şimdi benim beş senedir sevdiğim bi çocuk var bi iki kere konuştuk sonra o kesti konuşmayı ama ben beş senedir sadece onu sevebiliyorum ona şimdiye kadarki bütün hislerimi anlatsam bir şeyler değişir mi
23 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Onun sevgilisi falan olmadığından emin misin ve o şu anda bir sevgilisi yoksa bile bir ilişkiye açık mı bunlar önemli bence. Ha ilişkiye açık olup olmaması uörıöda feğil söylemek istiyorum diyorsan git söyle ama sevgilisinin olmaması cidden önemli devgilisi varsa aklımdan bile geçirme itiraf etmeyi.
sevgilisi var ama baya sıpsevdi bugun zeyneple yarın ayseyle
Platonik olmak çok zor; ben de yaşadım. Duygularınızı eninde sonunda söyleyeceksiniz. Ne kadar erken söylerseniz, şansınız o kadar artar ve kendinizi o kadar az yıpratırsınız. Hissetlerinizi bir an önce açmanızı tavsiye ederim. Ben de öyle yaptım ve keşke daha erken yapsaydım dedim.
Denesen bişey kaybetmezsin ama seni kırarsa çok üzülürüm senin adına
Fark etmez "
Nasıl sa ilk kez açılacaksın..
Hadi mutluluklar olsun..
5 sene naptin knk işsiz misin
yahu hic mi asıkolmadınız... beni uzuyosunuz
Knk aşk baska birsey buna aşk denmez aşk iki kişi arasında senin ki tek kişilik takıntı denir buna
peki takıntıdan kurtulmak için ne önerirsin
Knk bak kısa ve net yeni insanlarla tanışmak illa ki sevgili değil arkadaş olarak da
ya tanıstım zaten bes sene boyunca oldu konustuklarım ama hep o da oldu yani gitmedi hic
Kolay gelsin
kolaysa basına gelsin
Knk ben öyle değilim yani tm hoşlanırım belki ama imkansızı sevmem
siz erkekler neden ask konusunda bu kadar eminsiniz herseyden
Benim yaşantım var ve bunlar öğretir insana doğruyu
bizim yok sanki
Tamam işte sen yaşayamadın uzaktan sevdin
baskasını sevebilsem yakından sevicem zatem
Oturduğun şehirden bul yani buyuk şehirse kolay nerdesin
ya erkek cok zaten allahım kıtlıga dusmedim diyorumki hislerimi anlatsam onca sene olan olaylarla degisir mi bişeyler
Git açıl knk belki anca oyle atlatırsın
Brooo niye o kadar beklettin
bro hayat sartları
bro simdi yani bu kadar bekletincr takıntlı bi manyak oldugumu düşünüp benden sogur mu diyosunyani
kabul eder miydin yani
bro galiba ben acılamicam
ya oyle seyler deme korkuyorum
nasıl acılıyım
ben yuz yuze demek istiyodum bes sene sonucta REDEDDİLİCEKSEMDW HAKKIMLA EDİLİYİM...
reddedilirsem napabilirim
aboo rahatsız mısın kız sen
Değişmez tek taraflı
Şansını dene bence 🤭
Yaz bugün varsın yarın yoksun dene şansını
Alışkanlık olmuş o ask degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Beş sene gerçekten çok uzun bir süre ve kalbinin bu kadar sadık kalması çok kıymetli ✨ Ama konuşmayı zamanında o kestiği için tüm hisleri bir anda yüklemek onu korkutabilir.
Bütün hislerini anlatmak yerine, hayatına tatlı bir güncelleme gibi yeniden dahil olmayı deneyebilirsin. Belki direkt aşk itirafı değil de kahve bahanesiyle ufak bir adım atabilirsin ☕
Peki şu an hayatında biri olup olmadığını biliyor musun 💖