Flörtüm beyle bir adım daha ileri mi gidiyorum yoksa boşa mı kürek çekiyoruz?

Selamm🥳🥳

2 aylık flört durumumuz var iyi anlaşıyorduk falan ama tek sıkıntımız aşırı ilgisi ve bu ilgiyi benden de beklemesi, ben bi tık ilgisiz biriyim farkındayım ama isteyerek yapmıyorum benimde ilgim ona karşı var işlerim yoğun olduğu için ihmal ettim gerektiği yere kadar ilgimi gösteriyorum. 4 gün önce tartıştık bu konudan ve konuşmayı kestim normalde tartışma öncesi yarın için sözleşmiştik iptal ettim, tartışma sonrası onu her yerden sildim falan, dün instadan istek attı peşinden bugün yazdı işte özledim tarzı hatamı anladım gibi, gibi konuşmalar (ss bırakıyorum) samimi geliyor bi taraftan ama sonrasında yine aynı ruh haline girecek mi emin olamıyorum. Aramızdaki ilk tartışma bizi bir tık daha sağlam bi ilişkiye mi sokar yoksa affetmem daha mı dibe batırır?

Bu arada tartışma sebebimiz ben kendisinin beni sürekli arayıp sesini özledim bahanesiyle evde misin, nerdesin, kimlesin, niye çıkmadan haber vermedin gibi söylemlerde bulunup güven duymamasından şikayetçiydim. Kendisi daha önce aldatılmış biri olduğu için aklının kaldığını daha dikkatli olacağını dile getirdi ama bilemedim shdh beni neden normali bulmuyor anlamıyorum 🤦🏼‍♀️