Flörtümle aramızdaki farklılıklar ileride sorun olur mu?

2 haftadır konuştuğum biri var, iyi anlaşıyoruz karşılıklı hoşlantı var. Onun ailesi çok sosyetik, aile büyüklerinin çoğu 2. veya 3. evliliğini yapıyor kaç yaşında herkes aşırı saygılı, canlı müzik eşliğinde alkol alıyor, ailesi de çok zengin, kız arkadaşları çok fazla ve hepsi tipik İzmir kızları vs. Ben de uzun boylu, kendine özen gösteren açık giyinen biriyim yani dış görünüşüm hep beğenilir ama ailem ve yetiştiğim kültür tamamen farklı. Hayatımda hiç alkol kullanmadım, ailem orta halli geçinir, annem hacı falan yani. İleride bunlar sorun olur mu onun için? Ben karışmam onu bunaltmam güvendikten sonra istediğini yapabilir ama eminim ki ileride bara gitmek, rakı-balık yapmak isteyecektir sevdiği kişiyle. Ben ona bunları veremem benden soğur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşü için herkese teşekkür ederim, hepiniz mantığımla aynı şeyi söylemişsiniz. Ama ben kalbimi dinleyip yola devam edeceğim… birkaç ay sonra geri gelip “çok acı çekiyorum yardım edin” demem çok olası ama denemezsem de içimde kalacak. Çocuk çok tatlı be aşırı iyi Allahım sen nazar değdirme 😂❤️‍🔥
Flörtümle aramızdaki farklılıklar ileride sorun olur mu?