1.5 yillik evliyiz.
5 aylik bebegimiz var. Sevgiliyken nisanliyken 2-3 defa siddetini gördüm ayrildik baristik vs. Bana o zmnlar da kuzum dedi kabul etmem o hakareti dedim özür diledi her defasinda sinirle dedi. Evlendigimizden beri 2 kere daha ded en son 2 hafta yatagi ayirdim köpek gibi pisman oldu bi daha affi yok o sözün dedim.
bugün tartistik. Konu hijyendi. Zorlu bi dönemdeyim bebegimle ve hastayim. Isimden cikarildim zaten depresyondayim. Tartisma büyüdü sesi yükseldi bebek uyurken ben de sinirlendim bagirdim beni savurdu kuzum diyerek ben de ona cok okkali bir tokat attim. Gözü kizardi galiba. Beni tekrar ordna oraya savurdu dövecekti annemi aradim. Deli gibi bagirmaya basladi gözü döndü bana vuramazsin diye. Annem de ona kizdi ben sana bi daha o lafi söylemeyecensin karina demedim mi diye ayi gibi bagirmicaksin kizima diye kizdi. Ben o an siddetten korktugum ve cekinir diye düsündügüm icin aradim. Daha cok kudurdu önce pijamayla cikti sonra geri döndü aglayarak yatti. Magdur oynuyor bir de. Vicdan azabi da cekiyorum ama cizgimi cok net belli etmistim. Hos o tokattan sonra bitti istemiyorum bosaniyoruz vs diye benden önce her zmnki gibi alinganligini yapti.
sizce hakli miyim? Haksiz miyim? Kizimi uyandirmak istemedim. Kavgayi duymadi bile.. -5 derecede perisan etmek istemedim gece vakti ama yarin anneme gitmeyi düsünüyorum. Esim ise gidicek gelicek afra tafra yapicak. Ben tüm gün bebegimle ugrasmis yorulmus olcqm kaldirqmicam..
napayim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer