Çok sevdiniz ama olmadı onun mutluluğu ile mutlu olur musunuz?

Çok sevdiniz ama olmadı onun mutluluğu ile mutlu olur musunuz?

Bitmiş bir ilişkiden sonra aramızda geçenlerden ötürü veya sırf onun mutluluğunu gördüğüm için asla mutlu olmam. Bir ilişki nasıl bitmiş olursa olsun, sonuç olarak bitmiş bir ilişkidir. Genel olarak ilişkilerde kötü bittiği için mutlu olmak saçma.
Başkaları ile yakalayacağı mutluluk benim zerre kadar umurumda olmaz fakat kendi hayatında kendi çevresinde ve kendi aile içinde çok fazla mutlu olmasını isterim şahsen yani genele bakarsak aslında hep mutlu olmasını isterim sırf hayatında ben yokum diye zulüm çekmesine gerek yok.
Onun mutluluğu beni ilgilendirmez
Hayır, umurumda olmaz bana yaşattıklarını yaşasın isterim. Sevdim mi vazgeçen taraf olmam, ancak o başkasına giderse gider bende yoluma bakarım. Sonrasında ne yaşadığı umurumda olmaz sevsem dahi mutlu mu değil mi merak etmem.
Cevap
18Cevap
Tabii ki. Seviyor olabilirim ama benimle mutlu olamadıysa, başkasıyla mutlu olmasını elbette isterim. Neden istemeyeyim.
Olurum ben yeterki mutlu olsun
Tabi ki olmam.
Kötü şeyler yaşanmadığı sürece mutlu olması isterim aldatma durumu olmuşsa o başka kim kimi aldatıyorsa cehenneme kadar yolu var. Onun dışında gerçekten kırmış ve ayrılmışsak "umarım benim hissettiklerimi bir gün anlayacak kadar için yanar, sonra mutlu olursun.”diyip yoluma bakarım. Beni zamanında mutlu etmiş, sonsuza kadar yanımda kalmayacağı belli olan insanlar benden sonra da mutlu olsunlar.
Olmam. Ayrılırsak mutsuz olsun bensizliğin acısını iliklerine kadar yaşasın ne yaptı ki dağıttım yuvamı acaba? Burnundan fitil fitil gelsin yaptıkları ay çok sinirlendim.
İyi ki ayrılmadım canavar çıktı içimden
Olamam , olmamda normal olmazdi zaten...
Benim sevdiğim neden başkası ile mutlu olsun ki?
bazen gitmek gerekiyor.
heh aynen
çokdan gitti ki bnden sevme mi aşk mı bağımlılık mı bilmiyorum ama bneim için daima değerli kalacak
Ayrıldığım kişi artık benim umrumda olmaz ki. Onun mutlu olup olmadığını merak etmem, kontrol etmem. İyi birisiyse eğer bazı konularda kötü olmasını istemem ama iyi olması da benim umrumda olmaz açıkçası
Çok sevdik , olmadı. Çünkü ailesi istemedi.
" " " " gönlü başkasına kaydı.
" " " " vazgeçti...
Gibi ise hayır. Beni nasıl yari yolda. biraktiysa aynısını yaşamasını isterim.
Başka bir kadın ile olan mutluluğu beni neden mutlu etsin? Aksine biz neden mutlu olamadık diye düşünürüm. Sadece ailesi ve çevresi ile mutlu olmasını dilerim o kadar.
Her zaman böyle olmuyor bu..
Ben mutlu olamam..
Mutlu olmaması, bana yaptıklarının burnundan, hatta g*tünden fitil fitil gelmesi, başının bin türlü beladan kurtulmaması, kaza, hastalık ne varsa yaşaması için dua ediyorum.
Çok mutlu olsun. Bana karşı mükemmel biri olamasa da kalbi güzel biri, yardımsever bir insan. Hayat önüne hep mutlu olacağı şeyleri çıkarsın.🌹
İnsan kavuşmak ister. Sevmek, sevilmek, sevişmek vs. ister. Karşılıksız zor, işkenceye dönüşür bir müddet sonra. Her iki tarafın da mutlu olabileceği bir ilişki, bir insan elbette milyonlar arasında vardır. Mecnun Leylasına erdiğinde 70 yaşındaydı malûm...
Hayatımda olmayan birinin neden mutluluğunu isteyeyim mutluluğu için dua edeyim ne hali varsa görsün Sen mutlu olur ister hüzünlü olur beni hiç alakadar etmez
Evet, ayrılsak bile eğer o mutlu ise mutlu olurum. Ben mutlu edemiyorsam o kişiyi benimle olup mutsuz olmasından ise başkası ile olup mutlu olsa benim için yeterli. Onu mutlu edemiyorsam bu benim hatamdır hatamı düzeltmeye çalışırım ancak halen devam ediyor ise buna elimden bir şey gelmez. Bir başkası ile mutlu olmasını isterim böyle olur ise.
Yani ayrılık biçimi önemli.. Duygu bitmişse zaten ne yaptığıyla alakadar olmam.. Yoluma bakarım.. İster mutlu olsun ister mutsuz nötr olurum.. Keyifli günler..
