3 ay

Eski flörtümü unutmak ve intikam almadan tamamen hayatımdan silmek için ne yapmalıyım?

Eski flörtümü unutmak istiyorum artık ve kendimde yeni bi sayfa açmak istiyorum onun ne düşündüğünden ne hissettiğinden hiç umrumda değil zaten çok sıkıldım artık hem anılardan kurtulmak istiyorum hem de onu unutmak istiyorum tam anlamıyla bütün intikamı almak istiyorum ondan zaten benim onunla geleceğim varsa Allah her türlü tekrar yolumuzu birleştirir biraz uzaklaşmak istiyorum her yerden engellesem olur mu sizce wp de ve instagramda bazen çok özlüyorum ağlamak istiyorum bazı şeyler çok ağır geliyor artık bana ikimiz de birbirimizin wp durumuма bakardık imalı sözler paylaşırdı kendini koyardı şimdi hiç koymuyor benimkilere de bakmıyor sessiz şekilde yapmak istiyorum bunu instagramda takipten çıkarıp engellemişti şimdi sizce oradan engellesem fark eder mi bunu? Sayfasına giremiyorum çünkü karşıma engelle yazısı çıkıyor hemen bi oyunu var

Eski flörtümü unutmak ve intikam almadan tamamen hayatımdan silmek için ne yapmalıyım?