+1 yılBenden ayrılmış olacak ve mutlu olacak? Bu fazla abartı fazla iyimserlik :) aşırı polyanacılık...
Beni kaybetmiş birisinin mutlu olacağına ihtimal vermiyorum 😀😀 ama umarım mutlu olurlar zorda olsa hadi kızlar başarabilirsiniz 😀
Ben sevinirim... beni kötü etkilemez233 Yorumla- +1 yıl
Yorum yapmayayım diyorum ama olmadı :D bu nasıl bir özgüvendir 😅
- +1 yıl
😀😀Özgüvenle ne alakası var olanı söylüyorum sadece :)
- +1 yıl
“ Beni kaybetmiş birisinin mutlu olacağına ihtimal vermiyorum ” anlat dinliyorum 😅
- +1 yıl
Çok zor yerden çıktı soru :)
- +1 yıl
Özgüvenle alakası var mı bu cümlenin yok mu :D söyle bakem
- +1 yıl
Özgüvenli olmak suç mu? :) birazcık olabilir ama bu ozguveni oluşturacak temelleri var belkim :)
- +1 yıl
Hayır suç değil elbette. Suç olduğunu söylemedim ki zaten :D şaşırdım kısacık
- +1 yıl
Neye şaşırdın oradan bakınca özgüvensiz mi duruyorum..
Gidip ağlıcam ben :) - +1 yıl
Yok mütevazi duruyorsun ondan
- +1 yıl
Haa teşekkür ederim, ağlamam durdu
Evet öyleyimdir :) - +1 yıl
:) ricalar
- +1 yıl
😀😀
- +1 yıl
Ne? 😃
- +1 yıl
Tebessüm ettim beaa :)
- +1 yıl
Sebep 😅
- +1 yıl
Ricalar yazarken tebessüm etmişsin 😀 e biliyorsun gülmekte bulaşıcı 😀 e bide gülüşün güzel olunca
- +1 yıl
Sen yine benimle inatlaşıyor olma sakın :D kendi gülüşünü mü övdün sen şu an?
- +1 yıl
Yaa benim gülüşüm apayrı bir konu girersek çıkamayız 😀 ben kendimi övmeyi sevmem 😀
- +1 yıl
Haa o övgüler banaydı, teşekkürler 😅 ya kafamı karıştırma “benim gülüşüm apayrı bir konu..” dedikten sonra “kendimi övmeyi sevmem” 😁
- +1 yıl
Tabikide sanaydı :)
Ve şair orada diyor ki :) bu övmemiş halim :) - +1 yıl
Şaire söyle, övecek başka bir şey kalmamış :D
- +1 yıl
Peki söylerim 😀senden haber aldığına sevinecek
- +1 yıl
😃 sevinsin bakalım
- +1 yıl
Peki :)
- +1 yıl
☺️
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
Noktaaaa 😅
- +1 yıl
Tamam :)
- +1 yıl
Gıcık mısın ✌️
- +1 yıl
Evet :)
- +1 yıl
Mükemmel bana yapma :D
- +1 yıl
Tamam :) anlaştık hadi son yaz bitirelim tadında bırakalım :)
- +1 yıl
☺️✌️
En İyi Cevaplar
+1 yılBaşlarda üzer. adı konmamış ama çok keyifli bir durumdu bizimki. emindik birlikteliğimizin uzun süreli olacağından. olmadı. sonra evlendi. sonra konuştuk. eşini çok sevdiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. benim için de iyi şeyler diledi. o dönemi nasıl atlattım bilmiyorum. zordu. aslında tek istediğim bazı şeyleri yoluna koymaktı. bunu yaptığımdaysa o zaten yolunu çizmişti. zamanla ben de kabullendim. şimdi umarım düşündüğünden daha mutludur diyorum. üzülmüş de olsam kötü biri değil çünkü.
