Merhaba, ben yıllar önce bir çocuğu çok sevmiştim ancak çocuk beni umursamayip ona olan aşkımı hiç görmedi. Ben onu instadan eklesemde beni tanımadığı için beni eklemedi ve daha sonrada çocuğun zaten sevgilisi olduğunu öğrenmiştim. Bu olay yasandiktan sonda çok uzun süre hiçbir erkeği hayatıma alamadim çünkü platonik olduğum kişiyi çok seviyordum. Bu sene bir çocukla yıllar sonra sevgili oldum ve ilişkimiz gayet iyi ilerliyor. Hiç sorun yok diyebilirim. Fakat benim aklıma yine platonik olduğum çocuk gelmeye başladı. Çocukla aynı okulda olduğumuz için çocuğa açılma ihtimalimin son fırsatlarındayım. Fakat ilişkimde zaten oldukça iyi ilerliyor. Kafam çok karışık. Zamanında platonik aşkımin yüzüne onu sevdiğimi soylemedigim için bu pişmanlığı yaşıyorum.
Yıllar önce platonik olduğum çocuk hala aklımda ama sevgilim var, sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapacağına karar verdim iyi geceler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen bence şimdiki sevgilisinden ayrıl onu deseydin 1 birinciyi dusunmezdin
Bence sevgilini birakta piyasa hareketlensin, böyle temiz insanlari bulup kiymet bilmiyorsunuz. Bizde ariyoruz adam gibi adamlar nerde diye
🤣
Sevgilinden ayrıl onun gibi iyi biri senin yanında harcanmamalı bildiğin aldatıyorsun onu çok bencilsin belki de o yüzden o çocuk seni istemiyor ne bok olduğunu bildiği gibi
Bu hikayede yanan sevgilin olmuş. Bence diğer çocuğu bu kadar düşünüyosan sevgilinden ilişkiniz ne kadar iyi giderse gitsin ayrıl yoksa daha çok üzülür bu hikayenin sonunda.
Sevgilini aldattiginin farkindasindir umarim ayrilmalisin
Evet aşağılık bir ihanet bu
Söylesen de reddedilirdin , yenilmiştik hissini unutamıyorsun
Hem yillar once hem platonik hem de sevgilin var yuh yani nasil hâla aklinda olabilir ki yillar gectiyse unutmus olman lazim
Ayrıl, başkasını sevemezsin, benzerini yaşadım, çocuğa
Onu çok sevdiğimi felan söyledim
Ya da çocuk hayır derse ayrılma
Bence platonik olduğun kişiye açıl tabi reddetmesi karşılığında üzülmeyeceksen
Emin ol söylediğine pişman olursun.. aklında tatlı bi anı gibi kalsın daha iyi
Ayrıl çocuğa daha fazla ayıp etme.
Sevgilinin ne suçu var bu durumda
sevgilin varsa önüne bak çocuğu üzme
sevgilinden boşanmalıson dödlüwepmsğlwög
Ondan ona atlayın.
Unut
Ayril