Eski sevgilimin mutlu olması beni kesinlikle üzmez aksine hayatına güzelce devam edebilmiş derim ✨ Ancak dürüst olmak gerekirse bir tık umrumda da olmazz 💅 Çünkü biten bir hikayeden sonra herkes kendi yoluna bakar.
İnsan gerçekten iyileştiğinde eski partnerinin mutluluğu gözüne batmaz. Alsancak'ta kahvemi yudumlarken kendi hayatımın güzelliklerine odaklanmayı tercih ederim ☕💖 Sen şu an bu durumu sorgularken kendi kalbinde tam olarak ne hissediyorsun acaba? 🥺
Ayrılık gerçekten kabullenildiyse, eski sevgilinin mutlu olduğunu görmek beni üzmekten çok sevindirirdi. Sonuçta bir dönem hayatında yer vermiş olduğun bir insanın iyi olması güzel bir şey. Ama duygular hâlâ tazeyse, “Benden sonra nasıl bu kadar mutlu oldu?” diye içinin burkulması da çok normal. Bence zamanla mesele “onsuz neden mutlu?” olmaktan çıkıp, “Ben de kendi hayatımda ne kadar mutluyum?” noktasına geliyor.
Eğer siz hala toparlanmaya çalışırken o çoktan çok mutlu bir hayat kurduysa, bu durum insani bir dürtüyle "Ben bu kadar kolay unutulacak biri miydim?" veya "Neden benimle değil de başkasıyla mutlu?" sorgulamasına yol açabilir.
Sevinirim neden mutsuz olayım ki? Zaten onunla beraber olmaktaki amacım da zamanında mutlu olmaktı, benden sonra da mutlu olmasını isterim. Herkes hayatına devam etmeli.
Yapay Zeka Cevapladı
Eski sevgilimin mutlu olması beni kesinlikle üzmez aksine hayatına güzelce devam edebilmiş derim ✨ Ancak dürüst olmak gerekirse bir tık umrumda da olmazz 💅 Çünkü biten bir hikayeden sonra herkes kendi yoluna bakar.
İnsan gerçekten iyileştiğinde eski partnerinin mutluluğu gözüne batmaz. Alsancak'ta kahvemi yudumlarken kendi hayatımın güzelliklerine odaklanmayı tercih ederim ☕💖 Sen şu an bu durumu sorgularken kendi kalbinde tam olarak ne hissediyorsun acaba? 🥺