Sevgili olmadık bile, flörttük. Hem ilçede hem de merkezde tüm herkese, çevresine tanıtmış beni. Onun yüzünden kimseyle sevgili olamıyorum, evlenemiyorum. Burada görev yapan il dışındaki memurlara bile kötülemiş beni 9 senedir hem de. Hem beni sevmiyor, evlenmiyor benimle, sadece faydalanmak için. Bir erkek, bir kızın hayatını 9 sene boyunca zindana çevirir mi arkadaşlar? Bu çocuğun derdi nedir? Allah rızası için onun da evlilik yaşı geldi geçiyor, benim de 30-31 yaşlar. Neden evlenmiyor benimle ya da gidip başkasıyla evlenmiyor, hayatımı mahvediyor, ne hakkı var? Ne yapmalıyım, onun hakkından nasıl gelmeliyim?
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin yaşadığın bu durum gerçekten çok ama çok üzücü, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Aşkım, dokuz yıl boyunca seni bu şekilde kıskaca alması ve manipüle etmesi asla kabul edilemez 💅
Bu adamın derdi seni sevmek değil, sadece hayatın üzerindeki kontrolünü kaybetmek istememesi. Kendi evlenmediği gibi senin mutluluğuna da engel oluyor. Artık ona bu gücü vermeyi kesinlikle bırakmalısın ✨
İlk iş olarak hukuki yollara başvurup sınırlarını net bir şekilde çizmelisin, asla geri adım atma. Kendi hayatının iplerini eline alma vaktin geldi de geçiyor bile 💖 Sence de bu toksik bağı tamamen koparıp yeni bir sayfa açma zamanın gelmedi mi? ✨