bunları çok yüce gönüllü olduğum için yazmadım. ama şunu biliyorum ki hayatta hiçbir şey hep iyi ya da hep kötü gitmez. inişli çıkışlıdır. bu yüzden herkesin mutlu oldugu bir zaman illa ki olur. hem sevgili dediğin kim ki? bugün sensin, yarın başkası. neticede o da geçip gidiyor. ne yaşanırsa yaşansın insanın iyi niyetli olup kötü düşünmemesi yanına kâr kalıyor..11 Yorumla- +1 yıl
👏👏
+1 yılHangisi olduğuna göre yanıtı değişir. Aslında şöyle diyeyim :Mutlu olsun hepsi ama ettiğini bulsun önce bir. Sonra ne halleri varsa görebilirler. Yok öyle yani milleti üzüp, güvenini kırıp sonrasında mutlu olsun. Böyle kolay mutlu olunmamalı. Önce ilahi adalet bir hepsine tecelli etmeli.
10 Yorumla
+1 yılOlsun zaten, benim varlığımla istediği mutluluğa erişememiş olabilir bunu bir eksiklik olarak görmüyorum ben. Denk değilizdir kafa olarak ya da uyum yoktur vs.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim çiçeğimm.🌼🫶🫠
- +1 yıl
Rica ederim balımmmm ♥️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yaşıyor mu onu bile bilmem ki jfjfjf O kadar umrumda değil
13 Yorumla- +1 yıl
shsjs ya deme öyle
- +1 yıl
😂😂 tamam tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılYo umrumda değil bana ne eskimden jdjdj eski ası üstünde cjjxjd
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirisi hariç hepsi mutlu olsun..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,8b cevap paylaştı. Canı cehenneme beter olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 267,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEski sevgilim yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Beni aldatmamışsa ihanet etmemişse bir şekilde yollarımız ayrılmışsa nasiptir bu yolu bahtı açık olsun ama bi süre en azından kendisine saygısından hemen kızlara yönelmesin sinir eden şey aslında bu açıkcası yoksa herkes kendi hayatına baksın tabi ki
10 Yorumla
+1 yılBeni hiç alakadar etmez... :D
Umrumda bile olmaz ki, sonuçta eski sevgilim yani ayrılmışız. Ayrıldım eski sevgilime ben genelde engel atarım pekte görmem :D görsemde umrumda olmaz her zaman duyguların ile değil mantığın ile de ilişkiyi düşeneceksin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐Ne diyelim, dünya benden büyük!!⭐😃😃
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚10 Yorumla Umrumda olmaz o ayrı da bi de eski sevgilinin mutluluğuyla mutlu olanlar var. Eski sevgilimin mutlu olmasını niye isteyeyim ya ben Ümit Besen miyim djdjjd
11 Yorumla- +1 yıl
Sürünelim istiyorlar :D zalımmm
+1 yılValla hayatımdan çıkan herkesin mutluluğu ya da mutsuzluğu beni alakadar etmez. Allah herkesin çarşısını pazar etsin 😎
15 Yorumla- +1 yıl
Bastım mühürü görecek gününü :D diyorsuuun
- +1 yıl
Bazen mühür basarım bazen küfür 😅
- +1 yıl
Sen ve küfür :D hıııı tamam tamam
- +1 yıl
Sen yalan sen dolan bırah bırah
- +1 yıl
shsjjs deli :D
+1 yılBen nişanlıyım nişanlımla bir ara ayrıldık biraz ilgisizlik ve soğukluk vardı. sonra bir arkadaşımın tanıdığı bir bayan vardı. arkadaşımın ısrarı üzerine ve böyle şeylere hiç ama hiç inanmamama rağmen bayanla görüştüm. bayan nişanlıma karşı dua okudu. bunu farklı günlerde olmak üzere birkaç kez yaptı. şuanda tekrardan birlikteyiz ve evlilik hazılığı yapıyoruz. ihtiyacı olanlara öneririm...
