Flörtüm şimdiden gelecek hakkında şeyler planlıyor şuraya gideriz buraya gideriz şurada kalırız sizce bu şimdiden normal mi
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
normal değil..
Kişiliğini bilemezsin hocam yorumdaki andaval arkadaşların dediğine bakma cinsellik konusuyla alakası yok belki hayallerini anlatıyordur bunda bir şey yok halbuki bu arkadaşlar kesin bu taktiği kullanıyor kendilerinde
Sor aga
Biz baya iyi anlaşıyoruz derin konulardan girdik falan derken bana dedi ki cinsellik olmayan ilişki yok ilerleyen zamanda güven içinde olmalı fakan dedi bende hiç yaşamadigimi ve istemediğimi söyledim güvenmediğimi bana zaten ilerleyen zamanlarda olur falan dedide beni manipüle mi etmeye calisiyor yoksa gerçekten her ilişkide var mi yani öpüşmeden falan bahsetmiyorum seks her ilişkide var mi gerçekten bide bana senin hiç yasamamis olman benim için daha önemli falan dedi sürekli ilk datemizi planlıyor başka şehirlerde nerelere gidebileceğimizi planlıyor benide kişiliğini sevmiştim ama şimdi bi duraksadim napmaliyim
İnsanın düşüncesi tahmin edilemez biz iyi deriz kötü çıkar veya kötü deriz iyi çıkar bunu mecbur yaşayıp göreceksin ya da doğrulayacaksın başka bir çaren yok
İstemediğini belli et kararında emin ol yeter
hızlı giden atın seyrek düşermiş derler fazla ilgi alakaya dikkat bi anda elde patlıyor ağırdan alınmalı
Lovebombing gibi duruyor
Malmis oda demekki
hayır
Daha flört aşamasında bu tür şeyler söylüyorsa, ya sorunludur ya da seni manipüle ediyordur. Süreci hızlandırıp bir an önce cinsellik yaşamayı hedefler ve istediğini elde ettiğinde de arkasına bakmadan gider.
Fazlasını söylerse ürkeceğini biliyor :d
manipülasyona başlamış işte :d
İlla ki biriyle olur aramaya devam et :d
Bu arada yaşın doğru mu?
Vermen için hepsi
Erkek adam karıyı yatapa atmak için 40 tıkla atar
Normal ya kapılmış sana demek ki
Kaç kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Nisacım, ilişkinin başında bu kadar hızlı gaza basılması biraz kafa karıştırabilir, seni çok iyi anlıyorum ✨ Bazen insanlar heyecanına yenilip romantik hayallere kapılabiliyor. Ama buna hemen olumsuz bakma, belki de seninle vakit geçirmeyi gerçekten çok istiyordur 💖
Yine de sınırlarını koruman ve kendi ritminde ilerlemen çok önemli. Bırak biraz anın tadını çıkarsınız ☕ Sen bu durumdan rahatsız olduğunu hissettirdin mi ona? ✨