıyorrr
Soran+1 yılOyun oynamaktan benim ne yaptığım dikkatini çekmiyoki
Cevap sahibi+1 yılHakketenmi ya 🤕
Cevap sahibi+1 yılEvet ya online oyun oynaa onunla
Cevap sahibi+1 yılDoğru yapardın ama online oyunun başka güzelliyi var ya çok iyi
Cevap sahibi+1 yıl🤣ha şöylee
Cevap sahibi+1 yılBen korku oyunlarını tercih ederimmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle biriyle hayat geçmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkide oyleydi bosandim
02 Yorumla- +1 yıl
Bende oyun oynarım ama kendime ve çocuklarıma vakit ayırırım.
- +1 yıl
Ne zaman boşandın
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu karı milletine her şey müstehak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılReisin nick nedir beraber 2 el atalım 😂
00 Yorumla
+1 yılBoşan
02 Yorumla
Soran+1 yılOkadar kolay değil bir insana hayallerini umudunu bağlıyorsun en son çare o kimse boşanmak için evlenmes
- +1 yıl
Tamam
Sen onla beraber oyun oyna 🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılO bu kadar çok oynayınca oynayasim varsa da kaçıyo
+1 yılne iş yapıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAskeri personel
- +1 yıl
ne zaman gittiniz farklı şehir istemesine ne zaman kaldı
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)