Hislerim halen devam ediyorsa bensiz mutluluk falan haram olsun ona aşkımın acısını çeksin hatta. Hislerim bitmişse zaten umrumda olmaz mutlu olsun tabi kimse kötü olsun istemem.
Ayrıldıktan sonra benim için yabancıdır artık ne mutluluğu ne mutsuzluğu beni ilgilendirmez. Ancak yinede kimse mutsuz olsun istemem hepsi de mutlu olur inşallah.
Olmam. Bence kimse olmaz. Kimse kendine yalan söylemsin. Düşünsene ona aldığın hediye telefon ile başka birini arıyor. Şimdi işi maddiyata sürmüşüm gibi olacak ama amaç maddiyat değil.
Mutlu olmasını tabi ki isterim, sonuçta herkes kendi yolunu çizmiştir.
Hem, başkalarının mutsuzluğunu istemek gibi ilkel bir dürtü bana göre değil.
Çok sevdiğim ve özlediğim biriyse mutlu olmam yani ama eski manitimle güzel ayrıldık mutlu olsun isterim
Olmam ben acı çekerken o mutlu mu olsun? Bencilim ben yok öyle dünya. Gerçii ayrıldıktan kimle olmuş ne yapmış kendi bilir ama neyse.
Gůzel bi soru tabiki olurdum sonucta bişeyler yasamişiz iyi kõtu benimkinede o saygi duyup mutlu olmali diye dűşűnűyorum.. budur yani.
Olmam banane 😂 Daha doğrusu umursamam benimle bitmiş sonuçta. Sıradan bir insanın mutluluğu ile mutlu olacak kadar hümanist değilim
Evet olurum, ayrıldığım ama mutluluğu hakeden birisi var ve şu an mutlu değil onu da biliyorum. İyi insanlar mutlu olmayı hakediyor.
Onun mutluluğu ile mutlu olmam ama onun mutluluğu ile de üzülmem sonuçta artık o benim için bir yabancı
Ne olursa olsun onun için kötü şeyler dileyemem. Gözüme sokar gibi yaşamasın yeter.
Kötü ayrilmadiysak mutlu olmasını isterim tabi..
onun mutluluğu için ayrıldım. başkasıyla mutlu olduğunu görmek başkasıyla mutsuz olduğunu görmekten daha iyi. en azından çektiğim çile amacına ulaşmış derim.
Kimse için yaşamam.
Hayatı başkaları için yaşayanlar mutluluk devşirirler.
Olmam benim yüreğim o kadar büyük değil beni terk eden için
Olunmuyor, onun mutluluğunu seyretmek yürek dağlıyor aksine
Olmam. Bana bir yanlışı, attığı kazığı olmuştur ki ayrılmışızdır.
O kadar çok seviyorsa ayrılmasaymış.. Gereksiz dram..
Umrumda olmaz. Ne mutlu olurum ne mutsuz.
İşin gücün rast gelsin der geçerim
Ben seviyorsam o benimleyken mutlu olurum, o başkasıyla beraberken ben nasıl mutlu olayım ki?
Sevmek öyle bir şey aslında.
Mutlu olsun benimle olmasa bile diyebilmek için acısa da
Gideni umursamam haliyle mutlu olup olmamasını düşünmem.
Bilmem çok umursamam aslında benden giden komple gider
Ayrıldıklarım arasında sadece bir kişi için böyle şeyler hep düşündüm
Hayır olmam benle olsun mutlu başkasıyla görmeye dayanamam ki
Banane ya niye onun mutluluğuyla mutlu olayım ki? Ayrıldıktan sonra her şey bitmiştir mutluluğu da mutsuzluğu da beni ilgilendirmez.
Onu ve sevgisini, benden daha çok hak eden birini bulursa alnından öperim bile.
İki tarafta çok sevdiyse eğer zaten olur olmadıysa biri sever gibi yapmıştır giden de o olur zaten beni kandırdığı için duygularım mutlu olmasını istemez ama etik olan mutlu olmasını istemektir
nasıl ayrıldığıma ve aramızdaki bağa bağlı bu. Gün gelir gözünden sakındığına bazılarına Allah uzun ömür versin diyebiliyor insan
O kadar zaman birlikte vakit geçirmişiz ayrılmamızın nedeni ne olursa olsun karşı tarafın mutlu olmasını isterim
O mutlu olsunda onun mutluluğu ile mutlu olmam başka setler beni mutlu eder
Ayrıldıktan sonra bana ne onun mutluluğundan mutsuzluğundan.
Seviyor isem. Olurum. O mutlu diye...
ayrıldıktan sonra zerre umrumda olmaz
Yapmadığım şey değil. İnsan olmak bunu gerektirir.
Ayrıldıktan sonra onun ne halde olduğunu umursamam
Olmam. Mutsuz olsun nıye mutlu oluyor
Evet mutlu olurum. Eğer aldatma falan yoksa tabi.
Neden oliyim ki? Banane.
Olmam defolsun gitsin
Mutluluğu da mutsuzluğu da ilgilendirmez.
Ben çok bencilim o yüzden hayır
Beter olsun niye mutlu olayım ki😄
Bu herkes için geçerli değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?