Yıllardır platonik olduğum çocuğa nasıl duygularımı söylerim?

Merhaba, Ben yıllardır bi çocuğa platoniğim. Universitetiyi bitirdim, Şu an işliyorum, platonik olduğum çocukla okul arkadaşıydık, yıllardır onunla iletişimim yok, bir-birimizi görmüyoruz, ama ben onu aklımdam atamıyorum. Ayrı şehirlerdeyiz şu an. Ben Haziran ayında fake bi hesabdan ona yazdım, çok iyi anlaşıyoduj, ama fake olduğu ortaya çıkdıkdıkdan sonra konuşmadık. Kendi hesabımdan takib atdım kabul etdi, doğum günümde storimi beğendi. Aslında kim olduğuma dair kendisine fake den ip ucları vermişdim, hangi yerdən olduğum falan, sonra da takib atdım, yanı buradan anlaya bilir aslında, doğum günümü də kutladı. Ama kendisi instagram hikayelerini bana gizliyor, çünki hikaye paylaşan biri aylardır paylaşmıyor. Keçen hafta ben arkadaşımın yardımıyla instada ona yazdım, Ben ilk adımı hiç atamıyorum, ona Instagram kodunu verdim, benim hesabımla yazdı. Ondan yardım istemek behanesi ile ilgili iş guya arkadaşım çalışmak istiyor ama iş yeri bağlanıcak falan, mesaja Çabuk cevap verdi, konuyu da uzatdı. Master okuyomusun, falan sordu eski zamanlardan konuşduk. Amma hala storisi bana gizli. Aslında kötü davranmadı da bana hikayesi hala gizli ve kendisi yazmıyor. Ben kızım ve sana aşığım falan söyleyemem. 21 yaşındayım ve hiç ilişkilər, flört etdiğim bir durum olmadı. Derslerime odaklanamıyorum onu düşündüğüm sürece. Lütfen bana yardım edin, ben ne yapa bilirim? Artik ben de hikaye paylaşmıyorum, yazmak isteyen bir bahane bulur benim gibi. Bugün instasına bakdım yeni bir kız gelmiş instasına ve o Instagram postlarından birini silmiş, yanı çapkın bi tip mi? Ona adım atmalıyımmı, unutmak için ne yapa bilirim?
Bana yardımca olursanız çok mutlu olurum.
Yıllardır platonik olduğum çocuğa nasıl duygularımı söylerim?