22 Yorumla- +1 yıl
O duayı tüm kızlara ve kadınlara dağıt lütfen 👍 cezasız hiç bir erkek kalmasın 😅😂🤣🤣
- +1 yıl
@Kawasaki_Ninja facebook adı emine sert iletişime geçin sizdesevdiğinize kavuşun😉
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılEski olup beni etkileyecek tek şey
1970 dodge charger
Eski manitalarım mutlu olsun neden olmasın? Allah iyi insanlar çıkarsın hepsının karsısına10 Yorumla Nefret ederek ayrıldıysam ve bana üzmüş ise evet mutlu olmasını istemem. Biraz dürüst olun ulen djsjjs
Ama güzelce üzmeden kırmadan bittiyse hayır etkilemez, mutlu olsun.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılBenden sonra tufan kopsa iğne ucu kadar yer yanmaz bende. Çünkü ben bir kere silerim. Zor olur ama silecek noktaya geldiysem ve arkamda bıraktıysam geçmiş olsun.
10 Yorumla
+1 yılYasamadıgım bir durum değil hiç Etkilemez , zaten ayrıldık diye kötügünü değil , iyiliğini mutlu oşmadını isterim her zaman , hayatımızı ayırmak onun kötülüğünü istemek olmamalı ... 🥂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen kinci degilimdir.
Hayirlisi oyle olmustur der gecerim.
Ama siz kadinlarin cogunlugu öyle demezzzz.
Biz erkekler bu konuda biraz daha anlayisliyizdir.
10 Yorumla
+1 yılEski sevgilim olsaydı mutlu olmasını isterdim. Sonuçta bir dönem birlikte olmuşuz, güzel anılarımız olmuş. Ayrıldık diye kötü olmasını niye isteyim ki
10 Yorumla
+1 yılEski sevgilim değilde kocam asla mutlu olamaz bu kafayla sürekli iş değiştiriyor içip içip geziyor. Hayat felsefesi bitmiş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılTüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum sanırım eski sevgilimle iyi ayrıldığım için oluyor bunlar. 😊☺️
10 Yorumla Allah daha cok versin allah mutluluğunu altın sikkeye cevirsin allah belasını altın kaplama versin ne diyim valla 😎
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Ne yapar ne eder hiç bilmem... Mutlu olmasını isterim. Medeni olmak gerek. Hayatımda onunla güzel şeyler yaşandı ve bitti.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılInsanların hiçbir zaman mutsuz olmasını isteyecek kadar kötü birisi değilim Herkes yerinde mutlu olsun
10 Yorumla Benden sonra mutlu ya da mutsuz olması çok da umrumda olmaz açıkçası.
Mutluluklar ya da mutsuzluklar dileyecek kadar aklımda tutmam.10 YorumlaAdı üstünde eski geçmişi günümüze taşımamak gerekiyor geride kalan zaman geçti artık önümüzdeki maçlara bakıcaz 😀
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hayır, etkilemez.
Eski sevgililerimden biri şu an evli ve çocuklu. Mutluluğu daim olsun. Hepsi mutlu olsun. 🤤10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe mutlu olması ne de üzgün olması zerre etkilemez. Dünyada var olmamış hiç denk gelmemiş gibi davranırım. 😎
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hayır, bitmiş gitmiş kiminle isterse mutlu olabilir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Umarım eski sevgilim şu an çok mutludur onu çok üzdüm umarım çok çok mutludur
10 YorumlaUmurumda olmaz çünkü zaten bi sorun olmasa eski sevgilim olmazdı
10 Yorumla
+1 yılİster mutlu olsun ister sürünsün zerre umrumda değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Umarım hepsi mutludur. 💆 etkilemez neden kötü olmalarını isteyeyim ki
10 Yorumla
+1 yılMutlu olduğu için benden uzak olacağı kesin.
Haliyle bende mutlu olurum.
10 Yorumla
+1 yılEtkilemez. Benden gidenin ne yaptığı nasıl mutlu olduğu zerre ilgilendirmez beni.
