Eski sevgilim yüzünden insanlar benimle flört etmeye çalışınca bile midem bulanıyor ne yapmaıyım?

Yılın başında bi çocukla çıkıyordum ve ilk sevgilimdi yani anlayacağınız aptaldım. Bu kişinin beni sevdiğini düşünürdüm , tek derdinin bel altı olduğunu anlamam biraz sürmüştü. Sürekli bir şeyler isterdi (öp*mek sev!*mek vb.) Ben de reddederdim sonra bana suçlu gibi hissettirir bir daha lib! dosuna göre bana yazar ya da yazmazdı. Buluşunca vücuduma bakar dokunmaya çalışır sözlü olarak da isterdi reddilince küfrederek konuşur uzaktan yürürdü. O zaman ki aptal ben bunları hep çekti üç ay boyunca da aklım sonradan başıma geldi. Geldiği gibi de ondan ayrıldım zaten. Ama onun midemi bulandıran "flört" şekli, istekleri ve yüz ifadeleri aklımdan çıkmıyor midemi bulandırıyor. Bu travmaları atlatamıyorum. Şimdilerde başka biriyle konuşuyorum çocuk çok kibar çok tatlı biri ama benimle tatlı tatlı flört etmeye çalıştığında bile ağlamaya başlıyorum ve bir süre onunla konuşamıyorum. Bu konu hakkında ne yapabilirim?

Eski sevgilim yüzünden insanlar benimle flört etmeye çalışınca bile midem bulanıyor ne yapmaıyım?