Yanlış insanla flört etmek ve yediğim laflar. Sizce ne yapmalıyım?

2-3 ay kadar konuştuğum hoşlandığım belkide takıntı haline getirdiğim bir çocuk vardı. Güvensizlik kıskançlık ve araya 3. sahislarin girmesiyle başlamadan bozuldu. O benden gitti ben ondan gittim o dayanamadı geri döndü yok dedim ben döndüm tekrar derken sıkıntılı sancılı bir süreç oldu. o ailesini ablasini bile konuya hemen dahil etti. bunlar benim gözümü korkuttu. Sonra aşırı kıskançlık ve ekonomik olarak da o güvenlik gece bekçisi ben mühendisim, babası hapse girmiş çıkmış hani normalde aynı şeyleri bile konuşmayacağım bir insan ve ne olduysa çekim oldu hoslandik. Neyse ben bunun bir arkadaşına ulaştım dedim kavga ettik komple bitti ama üzülüyorum keşke bu şekilde bitmeseydi dedim. Arkadaşı konferans araması yapıp çocukla konuşturdu. Çocuk bir ego bir ego artık ben istemiyorum kızım melek numaralarini yemem... git. diye hakaretler etti arkadasida sesini çıkarmıyor bunu haklı buluyo. adim attığıma pişman etti. bir sürü hakaret yedim şok içerisindeyim. bana diyorki istesem seni çoktan şey yapardım yapmadım dedi. dayanamadim artık ben gerçekten senden hoslanmistim dedim artık dayanamadım ağlayıp telefonu kapattım. Hakaret yiyecek kadar bir şey yapmadım sadecee yürütemedik ikimizinde git gelleri oldu. Beni engelledi. sizce ne yapmalıyım bundan sonra çok zoruma gitti, zaten nasıl hoşlandım aklım almıyor.

Yanlış insanla flört etmek ve yediğim laflar. Sizce ne yapmalıyım?