10 YorumlaBirilerinin mutsuz olmasından memnun olmam herkes kendi biriktirdiği kadar mutlu olsun.
10 Yorumla
+1 yılGram umrumda olmaz hepsi ne hali varsa görsün. Önüme ve yoluma bakarım
10 Yorumla
+1 yılEtkilemez aksine mutlu olsunlar birdaha da beni hatırlamasınlar
10 Yorumla
+1 yılNefes alıp almadığını bile bilmiyorum, bilmek de istemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılEtkiler hatta sinir olurum kimsenin benim zamanından ve ömrümden çalmasına izin veremem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilim yok. Bu konuda empati kuramam. Ama düşününce nasıl ayrıldığıma bağlı diyorum..
14 Yorumla- +1 yıl
Nasil yok hicmi olmadi
- +1 yıl
@yargıç_bey bir sevgilim oldu. Hala birlikteyiz. Ayrılmadığım için empati kuramam.
- +1 yıl
Mesaj atarmsn bana
- +1 yıl
@yargıç_bey neden?
+1 yılSağlık olsun, canı sağolsun. Beni etkilemez.
10 Yorumla
+1 yılHayır etkilemez sonuçta eski sevgili iyi bir şey olmamıştır ki beni neden mutlu etsin
10 Yorumla
+1 yılEtkilemez, başkasıyla ne yaparsa yapsın umurumda olmaz tabi severek ayrılmamışsam.
10 Yorumla
+1 yılUmrumda olmaz benden uzak Allaha yakin olsun benden cikmis artik..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. insanların mutsuz olmasıyla mutlu olan biri değilim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Eski sevgilim yok hepsi yeni 😂
23 Yorumla- +1 yıl
Maşallah :D
- +1 yıl
Güzel oldu :D
+1 yılEtkilemez.
(Oldukça dürüst bir cevap bu.)12 Yorumla- +1 yıl
Evet :D shjsj
- +1 yıl
😎😎😎
Eski sevgilim yok. 😃
12 Yorumla- +1 yıl
Şanslı şey seni 🥳
Elbette eder, düşman değiliz ya. İyi veya kötü bir şeyler yaşandı. Bu ona kin güdeceğim anlamına gelmiyor. Mutlu olsun elbette.
00 YorumlaEtkilemez, mutlu olsun.
20 Yorumla
+1 yılMutlu olabilmesi tekrar tekrar dönüp dönüp affet diye gelmezdi. Ama keşke olabilse.😉
10 Yorumla
+1 yılbenim mutluluğum veya üzüntüm onu etkiliyormu ki beni etkilesin
10 Yorumla
+1 yılEtkiler ama ne yonde etkileyecegi kim (nasil biri) olduguna ve nasil ayrildigimiza bagli.
10 YorumlaMerak ediyorum ama mutlu olsun benden uzak olsun
10 YorumlaAdı üstünde eski sevgilim bana ne ayrıldıktan sonra nasıl oluyorsa olsun bişey diyemem..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Eskiler ölüdür ölüler beni ilgilendirmez
121 Yorumla- +1 yıl
Dua beklerler :D
- +1 yıl
İlgilendiriyor demek ki :D
- +1 yıl
Beklemeleri ilgilendiriyor demek ki 😂
- +1 yıl
Acımasız Colin 😃
- +1 yıl
Hıhı ☹️
- +1 yıl
Üzüldüm :D
- +1 yıl
Anlıktı zaten shsjj 😃
- +1 yıl
Oha alınmalı mıyım :D
- +1 yıl
He tamam az kalsın alınıyordum shsjsh
- +1 yıl
peki o zaman :D
- +1 yıl
İyi geceler Colin bey 😅
+1 yılYoo.. mutlu olsun bananeki 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. Umrumda olmaz, kına yaksın
10 Yorumla
+1 yılEtkilemez herkes kendi yoluna sonucta
10 Yorumla
+1 yılİnşallah mutlu olurda beni binsalar diye düşünürüm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen hepsinin mutlu ve huzurlu olmasını istedim.
10 Yorumla - Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat